CEMS - The Global Alliance in Management Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CEMS

Den globale alliansen i lederutdanning

CEMS er en strategisk allianse av ledende handelshøgskoler og multinasjonale selskaper. Dens første oppdrag er å sette en global standard for fortreffelighet for førsteklasses master i ledelse .

Grunnlagt i 1988 i Europa, har nettverket vokst jevnt, hovedsakelig på grunn av suksessen og populariteten til CEMS Master i International Management : MIM-programmet . I dag er CEMS den globale ligaen for ledere på pre-erfaring-mesterens marked, og det kan ikke likestilles med medlemmernes rykte: 26 akademiske institusjoner i verdensklasse samarbeider sammen med mer enn 64 bedriftspartnere for å tilby internasjonale, postgraduate studenter en unik blanding av høy kvalitet utdanning og faglig erfaring.

CEMS-medlemmene samarbeider om følgende tiltak:


- CEMS MIM (M.Sc. in International Management), en prestisjefylt overnasjonale business grad som kan anerkjennes som det beste passet for en internasjonal karriere. Dette ettårige fellesutdanningsprogrammet er utelukkende åpent for mastergradsstudenter fra CEMS-skolene som oppfyller meget strenge utvalgskriterier, og mottar CEMS-graden i forbindelse med hjemmehøyskolen./>


- CEMS fremmer også fakultetsamarbeid for felles undervisning, forskning og doktorgradsstudium./>

CEMS Mission Statement

Godkjent av de høyeste CEMS styrende organer i november 2008, gjenspeiler den nåværende oppgaveoppgaven den etiske og ansvarlige tilnærmingen som CEMS-alliansen tar til ledelseutdanning.

CEMS er en global allianse av akademiske og bedriftsinstitusjoner dedikert til å utdanne og forberede fremtidige generasjoner av internasjonale bedriftsledere.

CEMS akademiske og bedriftsmedlemmer jobber kollektivt for å utvikle kunnskap og gi opplæring som er avgjørende i den flerspråklige, multikulturelle og sammenkoblede næringslivet.

Den felles CEMS Master i International Management er det viktigste kjøretøyet for å nå dette målet.

Felles for alle aktiviteter er målet å fremme globalt statsborgerskap, med særlig vekt på følgende verdier:

  • Jakten på dyktighet med høye standarder for ytelse og etisk oppførsel;
  • Å forstå og tegne på kulturelt mangfold med respekt og empati;
  • Profesjonelt ansvar og ansvar i forhold til samfunnet som helhet.

Nøkkelord

Siste nøkkelfakta

2010 Financial Times Global Master i Management Ranking

CEMS MIM rangerte 2. i verden, 1 i 3-årig rangering og 1 for kombinert internasjonale kriterier. 4 CEMS skoler i topp 5, 9 i topp 25, 18 i den samlede rangeringen.

CEMS kohorten 2010-11

  • Totalt antall studenter: 904
  • 51% mann, 49% kvinne
  • 64 nasjonaliteter (inkludert 30 ikke-europeiske)

CEMS Graduate Survey 2010

En undersøkelse ble utført blant klassen CEMS MIM Graduates 2009, fem måneder etter eksamen. 43% responsrate.

  • 99% var ansatt innen 3 måneder etter eksamen.
  • 41% av respondentene befinner seg utenfor hjemlandet.
  • 71% av respondentene samhandler hver dag med 3 eller flere forskjellige nasjonaliteter.


Aktivitetssektor: Management Consulting 20%, Forbruksvarer 16%, Energi 9%, Investeringsbank 8%, Kommersiell / privat bank 6%, Telekommunikasjon 6%, Media / informasjon 5%/>

Funksjonell område: Finansiering 24%, Markedsføring 15%, Generell ledelse 10%, Salg / Eksport 9%, Revisjon 3%, Ledelseskontroll 3%, Produksjon / drift / Supply chain 3%

Global tilstedeværelse

Fra sin paneuropeiske begynnelse i 1988 har CEMS-alliansen vokst til å bli en virkelig global organisasjon.

* Fra et europeisk samfunn til en global allianse

Godkjent av CEMSs styre i 2007, har dagens globaliseringsstrategi sett CEMS åpne opp for Asia, Australasia og Nord-og Sør-Amerika. I løpet av de siste to årene har skolene fra Australia, Brasil, Canada, Mexico, Portugal, Russland, Singapore og Tyrkia begynt å levere CEMS MIM for første gang. Japan ble det siste CEMS-medlemslandet i slutten av 2010, med CEMS MIM som skal leveres fra begynnelsen av akademisk år 2011-12.

Denne utviklingen gjenspeiles av den stadig mer kosmopolitiske sminke av studentens innkommende kohorte . Nåværende klasse består av 64 nasjonaliteter, hvorav 34 er europeiske og 30 ikke-europeiske.

Etter oppgradering fortsetter de å ta en virkelig internasjonal karrierebane i et stort utvalg av sektorer og i mange tilfeller innen multinasjonale selskaper .

CEMS er også en sterk global aktør i bedriftsverdenen, og arbeider i nært samarbeid med over 60 multinasjonale selskaper, som alle har et høyt rykte både nasjonalt og internasjonalt.

Steder

Agde

Address
1, rue de la Libération
78350 Jouy-en-Josas

78350 Agde, Occitanie, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss