Audencia Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Grunnlagt i 1900, er Audencia Nantes en av de beste ledelsen skoler i Europa.

EQUIS, AACSB og AMBA internasjonale akkrediteringer lagt til den positive evalueringen av AERES (det franske byrået at prisene forskning og høyere utdanning) understreker en forpliktelse til fremragende undervisning.

Sine programmer er regelmessig rangert blant verdens beste av The Financial Times og The Economist. Skolens visjon av undervisningen er basert på tre sentrale prinsipper som gir mening for våre handlinger: globalt ansvar, entreprenørskap og kulturell bevissthet som dual kompetanse tilnærming og en internasjonal åpenhet er de mest symbolske eksempler.

I 2004 ble Audencia Nantes den første franske ledelsen skolen til å følge FNs Global Compact. Skolen deretter deltok i FNs definisjon av sin PRME (prinsipper for ansvarlige Management Education). Audencia Nantes har også inngått et strategisk partnerskap med WWF-Frankrike. Mye takket være aktiviteten til sin inkubator som hvert år huser nylig lanserte entreprenørielle prosjekter skolen er aktiv i feltet av selskapet skapelsen. Med sin logikk dual kompetanse, fortsetter skolen for å styrke tiltak begynt med en innledende overenskomst inngått med Ecole Centrale de Nantes for å utdanne ingeniør-ledere. I dag Audencia Nantes tilbyr varierte studie spor som alliert ledelse og andre disipliner (arkitektur, kunst, jus og statsvitenskap).

Campus livsstil

En av de vakreste studiesteder i Frankrike

Campus ble opprettet med kvaliteten på læringsmiljøet i tankene.

En 1 140 m2, multimedia bibliotek, åpne 76 timer ukentlig, 15.000 bøker og databaser, 500 franske og engelskspråklige tidsskrifter, og Wi-Fi.

En finansiell handel rommet med tilgang til en rekke tjenester vanligvis er reservert for finans fagfolk.

Lag og foreninger: Studentlivet på Audencia er spesielt rik. I fritiden, kan studentene ta del i en rekke aktiviteter med fokus på business, økonomi, sport, musikk, kultur, humanitær bistand og internasjonale spørsmål. Det er rundt 30 studenter klubber på campus.

Rommene på campus for besøkende.

OVERNATTING: En spesiell database på studentens intranett gir informasjon om tilgjengelige rom i student Residencies, studioer / leiligheter, eller privat innkvartering med familier. Hver internasjonal student kommer til Audencia kan stole på en dedikert internasjonalt liaison team som garanterer hver student vil finne overnatting.

Campus Net, en virtuell plattform som tillater elevene å få tilgang til sine kurs timeplan, e-post, arbeidsfiler, og kurs detaljer.

Saint-Nazaire campus fasiliteter, Dedikert til undervisning og forskning i innkjøp og supply chain management.

Audencia Nantes har blitt anerkjent i ulike internasjonale rangeringer:

The Financial Times september 2015 Audencia er rangert som 28. i verden for sin MSc in Management-Engineering program og sjette i verden i karrierene rangere kategori.

Dette programmet illustrerer logikken bak ALLIANCE av Audencia Nantes, Ecole Centrale de Nantes og Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

November 2014 - beste handelshøyskolene i Europa Audencia er rangert blant de 80 beste handelshøyskolene i Europa.

The Economist 2014 - Topp 100 MBAs i verden Audencia MBA er rangert 88nde i verden

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se Summer courses » Se MBA på deltid » Se Ettårig EMBA-programmer » Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master I Ledelse (grande Ecole Program)

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 Frankrike Nantes

The Master in Management på Audencia Business School er en av Frankrikes elite Grande École programmer, anerkjent verden over for kvalitet. Som student har du fordelen av vårt omdømme, nettverk og framtidsrettet opplæring. [+]

