Les den offisielle beskrivelsen

CEMS

Den globale alliansen i lederutdanning

CEMS er en strategisk allianse av ledende handelshøgskoler og multinasjonale selskaper. Dens første oppdrag er å sette en global standard for fortreffelighet for førsteklasses master i ledelse .

Grunnlagt i 1988 i Europa, har nettverket vokst jevnt, hovedsakelig på grunn av suksessen og populariteten til CEMS Master i International Management : MIM-programmet . I dag er CEMS den globale ligaen for ledere på pre-erfaring-mesterens marked, og det kan ikke likestilles med medlemmernes rykte: 26 akademiske institusjoner i verdensklasse samarbeider sammen med mer enn 64 bedriftspartnere for å tilby internasjonale, postgraduate studenter en unik blanding av høy kvalitet utdanning og faglig erfaring.

CEMS-medlemmene samarbeider om følgende tiltak:


- CEMS MIM (M.Sc. in International Management), en prestisjefylt overnasjonale business grad som kan anerkjennes som det beste passet for en internasjonal karriere. Dette ettårige fellesutdanningsprogrammet er utelukkende åpent for mastergradsstudenter fra CEMS-skolene som oppfyller meget strenge utvalgskriterier, og mottar CEMS-graden i forbindelse med hjemmehøyskolen./>


- CEMS fremmer også fakultetsamarbeid for felles undervisning, forskning og doktorgradsstudium./>

CEMS Mission Statement

Godkjent av de høyeste CEMS styrende organer i november 2008, gjenspeiler den nåværende oppgaveoppgaven den etiske og ansvarlige tilnærmingen som CEMS-alliansen tar til ledelseutdanning.

CEMS er en global allianse av akademiske og bedriftsinstitusjoner dedikert til å utdanne og forberede fremtidige generasjoner av internasjonale bedriftsledere.

CEMS akademiske og bedriftsmedlemmer jobber kollektivt for å utvikle kunnskap og gi opplæring som er avgjørende i den flerspråklige, multikulturelle og sammenkoblede næringslivet.

Den felles CEMS Master i International Management er det viktigste kjøretøyet for å nå dette målet.

Felles for alle aktiviteter er målet å fremme globalt statsborgerskap, med særlig vekt på følgende verdier:

  • Jakten på dyktighet med høye standarder for ytelse og etisk oppførsel;
  • Å forstå og tegne på kulturelt mangfold med respekt og empati;
  • Profesjonelt ansvar og ansvar i forhold til samfunnet som helhet.

Nøkkelord

Siste nøkkelfakta

2010 Financial Times Global Master i Management Ranking

CEMS MIM rangerte 2. i verden, 1 i 3-årig rangering og 1 for kombinert internasjonale kriterier. 4 CEMS skoler i topp 5, 9 i topp 25, 18 i den samlede rangeringen.

CEMS kohorten 2010-11

  • Totalt antall studenter: 904
  • 51% mann, 49% kvinne
  • 64 nasjonaliteter (inkludert 30 ikke-europeiske)

CEMS Graduate Survey 2010

En undersøkelse ble utført blant klassen CEMS MIM Graduates 2009, fem måneder etter eksamen. 43% responsrate.

  • 99% var ansatt innen 3 måneder etter eksamen.
  • 41% av respondentene befinner seg utenfor hjemlandet.
  • 71% av respondentene samhandler hver dag med 3 eller flere forskjellige nasjonaliteter.


Aktivitetssektor: Management Consulting 20%, Forbruksvarer 16%, Energi 9%, Investeringsbank 8%, Kommersiell / privat bank 6%, Telekommunikasjon 6%, Media / informasjon 5%/>

Funksjonell område: Finansiering 24%, Markedsføring 15%, Generell ledelse 10%, Salg / Eksport 9%, Revisjon 3%, Ledelseskontroll 3%, Produksjon / drift / Supply chain 3%

Global tilstedeværelse

Fra sin paneuropeiske begynnelse i 1988 har CEMS-alliansen vokst til å bli en virkelig global organisasjon.

* Fra et europeisk samfunn til en global allianse

Godkjent av CEMSs styre i 2007, har dagens globaliseringsstrategi sett CEMS åpne opp for Asia, Australasia og Nord-og Sør-Amerika. I løpet av de siste to årene har skolene fra Australia, Brasil, Canada, Mexico, Portugal, Russland, Singapore og Tyrkia begynt å levere CEMS MIM for første gang. Japan ble det siste CEMS-medlemslandet i slutten av 2010, med CEMS MIM som skal leveres fra begynnelsen av akademisk år 2011-12.

Denne utviklingen gjenspeiles av den stadig mer kosmopolitiske sminke av studentens innkommende kohorte . Nåværende klasse består av 64 nasjonaliteter, hvorav 34 er europeiske og 30 ikke-europeiske.

Etter oppgradering fortsetter de å ta en virkelig internasjonal karrierebane i et stort utvalg av sektorer og i mange tilfeller innen multinasjonale selskaper .

CEMS er også en sterk global aktør i bedriftsverdenen, og arbeider i nært samarbeid med over 60 multinasjonale selskaper, som alle har et høyt rykte både nasjonalt og internasjonalt.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

CEMS - The Global Alliance in Management Education

CEMS MIM er et praktisk, pre-opplevelse grad åpen for en utvalgt gruppe studenter på et masterprogrammet i en av 28 ledende institusjoner ... [+]

CEMS MIM Master in International Management

CEMS er en strategisk allianse av handelshøyskoler, multinasjonale selskaper og frivillige organisasjoner som til sammen tilbyr CEMS Master in International Management (MIM). Den CEMS administrative kontoret ligger på HEC campus nær Paris, med programmet og bedriftsrelasjoner som administreres av et dedikert team innen hvert medlem skole. Du finner alle CEMS medlems universiteter ved å bruke søkeordene "CEMS" i Master in Management Compass søkemotor eller ved å klikke på CEMS partnere listen under.

CEMS MIM er en pre-opplevelse høyere grad åpne for flerspråklige studenter i en Master i Management program på en av de CEMS medlem skoler. Studenter studere ved sitt hjem universitetet for ett semester, og deretter bruke en andre semester ved en annen CEMS medlem skolen. Noen elever kan selv velge å ta begge semestre i utlandet, i to forskjellige skoler (den "tri-nasjonale track"). Andre viktige komponenter i kurset omfatter: sentrale kurs i Strategi og Cross-Cultural Management, valgfag, ferdighets seminarer, forretningsprosjekt og en obligatorisk internasjonal internship.... [-]

Frankrike Paris Japan Tokyo Nederland Rotterdam Norge Bergen Polen Warszawa Portugal Lisboa Russland Saint Petersburg Spania Barcelona Sverige Stockholm Sveits St. Gallen Tyrkia Istanbul Hongkong Hong Kong Italia Milan Irland Dublin Australia Sydney Østerrike Wien Belgia Ottignies-Louvain-la-Neuve Brasil São Paulo Canada London Kina Beijing Tsjekkia Praha Danmark København Finland Helsinki Tyskland Köln Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Ungarn Budapest India Kolkata Agde  + 50 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
1, rue de la Libération
78350 Jouy-en-Josas

Agde, Occitanie, 78350 FR