Audencia Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Grunnlagt i 1900, er Audencia Business Schoolis en av de beste lederskolene i Europa.

EQUIS, AACSB og AMBA internasjonale akkrediteringer lagt til den positive evalueringen av AERES (det franske byrået som satser på forskning og høyere utdanning) understreker en forpliktelse til å undervise ekspertise.

Programmene er regelmessig rangert blant verdens beste av The Financial Times og The Economist. Skolens visjon om undervisning er basert på tre sentrale prinsipper som gir mening for våre handlinger: Globalt ansvar, entreprenørskap og en kulturell bevissthet, som de to kompetencer nærmer seg og en internasjonal åpenhetsånd er de mest symbolske eksemplene.

I 2004 ble Audencia Nantes den første franske lederskolen for å følge FNs Global Compact. Skolen deltok da i FNs definisjon av sin PRME (Prinsipper for ansvarlig lederutdanning). Audencia Nantes har også signert et strategisk partnerskap med WWF-Frankrike. Tusen takk til aktiviteten til sin inkubator, som hvert år huser nyopprettede entreprenørprosjekter, er skolen aktiv innen opprettelse av virksomheter. Med sin logikk med doble kompetanser fortsetter skolen å styrke handlinger som begynner med en innledende avtale inngått med Ecole Centrale de Nantes for utdannelse av ingeniørledere. I dag tilbyr Audencia Nantes diverse studisserier som kombinerer ledelse og andre disipliner (arkitektur, kunst, lov og statsvitenskap).

key figures/iframe>

Campus livsstil

En av de vakreste campusene i Frankrike

Campus ble opprettet med kvaliteten på læringsmiljøet i tankene.

Et 1140 m2 multimediebibliotek, åpent 76 timer ukentlig, 15 000 bøker og databaser, 500 franske og engelskspråklige tidsskrifter og Wi-Fi-tilgang.

Et finansielt handelsrom med tilgang til en rekke tjenester som vanligvis er reservert for fagfolk i finans.

Klubber og foreninger: Studentlivet i Audencia er spesielt rik. På fritiden kan studentene delta i en rekke aktiviteter med fokus på næringsliv, økonomi, sport, musikk, kultur, humanitær hjelp eller internasjonale spørsmål. Det er rundt 30 studentklubber på campus.

Gjesterom på campus for besøkende.

Innkvartering: En spesiell database på studentens intranett gir informasjon om ledige rom i studentboliger, studioer / leiligheter eller private innkvartering med familier. Hver internasjonal student som kommer til Audencia kan stole på et dedikert internasjonalt kontaktforum som garanterer at hver student vil finne overnatting.

Campus Net, en virtuell plattform som gir elevene tilgang til kursplan, e-post, arbeidsfiler og kursdetaljer.

Saint-Nazaire campus fasiliteter, dedikert til undervisning og forskning i innkjøp og supply chain management.

aboutAudencia Nantes har blitt anerkjent i ulike internasjonale rangeringer:/>

Financial Times September 2015

Audencia er rangert som 28 i verden for sin MSc i Management-Engineering program og 6th i verden i karriere rang kategori.

Dette programmet illustrerer logikken bak alliansen til Audencia Nantes , Ecole Centrale de Nantes og Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

November 2014 - Beste handelshøyskoler i Europa

Audencia er rangert blant de 80 beste handelsskolene i Europa.

Økonomen

2014 - Topp 100 MBAer i verden

Audencia MBA er rangert som 88. i verden

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se Summer courses » Se Ettårig EMBA-programmer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master i Management (Grande Ecole program)

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 Frankrike Nantes

Master i Management på Audencia Business School er en av Frankrikes elite Grande École programmer, anerkjent over hele verden for kvalitet. Som student drar du nytte av vårt omdømme, nettverk og fremtidsrettet trening. [+]

LEAD MED FORMÅL

Master i Management på Audencia Business School er en av Frankrikes elite Grande École programmer, anerkjent over hele verden for kvalitet. Som student drar du nytte av vårt omdømme, nettverk og fremtidsrettet trening. Du vil utvikle flere områder av kompetanse og være sterk i grunnleggende for internasjonal ledelse. Du vil ha ulike og spennende arbeidsopplevelser.

