The American Business School of Paris

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The American Business School of Paris tilbyr en læreplan basert på den amerikanske utdanningssystemet.

Programmet innrømmer: Fransk high school nyutdannede og studenter som ønsker å følge en internasjonal læreplan, til internasjonale studenter som ønsker å følge en amerikansk pensum i Paris.

Dra nytte av de beste amerikanske og franske praksis

Meget effektive undervisningsmetoder

"I samarbeid med amerikanske universiteter, har den amerikanske Business School Paris vedtok den amerikanske høyere utdanningssystemet, anerkjent verden over.

Virksomheten Skolen kombinerer interaktivt prosjektbasert undervisning med en utenomfaglige program som lar deg utvikle din personlighet, selvstendighet og initiativ.

For å lette overgangen til arbeidslivet, har den amerikanske Business School Paris også vedtatt franske beste opplæringspraksis: - praksisplasser - seminarer - individuell coaching Få det beste fra begge verdener: bli med i American Business School of Paris "Fady Fadel, Ph.D ., Dean

Vår formålsparagraf

The American Business School of Paris som mål å trene sine studenter til å bli fremtidige bedriftsledere som tenker internasjonalt, tar initiativ og kan arbeide med flerkulturelle team. Skolen vil kontinuerlig forbedre sine faglige standarder og samtidig innpode i elevene respekt og toleranse for mangfold, samt en følelse av samfunnsansvar. Skolen vil også oppfordre studentene til å anvende etiske standarder i alle personlige og profesjonelle beslutninger.

Steder

Paris

Address
American Business School Paris - 12 rue Alexandre Parodi
75010 Paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss