Audencia Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1900, er Audencia Business Schoolis en av de beste lederskolene i Europa.

EQUIS, AACSB og AMBA internasjonale akkrediteringer lagt til den positive evalueringen av AERES (det franske byrået som satser på forskning og høyere utdanning) understreker en forpliktelse til å undervise ekspertise.

Programmene er regelmessig rangert blant verdens beste av The Financial Times og The Economist. Skolens visjon om undervisning er basert på tre sentrale prinsipper som gir mening for våre handlinger: Globalt ansvar, entreprenørskap og en kulturell bevissthet, som de to kompetencer nærmer seg og en internasjonal åpenhetsånd er de mest symbolske eksemplene.

I 2004 ble Audencia Nantes den første franske lederskolen for å følge FNs Global Compact. Skolen deltok da i FNs definisjon av sin PRME (Prinsipper for ansvarlig lederutdanning). Audencia Nantes har også signert et strategisk partnerskap med WWF-Frankrike. Tusen takk til aktiviteten til sin inkubator, som hvert år huser nyopprettede entreprenørprosjekter, er skolen aktiv innen opprettelse av virksomheter. Med sin logikk med doble kompetanser fortsetter skolen å styrke handlinger som begynner med en innledende avtale inngått med Ecole Centrale de Nantes for utdannelse av ingeniørledere. I dag tilbyr Audencia Nantes diverse studisserier som kombinerer ledelse og andre disipliner (arkitektur, kunst, lov og statsvitenskap).

key figures/iframe>

Campus livsstil

En av de vakreste campusene i Frankrike

Campus ble opprettet med kvaliteten på læringsmiljøet i tankene.

Et 1140 m2 multimediebibliotek, åpent 76 timer ukentlig, 15 000 bøker og databaser, 500 franske og engelskspråklige tidsskrifter og Wi-Fi-tilgang.

Et finansielt handelsrom med tilgang til en rekke tjenester som vanligvis er reservert for fagfolk i finans.

Klubber og foreninger: Studentlivet i Audencia er spesielt rik. På fritiden kan studentene delta i en rekke aktiviteter med fokus på næringsliv, økonomi, sport, musikk, kultur, humanitær hjelp eller internasjonale spørsmål. Det er rundt 30 studentklubber på campus.

Gjesterom på campus for besøkende.

Innkvartering: En spesiell database på studentens intranett gir informasjon om ledige rom i studentboliger, studioer / leiligheter eller private innkvartering med familier. Hver internasjonal student som kommer til Audencia kan stole på et dedikert internasjonalt kontaktforum som garanterer at hver student vil finne overnatting.

Campus Net, en virtuell plattform som gir elevene tilgang til kursplan, e-post, arbeidsfiler og kursdetaljer.

Saint-Nazaire campus fasiliteter, dedikert til undervisning og forskning i innkjøp og supply chain management.

aboutAudencia Nantes har blitt anerkjent i ulike internasjonale rangeringer:/>

Financial Times September 2015

Audencia er rangert som 28 i verden for sin MSc i Management-Engineering program og 6th i verden i karriere rang kategori.

Dette programmet illustrerer logikken bak alliansen til Audencia Nantes , Ecole Centrale de Nantes og Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

November 2014 - Beste handelshøyskoler i Europa

Audencia er rangert blant de 80 beste handelsskolene i Europa.

Økonomen

2014 - Topp 100 MBAer i verden

Audencia MBA er rangert som 88. i verden

Steder

Nantes

Audencia Nantes École de Management

Address
Audencia Nantes - School of Management
8 route de la Jonelière - B.P. 44312

31222 Nantes, Pays de la Loire, Frankrike
Telefon
+33 2 40 37 34 34

Shenzhen

Address
Shenzhen, Guangdong, Kina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer