Autograf

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1982 og ligger i hjertet av det 20. distriktet i Paris, Autograf, historiske skolen innen grafisk design, digital, design Space og gaming, tilbyr opplæring validert eller godkjent status av grader tilstand. Skole menneskelig skala, får hver elev individuell støtte av lærere og lærerteam.

Autograf nyte lys og romslige lokaler på 2000 kvadratmeter, inkludert konvensjonelle klasserom, verksted rom og datarom for å imøtekomme sine 400 studenter.

Med over hundre og femti maskiner tilgjengelig, studentene arbeide med Mac eller PC programvare ifølge studien. AutoGraf funksjonene i den optiske fiber, wifi er tilgjengelig over hele skolen.

Studenter jevnlig møtes i kantina, selskapelig område med mikrobølgeovner og datamaskin stasjoner med gratis tilgang til lunsj, snakke eller arbeid.

For å skrive ut arbeidet sitt, elevene bruke skrivere og kopimaskiner selvbetjening. For større størrelser på ulike medietyper, de har en profesjonell tracer.

Professorer Autograf, alle fagfolk, arbeid og undervise i Frankrike og over hele verden.

Autograf organiserer turer, studieturer, kurs, konferanser og workshops i Frankrike og i utlandet (Japan, Canada, Kina, Mexico, Spania, ...). Det er også mulig for studenter å gjennomføre deler av studiet i et annet land.

Åpningen av en profesjonell verden

Siden starten Autograf opprettholde nære forbindelser med et bredt nettverk av samarbeidspartnere som gjør det mulig å tilby store muligheter for praksisplasser og profesjonelle innsett til sine studenter. Hver student blir fulgt og støttet i sin søk virksomhet, tilbyr gjort for ham, men også personlig hjelp for gjennomføringen av sin forskning verktøy (CV, kreativ portefølje, forberedelser for intervjuer, etc.).

Utformingen kurs

Autograf tilbyr kurs av ett til fem år, internasjonale forberedende klasser (FLE FLE kunst og design) for utenlandske studenter, en oppgradering i brukskunst, BTS (tilstand diplom), bekreftede titler anerkjent av tilstand til det nivået jeg (RNCP) og International legitimasjon:

 • Art FLE (fransk fremmedspråk + kunst)
 • Design FLE (fransk fremmedspråk + Design)
 • Oppgradering av Applied Arts (MANAA)
 • BTS Grafisk design Kommunikasjon & Media utskriftsalternativ
 • BTS alternativ Grafisk design Digital kommunikasjon og media
 • BTS Space Design
 • Bachelor Grafisk Design
 • Digital Design Bachelor
 • Bachelor of Design Space
 • Bachelor Video Game Art
 • Bachelor global design NRK
 • Master of Art Director i grafisk design
 • Master of Design i Digital Art Director
 • Master Designer Interior Designer
 • Master of Art Director i videospill etableringen

Jo mer Autograf : I løpet av 3 år med MANAA og BTS, legge deg parallelt med utarbeidelse av stats diplom BTS (BAC + 2), en bachelorgrad (BAC + 3), som gjør at du kan fortsette dine studier i Master direkte.

vitnet

Jules PratKunstnerisk leder på Extreme Muse og tidligere elev avAutoGraf.

"Jeg gikk til Autograf BTS Grafisk Design trykte medier i første alternativet, og stemningen var stor i hele min skolegang. Jeg har et stort designstudiokurs huske hvor vi hadde en skikkelig oppvåkning til handel, vurderte vi alt vi kunne gjøre, vår kreativitet ble høyt utviklet.

Når mine BTS og hektet min Bachelor jeg gikk på Master Art Director i grafisk design jeg ønsket å komme i arbeid og takk til veksling, jeg fant en interessant posisjon, først i et byrå som spesialiserer seg på operativ markedsføring der jeg var i gang, og deretter i det andre året i Koffein byrå, hvor jeg var assisterende kunstnerisk leder.

Etter disse erfaringene, jobbet jeg for W & Cie byrået der jeg nærmet verden av fotografering. I løpet av disse to årene, jeg hadde sjansen til å jobbe på Amundi merkevare territorium og dermed styre foto shoots og reklame for en global kampanje.

I dag er jeg en art director i byrået Extreme Muse, jeg jobber for et luksustilbud som Ulysse Nardin (sveitsisk urmaker), Samsung, Nespresso, LVMH, Kering ... Jeg gjør et verk av ideer designer som går på jakt for fotografer og universet gjennom utformingen av truser og retning av skytingen til oppnåelse av retusjering og fotomontasjer. "

Autograf - Open Door Day 2016

Video viser utstilling med arbeider av studenter i de siste AutoGraf åpent hus.

Mer informasjon på engelsk: http://autograf-design.com/en/

Steder

Paris

Autograf

Address
35 rue Saint Blaise
75020 Paris
FRANCE

Paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 43 70 00 22