Les den offisielle beskrivelsen

American University of Paris (AUP)

I en verden der akselererende endring og stadig skiftende personlige, kulturelle og økonomiske forbindelser er normen,-at alle fall tidvis-er en utlending.

Dagens verden krever vår evne til å se verden som en annen person ser det, selv om vi kan være uenige med vedkommendes ideer og perspektiver. Vi må vite nok av verden og oss selv for å fungere effektivt i en rekke faglige og sosiale sammenhenger. Vi må være komfortabel stue på kanten av vår egen komfortsone.

Og det er bare gjennom at komfort-den følelsen av å være hjemme i verden, at vi kan forfølge våre egne ambisjoner, champion våre egne årsaker, videreutvikle våre egne idealer.


En amerikansk stil utdanning i en av verdens mest kosmopolitiske byer

AUP er i seg selv et vellykket eksperiment i internasjonal, tverrfaglig utdanning. AUP bringer sammen alle de beste elementene fra det amerikanske universitetet modell små, diskusjons-baserte klasser; et samarbeidsforhold mellom studenter og lærere; spesiell vekt på kritisk tenkning og klar kommunikasjon-med de kulturelle, sosiale og faglige muligheter til en av verdens mest kosmopolitiske byer.

Vår er en akademisk kultur for engasjement, global statsborgerskap, og samfunnet. Vår misjon og verdier reflekterer dette som vi søker å fremme i studenter og lærere både en kritisk følelse av forpliktelse til en verden av gjensidig avhengighet.


Et internasjonalt rykte for excellence

AUP legitimasjon er uangripelig. Vi er akkreditert av Middle States Association of Colleges og Schools. Våre fakultetet medlemmer kommer fra noen av de fineste universitetene i verden. Og vi engasjere seg i spesielle faglige partnerskap med slike prestisjetunge institusjoner som Oxford University, Université de Paris Sorbonne, og New Yorks New School.

Siden vi ble grunnlagt i 1962, har vi gitt en flerspråklig, flerkulturelt læringsmiljø. Kjent som et globalt senter for innovative, tverrfaglig forskning, vi utdanne globale borgere som tar sine plasser som ansvarlige aktører i lokalsamfunn, sivile samfunn og land rundt om i verden.


Alumni snu en livsforvandlende utdanning i verdens bytte karriere

AUP har mer enn 15.000 kandidater i 141 land, noe som gjør oss en av de mest virkelig global alumni nettverk i verden. Godt over 90 prosent av våre studenter er ansatt eller i gradsstudier innen seks måneder etter eksamen. Og mange har gått på å lederstillinger ved institusjoner like forskjellige som Commercial Bank of Kuwait, BASF i Tyskland, Jane Goodall Institute i Tanzania, Google i Frankrike, Senterpartiets av Sverige, og USA Department of Energy.


Lær mer-og bli med oss

For å finne ut mer fakta om AUP, vår historie og våre akademiske programmer, inviterer vi deg til å utforske vår nettside og bli kjent med de spennende mulighetene som venter deg når du delta i vår dynamiske internasjonale samfunnet i Paris.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

The American University of Paris

Master of Arts i Global Communications (MAGC) er et tverrfaglig, hybrid akademisk program som produserer eksperter kommunikasjon fagfolk og lærde. Undervist av et interna ... [+]

MA i Global Communications er et tverrfaglig, hybrid akademisk program som produserer ekspertkommunikasjon fagfolk og lærde. Undervist av et internasjonalt fakultet bestående av intellektuelle og profesjonelle ledere innen sine fagområder, er programmet designet for å hjelpe deg med å finne en Pathway til fremtidig suksess i din karriere.

KOBLE TIL NETTVERKET: TEOR OG PRAKSIS

Vår læreplan er alltid tilpasset for å møte nye behov. Vi gleder oss over studenter med et bredt spekter av interesser og gir faglig faglig og praktisk opplæring om emner som spenner over:

