Brest Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

BREST en maritim by

Bretagne andre største by imot nesten 24 000 studenter per år, 10% av dem er internasjonale studenter i sitt universitet og sin 7 Grandes Ecoles. Dens mangfoldige pedagogiske programmer, gode forskningsinitiativ, høy kvalitet instruksjon, lokale jobbmuligheter, og unikt miljø gjør det til en topp destinasjon for studenter.

OCEAN SOM KULTUR

Omgitt av hav, er Brest region spekket med vakre naturområder, og tilbyr alle typer sport og fritidsaktiviteter knyttet til sjøen. I lys av sin historie som en viktig havneby, er Brest en gjestfri by, åpen for verden og ulike kulturer. Det er også et kulturelt sentrum med sine mange teatre og auditorier; Océanopolis akvariet; Quartz, et nasjonalt kjente teater; for ikke å nevne de mange sommerfestivaler som finner sted over hele Bretagne.

En ENDRE CITY

Brest er engasjert i et omfattende byutvikling program: stor fasiliteter, økonomiske strukturer, nye boligområder, og byfornyelse. I samme ånd som i 2012 åpningen av trikken og renovering av Plateau des Capucins området, er en dristig initiativ i gang for å åpne Frankrikes første urbane taubanesystem i Brest.

En attraktiv by

Et urbant senter med arbeidskraft pool av mer enn 400.000 innbyggere, Brest gjøre seg kjent gjennom sine sentre for fremragende forskning med verdensklasse forskning, fire konkurranseevne klynger, high-tech-selskapene, og noen av de ledende navnene i bransjen. Brest er blant de 14 byene i Frankrike som har tjent den nye statusen av Metropole. Sin internasjonale satsing er tydelig i excellence av sine tilbud i marine vitenskaper og teknologier, Skipsbygging og reparasjon, digital teknologi, mat og biovitenskap, jo høyere tjenestesektoren, og finansiell engineering.

VANNES & Gulf of Morbihan

Vannes er en historisk by, tidligere sete for Stortinget av Bretagne, og har holdt i live de viktigste rester av sin rike fortid. Vollene og deres vaske-hus på kanten av vollgrav, katedralen og museer som Cohue kunstmuseum alle stå sammen blomsterhager. En hjemmehavn Takket være sin privilegerte beliggenhet i Gulf of Morbihan, har Vannes en sentral og strategisk posisjon. Lett tilgjengelig fra de store byene i regionen, så vel som Paris, er det hjemmehavn for mange utviklingsselskaper og valg plassering for fremtidige-minded gründere.

Usedvanlig BELIGGENHET

Vannes er avgrenset i sør av Gulf of Morbihan, som betyr "lite hav" i Breton språk. Denne 12 000 hektar store Atlanterhavsbassenget er oversådd med ca 40 øyer; noen, som Île d'Arz og Île aux Moines, er bebodd. The Gulf of Morbihan er et unikt sted hvor sjø og land blander innenfor skiftende landskap, og er en del av de vakreste bukter i verden.

Steder

brest

Brest Business School

Address
BREST BUSINESS SCHOOL
2 avenue de Provence


29200 brest, Brittany, Frankrike
Telefon
+33 2 98 34 44 44

Vannes

Address
VANNES BUSINESS SCHOOL
1 rue de la Loi

56000 Vannes, Brittany, Frankrike