LEAD MED FORMÅL The Master in Management på Audencia Business School er en av Frankrikes elite Grande École programmer, anerkjent verden over for kvalitet. Som student har du fordelen av vårt omdømme, nettverk og framtidsrettet opplæring. Du vil utvikle flere kompetanseområder og være sterk i det grunnleggende internasjonal ledelse. Du vil få varierte og engasjerende arbeidserfaringer. Velg mellom et bredt spekter av spesialisering i engelsk eller fransk Få 4 til 18 måneder i-selskap erfaring - du bestemmer varigheten Lær av de beste resultatene fakultetet med kompetanse innen regnskap, markedsføring, økonomi, statistikk, logistikk, prosjektledelse, språk og flere Nyt omfattende karriere tjenester fra et team av fagfolk med bakgrunn i den internasjonale næringslivet NØKKELOPPLYSNINGER grad fortjent: MSc (Master of Science) in Management Språk: Engelsk eller fransk - ditt valg VARIGHET: 2 til 3 år, heltid Program start: september Undervisning: € 24 950 Kvalifikasjon: Ferdigheter i engelsk Bachelor-grad fra et ikke-fransk institusjon (med minst 3 års studier utenfor Frankrike) Kandidater som holder en fransk grad kan finne krav til vår Grande École nettstedet PROGRAM Bygg din programmet til å passe dine mål Få omfattende arbeidsplass og videregående opplæring i flere områder av spesialisering og samtidig bygge et solid fundament i generelle styringsprinsipper. The Master in Management på Audencia lar deg tilpasse programmet til dine mål. Bli med oss ​​på en av de topprangerte, trippel-akkreditert, de fleste selskapsmessig koblet handelshøyskolene i Europa - og en av de beste stedene å bo i Frankrike. internasjonalt omfang Audencia er blant eliten 1% av handelshøyskoler å holde... [-]

Master Of Science I Forsyningskjeden Og Innkjøpsledelse

Campus Heltidsstudier 18 - 24 måneder September 2018 Frankrike Nantes Italia Milan + 2 fler

Dobbel grad fra Audencia i Nantes og MIP i Milano [+]

BLI Spesialist i et domene som STRATEGISK for enhver bedrift i dag The Master i Supply Chain og innkjøpsledelse (MSCPM) med Audencia Business School forbereder deg for en spennende karriere i et domene som er strategisk for enhver bedrift i dag. Utvikle dine ferdigheter ved å studere feltet fra forretnings-og tekniske perspektiver med en global fakultetet og team av fagfolk. Bygg ditt omdømme med en topprangerte institusjon; akkreditert EQUIS, AACSB og AMBA. Vi er kjent for globalt ansvar forskning og undervisning - og gode karriere resultater. Lær i et internasjonalt og berikende miljø. 69% internasjonale studenter med ulike opplevelser. Studer i hjertet av vakre Nantes, Frankrike, anerkjent av utallige publikasjoner og organisasjoner for innovasjon og livskvalitet. NØKKELOPPLYSNINGER grad fortjent: MSc (Master of Science) i Supply Chain og innkjøpsledelse Språk: Engelsk VARIGHET: 18-24 måneder, heltid Program start: September og januar Undervisning: € 15.000 for Core-Track; € 19 000 for Extended Track Kvalifikasjoner: Ferdigheter i engelsk Fire års bachelor-grad i business eller ingeniørfag (Core-Track) Treårig bachelor-grad i alle felt eller fireårig bachelorgrad i et annet enn business eller ingeniørfag (Extended Track) felt PROGRAM Innflytelsesrike internasjonale ledere i bransjen både design og partner med MSc i Supply Chain og innkjøpsledelse (MSCPM) for å gi deg den kompetansen og relevans du trenger for å trives. Audencia er trippel-akkreditert, høyt rangert og internasjonalt orientert. Vi er kjent for globalt ansvar forskning og undervisning - og gode karriere resultater. undervisningsmetoder Våre undervisningsmetoder vektlegger det internasjonale aspektet av hver klasse, og gir deg de tekniske, analytiske og... [-]

Master Of Science I Ledelse-engineering (grande Ecole)

Campus Heltidsstudier 18 måneder September 2018 Frankrike Nantes

CREATIVE INTERNATIONAL lederopplæring for ENGINEERS [+]

