Les den offisielle beskrivelsen

American Graduate School i Paris (AGS) tilbyr amerikanske akademiske programmer i Frankrike, noe som gir studenter fra hele verden muligheten til å få en amerikansk utdanning mens de bor i Frankrike. Alle programmer er undervist på engelsk; Det er ikke nødvendig å snakke fransk for å bli med på skolen.


AGS har spesialisert seg på internasjonale relasjoner og relaterte felt. Programmer tilgjengelig inkluderer Masters og Ph.D. grader samt deltid ikke-grad programmer og studere i utlandet for studenter. AGS forbereder studentene på karriere i ulike grener av internasjonale saker: blant annet mellomstatlige organisasjoner, frivillige organisasjoner, regjeringen, internasjonal virksomhet, media og akademia.
Programmene er basert på det amerikanske systemet for utdanning mens de utnytter de kulturelle, akademiske og faglige ressursene i Frankrike og Europa.
/>/>


AGS- fakultetet, så vel som studentenes organ, er svært internasjonalt, skaper et multikulturelt klasserom og gir flere perspektiver på disiplene som læres. Dette kombinerer med plasseringen av skolen i en av verdens hovedsteder for å gi studentene en virkelig internasjonal opplevelse./>/>


Et annet kjennetegn ved American Graduate School i Paris er den individuelle oppmerksomheten til hver student. Klassestørrelser holdes små for bedre studentprofessorinteraksjon og interessante diskusjoner i klasserommet. AGS fakultetet og medarbeiderne kjenner hver student og er alle dedikert til å sikre hverandre en vellykket opplevelse i Paris og i programmet.

img

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Graduation Dinner in the French Senate - Student Testimonials

AGS Student Testimonials - Class of 2014

AGS Student Testoimonials - Class of 2016

American Graduate School in Paris (AGS)
Address
American Graduate School in Paris 101, boulevard Raspail
75006 Paris, Île-de-France, Frankrike
Nettsted
Telefon
+33 1 47 20 00 94