Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1982 og ligger i hjertet av det 20. distriktet i Paris, Autograf, historiske skolen innen grafisk design, digital, design Space og gaming, tilbyr opplæring validert eller godkjent status av grader tilstand. Skole menneskelig skala, får hver elev individuell støtte av lærere og lærerteam.

Autograf nyte lys og romslige lokaler på 2000 kvadratmeter, inkludert konvensjonelle klasserom, verksted rom og datarom for å imøtekomme sine 400 studenter.

Med over hundre og femti maskiner tilgjengelig, studentene arbeide med Mac eller PC programvare ifølge studien. AutoGraf funksjonene i den optiske fiber, wifi er tilgjengelig over hele skolen.

Studenter jevnlig møtes i kantina, selskapelig område med mikrobølgeovner og datamaskin stasjoner med gratis tilgang til lunsj, snakke eller arbeid.

For å skrive ut arbeidet sitt, elevene bruke skrivere og kopimaskiner selvbetjening. For større størrelser på ulike medietyper, de har en profesjonell tracer.

Professorer Autograf, alle fagfolk, arbeid og undervise i Frankrike og over hele verden.

Autograf organiserer turer, studieturer, kurs, konferanser og workshops i Frankrike og i utlandet (Japan, Canada, Kina, Mexico, Spania, ...). Det er også mulig for studenter å gjennomføre deler av studiet i et annet land.

Åpningen av en profesjonell verden

Siden starten Autograf opprettholde nære forbindelser med et bredt nettverk av samarbeidspartnere som gjør det mulig å tilby store muligheter for praksisplasser og profesjonelle innsett til sine studenter. Hver student blir fulgt og støttet i sin søk virksomhet, tilbyr gjort for ham, men også personlig hjelp for gjennomføringen av sin forskning verktøy (CV, kreativ portefølje, forberedelser for intervjuer, etc.).

Utformingen kurs

Autograf tilbyr kurs av ett til fem år, internasjonale forberedende klasser (FLE FLE kunst og design) for utenlandske studenter, en oppgradering i brukskunst, BTS (tilstand diplom), bekreftede titler anerkjent av tilstand til det nivået jeg (RNCP) og International legitimasjon:

 • Art FLE (fransk fremmedspråk + kunst)
 • Design FLE (fransk fremmedspråk + Design)
 • Oppgradering av Applied Arts (MANAA)
 • BTS Grafisk design Kommunikasjon & Media utskriftsalternativ
 • BTS alternativ Grafisk design Digital kommunikasjon og media
 • BTS Space Design
 • Bachelor Grafisk Design
 • Digital Design Bachelor
 • Bachelor of Design Space
 • Bachelor Video Game Art
 • Bachelor global design NRK
 • Master of Art Director i grafisk design
 • Master of Design i Digital Art Director
 • Master Designer Interior Designer
 • Master of Art Director i videospill etableringen

Jo mer Autograf : I løpet av 3 år med MANAA og BTS, legge deg parallelt med utarbeidelse av stats diplom BTS (BAC + 2), en bachelorgrad (BAC + 3), som gjør at du kan fortsette dine studier i Master direkte.

vitnet

Jules PratKunstnerisk leder på Extreme Muse og tidligere elev avAutoGraf.

"Jeg gikk til Autograf BTS Grafisk Design trykte medier i første alternativet, og stemningen var stor i hele min skolegang. Jeg har et stort designstudiokurs huske hvor vi hadde en skikkelig oppvåkning til handel, vurderte vi alt vi kunne gjøre, vår kreativitet ble høyt utviklet.

Når mine BTS og hektet min Bachelor jeg gikk på Master Art Director i grafisk design jeg ønsket å komme i arbeid og takk til veksling, jeg fant en interessant posisjon, først i et byrå som spesialiserer seg på operativ markedsføring der jeg var i gang, og deretter i det andre året i Koffein byrå, hvor jeg var assisterende kunstnerisk leder.

Etter disse erfaringene, jobbet jeg for W & Cie byrået der jeg nærmet verden av fotografering. I løpet av disse to årene, jeg hadde sjansen til å jobbe på Amundi merkevare territorium og dermed styre foto shoots og reklame for en global kampanje.

I dag er jeg en art director i byrået Extreme Muse, jeg jobber for et luksustilbud som Ulysse Nardin (sveitsisk urmaker), Samsung, Nespresso, LVMH, Kering ... Jeg gjør et verk av ideer designer som går på jakt for fotografer og universet gjennom utformingen av truser og retning av skytingen til oppnåelse av retusjering og fotomontasjer. "

Autograf - Open Door Day 2016

Video viser utstilling med arbeider av studenter i de siste AutoGraf åpent hus.