Velg mellom et bredt spekter av spesialiseringer på engelsk eller franskFå 4 til 18 måneder med erfaring i bedriften - du bestemmer varighetenLær av topplærende fakultet med kompetanse innen regnskap, markedsføring, økonomi, statistikk, logistikk, prosjektledelse, språk og merNyt omfattende karriere fra et team av fagfolk med bakgrunn i den internasjonale bedriftens verdenNøkkelinformasjon... [-]

Master of Science i ledelse og entreprenørskap i den kreative økonomien

Campus Heltidsstudier 1 - 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Bli med vårt mangfoldige akademiske samfunn for et år med utfordringer og samarbeid som vil hjelpe deg med å endre og forme din karrierebane. Våre studenter er drevet designere, arkitekter, visuelle og fine artister, utøvende kunstnere, forfattere og andre som jobber i kreative og kulturelle næringer. [+]

INNOVATIV VIRKSOMHETSKUNDE FOR KREATIVE INDUSTRIER

Bli med vårt mangfoldige akademiske samfunn for et år med utfordringer og samarbeid som vil hjelpe deg med å endre og forme din karrierebane. Våre studenter er drevet designere, arkitekter, visuelle og fine artister, utøvende kunstnere, forfattere og andre som jobber i kreative og kulturelle næringer. Våre fakultet medlemmer er en livlig blanding av ledelse spesialister og reklamer. Vi alle er opptatt av å gjøre arbeid som har en reell innvirkning på samfunnet.

Dette unike programmet er utviklet for å fremme din karriere som en solo-utøver, en gründer eller et medlem av en større organisasjon innenfor den kreative økonomien. I løpet av 1 års kjerneprogram vil du:... [-]


Master of Science I Management-Engineering (Grande Ecole)

Campus Heltidsstudier 18 måneder September 2018 Frankrike Nantes

CREATIVE INTERNATIONAL MANAGEMENT TRAINING FOR ENGINEERS [+]

CREATIVE INTERNATIONAL MANAGEMENT TRAINING FOR ENGINEERS

Utvikle en dobbel kompetanse i ledelsen for å øke effektiviteten og arbeidskraften som ingeniør. Som den første franske handelsskolen for å åpne dørene til ingeniørstudenter, er Audencia Business School godt etablert i feltet. Din trening vil være av høyeste kvalitet; rangert som 29. i verden for mestere i ledelse og 9. for internasjonale studenter (The Financial Times, 2017).

I løpet av MSc i Management-Engineering programmet, vil du studere helt på engelsk. Programmet ditt er hvor ingeniør møter internasjonal styring, noe som øker kreativiteten din. Nyutdannede er kvalifisert for roller som krever ingeniørkompetanse og forretningsstrategi i et globalt miljø.... [-]


Master of Science i Supply Chain and Purchasing Management

Campus Heltidsstudier 18 - 24 måneder September 2018 Frankrike Nantes Italia Milan + 2 fler

Dobbeltgrad fra Audencia i Nantes og MIP i Milano [+]

Bli en spesialist i et domene som er strategisk for enhver bedrift i dag

MSc i Supply Chain and Purchasing Management (MSCPM) på Audencia Business School forbereder deg til en spennende karriere på et felt som er strategisk for enhver bedrift i dag. Vi tilbyr en virkelig internasjonal opplevelse og global utsikt - med en unik tilnærming som kombinerer global sourcing og forsyningskjede, samt logistikkvirksomhet, lagring og transportstyring.

