Burgundy School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Burgundy School of Business ble grunnlagt i 1899 og er en internasjonalt ledende lærings- og forskningsskole, anerkjent takket være nasjonale og internasjonale akkrediteringer: AACSB og EQUIS.

BSB tilbyr høyt nivå programmer i ledelse, fra lavere til høyere nivå med et bredt spekter av spesialiseringer.

Våre rangeringer sertifiserer vår ekspertise:

  • Som tilhører de øverste 1% Business Schools i verden med sin dobbel akkreditering: AACSB og EQUIS
  • 77. beste Master i ledelse i verden - Financial Times, 2018.
  • Topp 6 Beste Bachelor i Frankrike - L'Etudiant, 2018.
  • Første spesialisert master i kulturell ledelse i Frankrike -Eduniversal 20178.
  • Første spesialisert master i vinforvaltning i Frankrike (3. i verden) -Eduniversal 2018.
  • Topp 15 beste fransk handelsskole - Nasjonal rangeringen for sertifiserte handelsskoler, anerkjent av Fransk undervisningsministerium, 2018.

BSB legger også vekt på sin kompetanse innen vinbehandling med sin School of Wine


Men vi er mye mer enn bare en forretningskole. Vi tror på en spesiell og annen modell som er fokusert på studenten, derfor representerer vi en annen ide om overlegen utdanning.

Vi ønsker ikke å forutse studentene en bestemt måte å tenke på: Vårt kall er å gi dem alle verktøyene som brukes til å bygge sin egen personlige og profesjonelle identitet. Samlet sett lager vi denne alternative skolemodellen som vi dyrker åpenhet og entreprenørånd. Dette er også grunnen til at vi er stolte over å ønske velkommen studenter fra hele verden med forskjellige profiler: vi er sikre på at blandhet og mangfold gir den beste innovasjonen, kreativiteten og ytelsen.

Vårt fakultet er høyt kvalifisert med 78 faste lærere og 350 eksperthøyttalere. 36% av våre lærere er fra utlandet, og vår campus er flerkulturell med 66 forskjellige nasjonaliteter i studentene, som gir en sterk internasjonal opplevelse.

Endelig er en dedikert server her for å hjelpe internasjonale studenter med sin integrasjon til den franske livsstilen: hente på stasjon, innkvartering, besøk av byen og regionen, papirarbeid, gratis verksteder ...

Vår støtte: Kurs er undervist i små grupper: 20 til 40 studenter per klasse bare for å gi studenten den beste direkte tilnærmingen. For oss er kjennskap til våre studenter nøkkelen til å støtte dem på best mulig måte.

Vår innovative pedagogikk: Gruppearbeid, muntlige presentasjoner, selskapsproblemer, forretningsprosjekter, forretningsspill, bedriftsopprettelse, konsulentoppdrag, arbeidsplasser ...

Kom og bli med oss ​​i Burgund!

Vår ambisjon er å trene forskjellige ledere og entreprenører.

Vi er BSB !

Steder

Dijon

ESC Dijon Bourgogne

Address
29 Rue Sambin
21000 Dijon, Bourgogne-Franche-Comté, Frankrike
Telefon
+33 3 80 72 59 00

Lyon

Address
Campus Lyon Immeuble Milky Way 42 Cours Suchet
69002 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike
Telefon
+33 428 297 720

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited