Les den offisielle beskrivelsen

BREST en maritim by

Bretagne andre største by imot nesten 24 000 studenter per år, 10% av dem er internasjonale studenter i sitt universitet og sin 7 Grandes Ecoles. Dens mangfoldige pedagogiske programmer, gode forskningsinitiativ, høy kvalitet instruksjon, lokale jobbmuligheter, og unikt miljø gjør det til en topp destinasjon for studenter.

OCEAN SOM KULTUR

Omgitt av hav, er Brest region spekket med vakre naturområder, og tilbyr alle typer sport og fritidsaktiviteter knyttet til sjøen. I lys av sin historie som en viktig havneby, er Brest en gjestfri by, åpen for verden og ulike kulturer. Det er også et kulturelt sentrum med sine mange teatre og auditorier; Océanopolis akvariet; Quartz, et nasjonalt kjente teater; for ikke å nevne de mange sommerfestivaler som finner sted over hele Bretagne.

En ENDRE CITY

Brest er engasjert i et omfattende byutvikling program: stor fasiliteter, økonomiske strukturer, nye boligområder, og byfornyelse. I samme ånd som i 2012 åpningen av trikken og renovering av Plateau des Capucins området, er en dristig initiativ i gang for å åpne Frankrikes første urbane taubanesystem i Brest.

En attraktiv by

Et urbant senter med arbeidskraft pool av mer enn 400.000 innbyggere, Brest gjøre seg kjent gjennom sine sentre for fremragende forskning med verdensklasse forskning, fire konkurranseevne klynger, high-tech-selskapene, og noen av de ledende navnene i bransjen. Brest er blant de 14 byene i Frankrike som har tjent den nye statusen av Metropole. Sin internasjonale satsing er tydelig i excellence av sine tilbud i marine vitenskaper og teknologier, Skipsbygging og reparasjon, digital teknologi, mat og biovitenskap, jo høyere tjenestesektoren, og finansiell engineering.

VANNES & Gulf of Morbihan

Vannes er en historisk by, tidligere sete for Stortinget av Bretagne, og har holdt i live de viktigste rester av sin rike fortid. Vollene og deres vaske-hus på kanten av vollgrav, katedralen og museer som Cohue kunstmuseum alle stå sammen blomsterhager. En hjemmehavn Takket være sin privilegerte beliggenhet i Gulf of Morbihan, har Vannes en sentral og strategisk posisjon. Lett tilgjengelig fra de store byene i regionen, så vel som Paris, er det hjemmehavn for mange utviklingsselskaper og valg plassering for fremtidige-minded gründere.

Usedvanlig BELIGGENHET

Vannes er avgrenset i sør av Gulf of Morbihan, som betyr "lite hav" i Breton språk. Denne 12 000 hektar store Atlanterhavsbassenget er oversådd med ca 40 øyer; noen, som Île d'Arz og Île aux Moines, er bebodd. The Gulf of Morbihan er et unikt sted hvor sjø og land blander innenfor skiftende landskap, og er en del av de vakreste bukter i verden.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Brest Business School

Den Specialized Master leder av Supply Chain av Brest Business School forbereder studentene for stillinger i funksjonelle og operasjonelle ansvar i leverandørkjeden. ... [+]

Den Specialized Master leder av Supply Chain av Brest Business School forbereder studentene for stillinger i funksjonelle og operasjonelle ansvar i leverandørkjeden. Sysselsetting i hjertet av den pedagogiske enhet; mestring av grunnleggende ferdigheter suppleres av en rekke pedagogiske metoder; og mulighet til å følge dette programmet vekselvis garantere en solid utdanning for å gjøre eller styrke en strategisk funksjon som bidrar vesentlig til selskapets resultater.

