AIM Hotel & Tourism Management Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AIM - en forløper i International Hospitality Management Education

Regelmessig rangert som en av de ledende hotell management skoler i dag, ble AIM grunnlagt i 1992 på initiativ fra tilknyttede medlemmer av Cornell Hotel Society, en forening bestående av fremstående fagfolk fra turisme og serveringsbransjen.

Bachelor og MBA-programmer (franske regjeringen sertifisering nivå 1 innvilget), undervises på engelsk, gi nyutdannede ferdigheter og kompetanse er nødvendig for å ta fatt på en internasjonal karriere i ledende hoteller og reiselivsbedrifter.

AIM Hotel and Tourism Management School i Paris har også spesialisert profesjonell opplæring med sertifiseringer tildelt av American Hotel & Lodging Association, Ecole Ritz Escoffier og Ecole de cuisine Alain Ducasse.

Internasjonal hotell- og reiselivsledelse skole i Paris

Ideelt plassert mellom den eneste parisisk campus (Cité Internationale Universitaire de Paris - CIUP) og Montsouris Park i Paris, har AIM konsekvent rangert blant de beste hospitality management skoler. Fremtidige ledere av ledende hoteller og luksus etableringer av verden er opplært gjennom sine bachelor og MBA-programmer i hospitality management.

Takket være skolens grundig moderne design, kan studentene nyte best mulig læringsmiljø. Ved begynnelsen av sine studier ved AIM, studentene får en årlig kort som gir tilgang til CIUP bibliotek, campus Langues og en rekke sportslige og utenomfaglige aktiviteter.

Kortet gir også innehaveren til å dra nytte av studentpriser på CIUP universitetet restaurant og kafeteria. Takket være sitt program undervises på engelsk og den internasjonale utsiktene, AIM tiltrekker seg studenter fra hele verden, og gir en multikulturalisme som legger til skolens rikt kulturliv og sin solide rykte. Denne unike smeltedigel også tillater elevene å utvikle livslange menneskelige verdier som solidaritet, deling, dialog og teamarbeid.

Organisering av studiene

Skolen tilbyr tre gjestfrihet og turisme lederutviklingsprogrammer: Bachelor of Sciences (3 år), kandidater som har en high school diplom er kvalifisert til å søke, Bachelor of Arts, opptak etter en 2-årig Associate Degree, og MBA, opptak etter en 3-årig utdanning. Oppdage alle de ulike utdanningsløp gjennom forklarende skjema.

Fakultet

Som studenter av AIM, vil du ha nytte av en enestående kompetanse fra våre lærere: du kan fortelle fra CV under at de fleste av dem har hatt ledende stillinger i internasjonale hoteller eller selskaper.

Våre lærere holder grader fra de beste gjestfrihet eller turisme ledelse skoler og ønsker å kommunisere og dele sin lidenskap og verdensomspennende ekspertise med våre studenter ved å levere kurs beriket av sine egne virkelige opplevelser i bransjen.

AIM er spesielt opptatt av å tilby en best mulig utdanning mens berikende det med case-studier når aktuelt. Denne metodikken forbereder studentene for mer effektive praksisplasser og en mer selvsikker karriere start.

Livet på AIM

AIM tilbyr sine studenter en blomstrende og støttende læringsmiljø. I tillegg til å dra nytte av de mange fordelene som tilbys av CIUP sikrer AIM at sine studenter liker å studere ved et state-of-the-art campus på best mulig læringsmiljø.

En rolig nabolag, med et veldig stort grøntområde i nærheten og lett tilgang til pedagogiske ressurser, alle sammen for å skape en perfekt arbeidsmiljø for effektiv og givende studier.

AIM studenter nytte av gratis årlige medlemskap til biblioteket: et medlemskort leveres i starten av studieåret gir dem full tilgang hele året.

Ligger i Cité Internationale Universitaire av Paris “Maison Internationale”, inneholder Central Library store samlinger med 50.000 bøker, 316,000 e-bøker, 1.900 tidsskrifter (inkludert 1550 i elektronisk format) og 57 databaser. Det gir tilgang til en rekke tjenester for å hjelpe elevene med sitt universitet arbeidet:

Online ordbøker og leksika, Online fransk og internasjonal presse, tidsskrifter, Internettilgang, På stedet konsultasjon, Brukeropplæring, Utskrift, kopiering, skanning og binding av dokumenter.

Den Espace Langues, En multimedia selvlærende sentrum, gir hjelpemidler for å bedre på fransk, for å lære 26 andre språk, og å delta i samtalegrupper (fransk, engelsk, spansk, italiensk, portugisisk, russisk, kinesisk, etc.)

For mer informasjon om bibliotekets åpningstider og Espace Langues, besøk Cité Internationale nettsiden.

etter AIM

Takket være vår faglige tilnærming til arbeidsmarkedet, AIM kandidater får jobbtilbud så snart de har fullført sine studier, og for noen, selv under de praksisplasser foretatt som en del av det faglige programmet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se BSc'er » Se Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master i profesjonell på hotellet og reiselivsledelse

Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Frankrike Paris

Denne intensive og krevende høyere utdanning program undervises gjennom engelsk gir studentene et bredt utvalg av vidtrekkende karrieremuligheter. I løpet av det to-års periode, studentene tilegne seg nødvendig kunnskap og kompetanse til å utruste dem for lederroller i gjestfrihet og turisme sektor. De ledelsesmessige ferdigheter ervervet er også relevant for alle andre bransjer nødvendig ansatte veiledning, teamcoaching, regnskap ferdigheter, etc. [+]

MBA Professional grad i Hotel and Tourism Management

Forutsetning: 3-årig program (Associate Degree, bachelor, mastergrad i noen disiplin). Undervisningsspråk: Norsk Varighet av programmet: 2 år.

Nyutdannede som har fullført en 3-årig utdanning, uavhengig av faget, kan søke om Master of Business Administration spesialisering i Hotel and Tourism Management (MBA Professional).

Denne intensive og krevende høyere utdanning program undervises gjennom engelsk gir studentene et bredt utvalg av vidtrekkende karrieremuligheter. I løpet av det to-års periode, studentene tilegne seg nødvendig kunnskap og kompetanse til å utruste dem for lederroller i gjestfrihet og turisme sektor. De ledelsesmessige ferdigheter ervervet er også relevant for alle andre bransjer nødvendig ansatte veiledning, teamcoaching, regnskap ferdigheter, etc.... [-]


Videoer

Nous ne promettons pas la lune...

AIM - Académie Internationale de Management en Hôtellerie et Tourisme / Le film

Kontakt

Académie Internationale de Management (AIM)

Adresse, linje 1 2, rue Charbonnel
75013 Paris, Île-de-France, Frankrike
HJemmeside http://www.aim.fr/en/2-3-1-mba-professional.php
Telefon +33 1 45 75 65 75