Bygg ditt rykte på en topprangerte institusjon og en av de utvalgte få handelshøgskolene akkreditert av EQUIS, AACSB og AMBABo i hjertet av det vakre Nantes, Frankrike, en av Europas mest levende byer og et knutepunkt for næringsliv og innovasjon - det ideelle stedet for å utvikle dine ferdigheterLær i et virkelig internasjonalt miljø med et globalt fakultetTiltrekke topp arbeidsgivere, nyt personlig karriere og fullføre en internship hvor som helst i verdenNøkkelinformasjon... [-]

Master of Science og MBA i mat og agribusiness Management

Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2018 Frankrike Nantes Brasil São Paulo + 2 fler

1-årig dobbeltrom i vekst [+]

1-årig dobbeltrom i vekst

Med den økende virkningen av globalisering og fremskrittende teknologier er mat, agrienergi og landbruksindustrien i en ekspansjons- og utviklingsstadium. Som to av verdens ledende land innen agribusiness, er Frankrike og Brasil klar til å spille en viktig rolle i fremtiden for næringsmiddelindustrien.

I Master of Science i mat og agribusiness Management (FAM) programmet, vil du lære å utmerke seg i alle aspekter av mat og agribusiness management, utforske de nyeste designtrender i feltet, inkludere design tenkning og teknikker i arbeidet ditt og dele best praksis fra hele verden.

Nøkkelinformasjon

Grad opptjent: Master of Science i mat og agribusiness ManagementSpråk EngelskProgramstart: septemberVarighet: Core Track-1 år; Utvidet spor-2 årUndervisning: Core Track-€ 15,350; Utvidet spor - € 20 500... [-]

Master

Internasjonal Master I Ledelse

Nettstudie Campus Heltidsstudier 12 - 24 måneder September 2018 Frankrike Nantes + 1 fler

IMM-programmet forbereder unge fagfolk for en lederkarriere i internasjonale markeder og selskaper. Du tar kurs ledet av globale eksperter innen en svært internasjonal campus og læreplan. [+]

TILGJENGELIG, INTERNATIONAL, FULLT NETTVERKET

Bli med noen av de lyseste innovatørene fra hele verden på Audencia Business School . I vår Internasjonale Master i Management (IMM) program, vil du ta kurs ledet av globale eksperter innen en svært internasjonal campus og læreplan. Forbered deg på karriere suksess:

Lær å gjøre forretninger på tvers av kulturer.Tenk på vårt strenge Fast Track hvis du har en fireårig bachelorgrad.Skreddersy programmet til dine interesser og mål, inkludert valg av valgfag, studere i utlandet, og muligheter for sommerferie.Bevis din ferdighet med en praktisk masteroppgave på et bestemt forretnings- og ledelsesområde.Koble med vårt store nettverk av bedriftspartnere gjennom hendelser og praktikoppgaver.... [-]

Master i europeisk og internasjonal forretningsforvaltning

Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bradford Frankrike Nantes Spania Bilbao + 4 fler

Et tre språklig program undervises sekvensielt i tre europeiske land, tildeler en offisiell europeisk mastergrad i virksomheten. [+]

3 LAND, 3 SPRÅK, 3 INSTITUTER, 1 GJENSTAND

Forbered deg på å trives i dagens stadig skiftende globale forretningsmiljø. Bli med i eliten ettårig europeisk og internasjonal Business Management Master (EIBM) program for fullstendig trespråklig opplæring i internasjonal ledelse og entreprenørskap.

Felles grad fra disse topp europeiske institusjonene

Bradford University School of Management, StorbritanniaDeusto Business School, University of Deusto, SpaniaAudencia Business School , Frankrike

Tripled-nettverk

Bedriftsforbindelser av tre respekterte institusjonerInternship muligheter i Frankrike, Spania, Storbritannia, og merKarriere tjenester støtte fra Audencia, Bradford og DeustoTilgang til tre store internasjonale arbeidsstasjonerAlumni-tilkoblinger og valgfritt nettverksledelse fra alle tre... [-]

Videoer

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto

Kontakt

Audencia Nantes École de Management

Adresse, linje 1 Audencia Nantes - School of Management 8 route de la Jonelière - B.P. 44312
31222 Nantes, Pays de la Loire, Frankrike
Telefon +33 2 40 37 34 34