Kommunikasjonsteori - fra utvikling av feltet og dens hovedbegreper og debatter til de siste debattene og utfordringene i en globalisert verdenDigital Media Technologies - fra oppveksten og løftet om Internett til de nedslående nettverkene av sosiale medier og allestedsnærværende datautstyrGlobal Media and Media Systems - produserer komparativ kunnskap om strukturer av eierskap, kontroll, innflytelse og innovasjonVisuell kultur - utforsker den multivalente kraften i bilder og skjermbilder og utseendeCreative Industries - deres økende rolle i reklame og branding av varer og tjenester, og fremme og forstyrre ideer og verdierJournalistikk og PR - inkludert utfordringene og mulighetene for å produsere og dele overbevisende innhold i en oppmerksomhetsbasert digital økonomiMote og materialkultur - fra luksus til bærekraft i en raskt omformende industri og bred forbruksforbruk i et forbrukeristisk samfunn og utoverKulturell forskjell og kulturell mangfold - deres komplekse forhold til å endre praksis og kommunikasjonspolitikk globalt, inkludert praksis, politikk og organisasjonerActivism and Advocacy - i en verden av nye politiske innsatser og interessenter og transformative teknologierEn internasjonal tilnærming til... [-]
Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The American University of Paris

Master of Arts in International Affairs (MIN) tar full nytte av Paris multikulturelle dimensjoner og sentrale rolle i internasjonal økonomi, politikk og sosiale spørsmål. ... [+]

MA i internasjonale saker gir deg mulighet til å utnytte Paris sentrale rolle i internasjonal økonomi, politikk og sosiale spørsmål. Gjennom dette programmet vil du ha mulighet til å supplere de strenge kursene og faglige modulene med praktik, feltarbeid for avhandling og casestudier for oppgaveproduksjon.

Våre fakultet og ansatte jobber tett med våre studenter for å gi en-mot-en intellektuell veiledning og støtte som gjør dem i stand til å gjøre en forskjell i verden. MA i internasjonale saker gir:

Muligheten til å tjene en amerikansk mastergrad i Frankrike

-En blanding av praktisk og teoretisk kunnskap om internasjonale saker, konfliktløsning og utvikling av sivilsamfunn... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
The American University of Paris

AUP mastergrad i diplomati og internasjonal lov vil du tillate deg å skaffe deg både grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter som kreves for karriere i internasj ... [+]

FORBEREDER DU FOR OFFENTLIG LEADERSKAP

Denne høyt konkurransedyktige ettårige MA i diplomati og internasjonal lov gir deg en tverrfaglig grad i samarbeid med Oxford Universitys sommersertifikatprogram i International Human Rights Law. Gjennom programmet vil du skaffe deg både grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter som kreves for karriere i internasjonal rett, diplomati og internasjonal advokat.

Programmet gir deg mulighet til å tenke kritisk på komplekse diplomatiske og internasjonale juridiske spørsmål i virkelige sammenhenger. Ved å bruke teori til å praktisere, vil du ta opp noen av de sentrale spørsmålene for offentlige og ikke-statlige institusjoner over hele verden, for eksempel "Hvorfor deltar stater i internasjonale institusjoner som fremmer globalt samarbeid?" Eller "Hvordan påvirker stater og institusjoner når Samarbeidet bryter sammen og konflikter oppstår? "... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

The American University of Paris

Hvis du ønsker å svinge din karriere i et ledelsesrelatert felt, er MSc i International Management grad programmet utviklet for å hjelpe deg å utvikle dine kunnskaper og ... [+]

Din neste karriere i ledelsen må utstyre deg for et internasjonalt faglig miljø, en som vil gi unike muligheter hvis du er godt forberedt. Hvis du ønsker å forvandle din karriere til et ledelsesrelatert felt, er vår MSc i International Management et fleksibelt, men strukturert gradprogram som gir deg avanserte ferdigheter til å navigere i de komplekse nasjonale, kulturelle og sosioøkonomiske sammenhenger der alle dagens virksomhet og andre organisasjoner opererer.

Utvikle ledelsesevner i vårt intime, internasjonale læringsmiljø

Graden er designet for å møte behovene til nyutdannede som er interessert i en ledelsesrettet karriere eller tidlig til mellomkarriere som ønsker å overgang til et ledelsesrelatert felt eller neste ledelse. Hvis du ønsker å overgå fra en liberal arts eller humaniora bakgrunn til en bedrift eller ledelse fokus vil du også finne programmet ideelt.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

The American University of Paris Campus Tour

AUP

Ecole de Guerre Practicum in the MA in International Affairs program

Branding Place Practicum in Iceland

The American University of Paris
Address
5 boulevard de La Tour-Maubourg
75007 Paris, Île-de-France, Frankrike
Nettsted
Telefon
+33 1 40 62 07 20