CREATIVE INTERNATIONAL lederopplæring for ENGINEERS Utvikle en dobbel kompetanse i ledelsen å øke din effektivitet og arbeidsevne som ingeniør. Som den første franske skolen av virksomheten til å åpne våre dører for ingeniørstudenter, er Audencia Business School godt etablert i feltet. Treningen vil være av høyeste kvalitet. Under MSc in Management-Engineering program, vil du studere på engelsk. Programmet ditt er der ingeniør møter internasjonal ledelse, som akselererer din kreativitet. Nyutdannede er kvalifisert for roller som krever ingeniørkompetanse og forretningsstrategi innenfor et globalt miljø. NØKKELOPPLYSNINGER Grad fortjent: MSc (Master of Science) in Management-Engineering Språk: Engelsk Varighet: 1 år + internship (4-6 måneder) Programstart: September eller februar Studieavgift: € 18.500 Kvalifisering: Ferdigheter i engelsk og en 4-årig utdanning i ingeniørfag eller vitenskap (Søkere holde eller fullføre en grad fra en fransk institusjon bør kontakte oss.) PROGRAM Som utdannet, vil du være unikt kvalifisert for topplasseringer i engineering og ledelse. Audencia utviklet denne opprinnelige programmet i samarbeid med fem nasjonale og internasjonale selskaper som ønsker å ansette ingeniører med lederkompetanse: ERDF, PwC, Société Générale, Thales og Valeo. Ta avansert styring kurs med topp lærere og eksperter på området. Velg en spesialisering i ledelse, økonomi eller markedsføring. Få erfaring med en fire-til seks måneders utplassering som øker dine nettverk og karrieremuligheter. internasjonalt omfang Audencia er blant eliten 1% av handelshøyskoler å holde trippel akkreditering fra EQUIS, AACSB og AMBA - den internasjonale triple crown av kvalitet. Du vil dra nytte av vårt nettverk av internasjonale bedriftspartnere, fakultetet medlemmer med lang bransje og internasjonal erfaring,... [-]

Master Of Science I Ledelse Og Entreprenørskap I Den Kreative økonomien

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Nantes

Bli med i vår mangfoldige fagmiljøet for et år med utfordringer og samarbeid som vil hjelpe deg å endre og forme din karriere banen. Våre studenter er drevet designere, arkitekter, visuelle og fine artister, utøvende kunstnere, forfattere og andre som arbeider i kreative og kulturelle næringer. [+]

INNOVATIVE BUSINESS UTDANNING FOR kreative næringer Bli med i vår mangfoldige fagmiljøet for et år med utfordringer og samarbeid som vil hjelpe deg å endre og forme din karriere banen. Våre studenter er drevet designere, arkitekter, visuelle og fine artister, utøvende kunstnere, forfattere og andre som arbeider i kreative og kulturelle næringer. Våre fakultetet medlemmer er en livlig blanding av ledelse spesialister og reklamer. Alle av oss er opptatt av å gjøre arbeid som har en reell innvirkning på samfunnet. Denne unike programmet er utviklet for å fremme karrieren som solo utøver, en entreprenør eller et medlem av en større organisasjon innenfor den kreative økonomien. I løpet av 12-måneders program, vil du: Bygg kunnskap om næringsliv og forvaltning innenfor rammen av kreative og kulturelle næringer Få nye metoder for læring, opprette og administrere for å forbedre din karriere suksess og tilfredshet - i sosialt ansvarlige og meningsfulle måter Utvikle et mangfoldig internasjonalt nettverk av jevnaldrende, mentorer og fagfolk på tvers av kreative og kulturelle felt Det tverrfaglige Master i ledelse og entreprenørskap i Creative Economy er bygget rundt de unike læringsstiler og målene for kreative mennesker som deg. Designet og undervist av Audencia Business School og The Glasgow School of Art Institute of Design Innovation (Indi), har hver modul er laget spesielt for dette programmet, og integrerer en kreativ blanding av undervisning og læringsmetoder for både forretnings-og kunst / design utdanning. NØKKELOPPLYSNINGER grad fortjent: Master of Science in Management og entreprenørskap i Creative Economy (Audencia); sertifikat (GSA) Språk og varighet:... [-]

Master Of Science Og MBA I Mat Og Agribusiness Ledelse

Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2018 Frankrike Nantes Brasil Sao Paulo + 2 fler