MÅL

Lederen av forsyningskjeden sett og implementerer politikk innkjøp og logistikk i selskapet. Han satte opp organisasjonen og sikrer styringsprosesser og team for tjeneste kvalitetsmål og kostnadskontroll. Programmet forbereder studentene for stillinger i funksjonelle og operasjonelle ansvar i leverandørkjeden og innkjøp: direkte relatert til lederstillinger; lederstillinger av en tjeneste eller nettsted, på en av lenkene i kjeden; posisjoner råd, logistikk eksperter og / eller innkjøp.... [-]

Frankrike Brest Vannes
September 2019
Fransk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Brest Business School

Vår Grande Ecole Programme referert fem hovedkarakter av staten for å lære deg å møte alle disse utfordringene, vil avdekke ditt talent, og du vil finne den jobben som pa ... [+]

Vårt samfunn trenger å lære opp nye ledere og gründere i tråd med dagens behov for en verden i endring. Vår Grande Ecole Programme referert fem hovedkarakter av staten for å lære deg å møte alle disse utfordringene, vil avdekke ditt talent, og du vil finne den jobben som passer deg.

EN VERDEN AV INNOVASJON

I motsetning til tradisjonelle pensum, vil vår trening nivå av Grande Ecole Programme Master gjør du jobber på framsyn og du vil projisere din fremtidige rolle fra dag en. Du vil jobbe på prosjektbasis på økonomiske, vitenskapelige, teknologiske, kulturelle og samfunnsmessige temaer som lærer deg hvordan du kan skape noe ut av "comfort zone".

Programmet for første halvår: ekspert forelesninger anerkjent viktige temaer for fremtiden til verden på Forum nye verdener, åpenhet til vitenskap og teknologi med Laboratory of Sciences, et funn av koding, tanke design og innspill på innovasjon... [-]

Frankrike Brest Vannes
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Brest Business School

The Master in Management kontroll og resultatstyring av Brest Business School er et tilbud til studenter og fagfolk i tradisjonelle pensum eller vekselvis. ... [+]

The Master in Management kontroll og resultatstyring av Brest Business School er et tilbud til studenter og fagfolk i tradisjonelle pensum eller vekselvis. Sysselsetting i hjertet av utdanningssystemet, til grunnleggende kunnskap og en bestemt åpenhet for internasjonal hjelp fange in vivo kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å utøve styring, noe som stiller Aujourd 'hui som et strategisk mål for selskapet.

MÅL

Vårt program er spesielt egnet for ledere som ønsker å spesialisere eller ingeniører som ønsker å skaffe seg en dobbel kompetanse. Treningen er også vert aktive ansatte eller omskolering. Det utvikler rundt følgende læringsmål:

Nemlig å justere styring og oversikter til forretningsstrategi Mestre nye måleverktøy og resultatstyring (ERP, BI) Å være i stand til effektivt å utføre designe et informasjonssystem for ledelsen Ha en god internasjonal åpenhet og mestre profesjonell engelsk ... [-]
Frankrike Brest Vannes
September 2019
Fransk
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk

MSc

Brest Business School

The Master of Science i International Business er en 15 måneder, full engelsk språk program, utviklet for høy potensielle studenter med liten eller ingen yrkeserfaring. M ... [+]

The Master of Science i International Business er en 15 måneder, full engelsk språk program, utviklet for høy potensielle studenter med liten eller ingen yrkeserfaring. Målet er å gi deg de tekniske og atferdsmessige ferdigheter som fører til en ledelse karriere på internasjonalt nivå.

For å trene ledere i stand og klar til å ta fatt på utfordringene i en karriere på internasjonalt nivå, vi bygger på mangfold av bakgrunner og kulturer i vår student kroppen for å hjelpe deg å utvide dine horisonter og nyte en virkelig kosmopolitisk erfaring. Med denne eksklusive internasjonalt fokus, våre program kurs tilbyr et nyskapende, interaktiv og deltakende tilnærming basert på forelesninger, seminarer, case-studier og gruppediskusjoner. Du drar nytte av små klasse størrelser og nær personlig oppmerksomhet fra instruktørene. ... [-]

Frankrike Brest Vannes
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk

BREST LIFE