Celsa Paris-Sorbonne

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

58768_456694_353042788066741_533311297_o.jpg

Videreutdanning ved Celsa

Treningen er utviklet for profesjonelle (ansatt og arbeidsledige) som ønsker å trene eller utvikle sine ferdigheter under sin yrkeskarriere.

For over 35 år, utvikler Celsa videreutdanningsprogrammer i kommunikasjonsbransjen, markedsføring, menneskelige ressurser, journalistikk og nye medier.

Få en grad

Hvert år over 150 studenter kommer til Celsa følge en grad kurs i Master 1 (heltid), Professional Master (heltid eller deltid), Executive MBA og Specialized Master ® (deltid).

Våre studenter nytte av personlig støtte: pedagogisk hjelp, hjelp med forskerutdanning, faglig integrasjon ...

Form hele sitt yrkesaktive liv

Celsa tilbyr også seminarer for 2 til 6 dager, Inter og intra selskaper innen kommunikasjon, lokale myndigheter og journalistikk.

Validere sine gevinster

Celsa letter tilgang til trening med VAP (Validering av oppkjøpte virksomheter) og evnen til å validere yrkeserfaring for hele eller deler av en grad med VEK (Validering av ervervet Experience) .

Dra nytte av ekspertisen til klasselærere og fagfolk Celsa

Kursene er undervist hovedsakelig av fagfolk som jobber tett med universitetet i utviklingen av programmer. Kursene er alternative teoretisk kunnskap, faglig praksis, case-studier, internship og anvendt forskning.

Spor sertifisert opplæring Sertifisering ISO 29990

Hele opplæringstilbudet Celsa er ISO 29990. Denne sertifiseringen bekrefter forpliktelse til kvalitet som driver Celsa i utvikling og gjennomføring av sine kurs i journalistikk og kommunikasjon.

ISO 29990 sertifisering er en del av prosessen foretas av Celsa å endre sin opplæring fortsetter i samsvar med lov av 05.03.2014 om yrkesopplæring.

Celsa Masters fagfolk er også registrert i RNCP (National Directory of Professional Certification).

Denne sertifiseringen, samle vitnemål og kvalifikasjoner for profesjonell bruk, har blitt en referanse for finansiering av yrkesopplæring (finansielle organisasjoner, arbeidsgivere, arbeidstakere ...).

Den RNCP er plassert under myndighet av ministeren ansvarlig for yrkesopplæring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Fransk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Specialized Master ® Celsa Påta (bac + 6)

Campus Deltid 1 år January 2019 Frankrike Paris

Den Specialized Master ®CELSA gjere, er et brett 6 + trening på 1 år deltid akkreditert av konferansen des Grandes Ecoles (CGE). [+]

Specialized Master ® innovere, initiere, skape prosjektet gjennom kommunikasjon og media

Den Specialized Master ®CELSA gjere, er et brett 6 + trening på 1 år deltid akkreditert av konferansen des Grandes Ecoles (CGE).

Det er ment for personer som bærer etablering prosjekter aktiviteter mer eller mindre vellykket, men svært innovativ, rettet mot utvikling av en ny bedrift (entreprenørskap) eller en ny struktur i en eksisterende bedrift (intraprenørskap).

MS Celsa Taking er en innovativ og original trening syklus designet for både prosjektutviklere i organisasjoner skiftende som gründere, oppstart upers, eller ansatte i omskolering.

Den tillater også å skaffe et enkelt diplom i prosjektet porting landskapet og intra / entreprenørskap.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
77 Rue de Villiers, Neuilly-sur-Seine
Paris, Ile-de-France, 92200 FR
Sosiale medier