Mer informasjon på engelsk: http://autograf-design.com/en/

Programmer gitt i:
 • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Autograf

Arkitekt interiørarkitekt, viser kreativitet og dristighet. Han regisserte, renoverer, gjenskaper livet til et sted, og tilbyr nye løsninger, flink, estetisk. Kombinere f ... [+]

Arkitekt interiørarkitekt, viser kreativitet og dristighet. Han regisserte, renoverer, gjenskaper livet til et sted, og tilbyr nye løsninger, flink, estetisk. Kombinere følsomhet og teknikk, plassen designer tilbud, fra en nøyaktige spesifikasjoner, løsninger tilpasset den livsstilen til en gruppe av enkeltpersoner eller drift av en virksomhet i samsvar med de materielle begrensninger, budsjett og miljøspesifikke plass.

Dette yrkesopplæring er høy basert på kreativitet, profesjonalitet, og også tilegnelse av kunnskap og kulturelle ferdigheter, sosiologiske, semiotiske, filosofiske, visuelle (tegning, farger, volumer), grafer, infographics, konseptuelle, kreative teknisk, lovgivende, beskrivende.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Autograf

Grafikk, grafisk design, reklame, publisering, skilting, emballasje ... Det er mange områder som bruker ferdigheter Art Directors. ... [+]

Grafikk, grafisk design, reklame, publisering, skilting, emballasje ... Det er mange områder som bruker ferdigheter Art Directors.

Dette Master er tilgjengelig i to alternativ, Chart opprettelse og reklame skapelse, krysser konseptuelle og semantisk læring, visuell, teknologiske og ledelsesmessige.

I løpet av to år med trening, i tillegg til personlig arbeid validere hvert fag studert, er det foreslått til studenter individuelt gjennomføre et prosjekt i året og en spesialitet butikken.

Studentene er også konfrontert med prosjektledelsen byrå, med etableringen av kollektive andre året. Hver gruppe opprettet må oppnå i år tre reelle prosjekter med reelle sponsorer, kunder som etterspør skole eller studenter som tilhører nettverket.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Autograf

Digital Designer er en grafisk designer som arbeider i digital og interaktiv design støtter: intranett og internett, DVD, mobile applikasjoner, opprettelse av animerte bi ... [+]

Digital Designer er en grafisk designer som arbeider i digital og interaktiv design støtter: intranett og internett, DVD, mobile applikasjoner, opprettelse av animerte bilder, 2D eller 3D ...

Denne treningen møter den konseptuelle og semantisk læring, visuell, teknologiske og ledelsesmessige.

I løpet av de to årene av Master, i tillegg til personlig arbeid validere hvert fag studert, er det foreslått til studenter individuelt gjennomføre et prosjekt i året og en spesialitet butikken.

Studentene er også konfrontert med prosjektledelsen byrå, med etableringen av kollektive andre året. Hver gruppe opprettet må oppnå i år tre reelle prosjekter med reelle sponsorer, kunder som etterspør skole eller studenter som tilhører nettverket.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Autograf

Dette Master ønsker å være veldig konkret. Det er bygget rundt studenten video spillprosjekt. Disse vil ha til å designe, utvikle, publisere og markedsføre sine spill. ... [+]

Pascal Luban, spilldesigner og kreativ leder (Ubisoft, Activision, Sony, DICE), er referanse profesjonelle som er ansvarlig for pedagogisk validering av denne opplæringen.

Dette Master ønsker å være veldig konkret. Det er bygget rundt studenten video spillprosjekt. Disse vil ha til å designe, utvikle, publisere og markedsføre sine spill. Hvis det vet suksess, kan de selv generere inntekter. Og hvis det ikke er tilfelle, er det faktum av å se navnet hans i forbindelse med en publisert spillet er et flott visittkort.

Program:

Advanced Academic Training: Computer Graphics, programmering, design - Introduksjon til nye ferdigheter: markedsføring, prosjektledelse, juridiske baser - Utvikling av et spillkonsept og sin prototype. Game Development - Klargjøring av markedsføringskampanje - Offentliggjøring og markedsføring av spillet (overvåking av samfunnet, fortsetter kommunikasjonskampanje, animasjon spill) - Akademisk Avansert trening for å forberede dem for å sette opp sitt eget studio: Entreprenørskap, styring - Utarbeidelse av en andre prosjekt (individuell eller gruppe) at studentene vil søke å utvikle etter master. ... [-]
Frankrike Paris
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Autograf - JPO 2016: Vidéo illustrant l’exposition des travaux des étudiants d’Autograf lors des dernières journées portes ouvertes

Workshop Design Espace Autograf -

Workshop Edition Autograf -

Workshop Video Game Art Autograf -

Workshop Multimédia Autograf -

Autograf Workshop au Québec

Workshop International Autograf - College of Arts de Pekin à Autograf Paris