1 ÅRS double degree i et voksende og DYNAMISK bransje- Food & Agribusiness Ledelse [+]

1 års dobbel grad i en voksende og dynamiske industri Med den økende betydningen av globalisering og fremrykkende teknologier, mat, agrienergy og landbruksindustrien er i en tilstand av ekspansjon og utvikling. Som to av verdens ledende land i agribusiness, er Frankrike og Brasil klar til å spille en avgjørende rolle i fremtiden for næringsmiddelindustrien. I Master of Science og MBA i Mat og Agribusiness Management (FAM) program, vil du lære hvordan å utmerke seg i alle aspekter av mat og agribusiness administrasjon - og tjene grader fra to av de beste handelshøyskolene i Frankrike og Brasil: Master of Science grad fra Audencia Business School i Frankrike MBA grad fra Escola Superior de Propaganda e Marketing i Brasil NØKKELOPPLYSNINGER Grad fortjent: Master of Science og MBA i mat og Agribusiness Språk: Engelsk Varighet: 12-14 måneder, heltid [-]

Master

International Master in Management

Campus eller nettstudier Heltidsstudier 12 - 24 måneder September 2018 Frankrike Nantes

[+]

For mer informasjon om studie utlandet muligheter på Audencia, kan du kontakte oss. KARRIERE & ALUMNI Påvist karriere utfall for internasjonal suksess Med den økende globaliseringen av verdens økonomier, bedrifter trenger høyt utdannede ledere som kan håndtere komplekse og utfordrende problemstillinger - og nyskapende og sosialt ansvarlige måter som understreker etikk sammen med lønnsomhet. [-]

Master I Europeisk Og Internasjonal Business Management

Campus Heltidsstudier 12 - 15 måneder September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bradford Frankrike Nantes Spania Bilbao + 4 fler

En trespråklige program undervist sekvensielt i tre europeiske land, priser en offisiell europeisk mastergrad i business. [+]

3 land, 3 språk, 3 Institusjoner, en felles grad Forbered deg på å trives i dagens stadig skiftende globale forretningsmiljø. Bli med i eliten ett års europeisk og International Business Management Master (EIBM) program for fullstendig trespråklige opplæring i internasjonal ledelse og entreprenørskap. Fellesgrad fra disse topp europeiske institusjoner Bradford University School of Management, Storbritannia Deusto Business School, University of Deusto, Spania Audencia Business School, Frankrike Tredoblet nettverk og tjenester på tvers av Europa Corporate-tilkoblinger av tre respekterte institusjoner Internship muligheter i Frankrike, Spania, Storbritannia, og mer Karriere tjenester støtte fra Audencia, Bradford og Deusto Tilgang til tre store internasjonale jobbportaler Alumni tilkoblinger og valgfritt nettverk medlemskap fra alle tre NØKKELOPPLYSNINGER grad fortjent: Master i europeisk og International Business Management Språk: Engelsk, fransk og spansk (alle tre språk påkrevd) VARIGHET: 12 måneder, heltid Program start: Undervisning September: € 14 850 pluss € 300 for valgfrie intensive språkkurs Kvalifikasjoner: Fire år bachelorgrad (eller treårig bachelorgrad med yrkeserfaring) Ferdigheter i engelsk og enten fransk eller spansk; lavere mellomnivå (eller høyere) i tredje språk PROGRAM Studie management teknikker, internasjonale kulturer og språk Du vil bli studert med topp fakultetet medlemmer gjennom fransk på Audencia, spansk ved Deusto og engelsk ved Bradford i løpet av denne trespråklige ettårig program, som gir deg kunnskap og tilpasning du trenger gjennom hele din karriere . Avhengig av ditt nivå av fransk og engelsk, vil du starte din EIBM programmet på Audencia eller Deusto. internasjonale partnere Nå dine mål - og verden Audencia genererer internasjonal ledelse talent, og... [-]

Videoer

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto

Kontakt

Audencia Nantes École de Management

Adresse, linje 1 Audencia Nantes - School of Management 8 route de la Jonelière - B.P. 44312
31222 Nantes, Pays de la Loire, Frankrike
Telefon +33 2 40 37 34 34