Centrale Nantes

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1919, er Centrale Nantes (ECN) blant de beste høyere utdannings- og forskningsinstitusjoner i Frankrike i Science & Engineering. Formålet er å utvikle toppnivå forskere og ingeniører i flerfaglige og bestemte felt fra 2150 studenter per år i ingeniør spor (5 år), mastergrader og doktorgrader. Internasjonal utvikling er i hjertet av den strategiske retningslinjer for Centrale Nantes: 100% av sine ingeniørstudenter skal reise utenlands og 30% av campus befolkningen er internasjonal.

ny

The Strength of Networks

Centrale Nantes tilhører den prestisjetunge Groupe des Ecoles Centrales, høyere utdanning og forskningsinstitusjoner med en lang tradisjon for innovasjon, design, konstruksjon og produksjon. Siden starten har den Groupe des Ecoles Centrales fulgt samme yrke: trene ingeniører i stand til å møte de største utfordringene i sin tid. Centrale Nantes forenkler både professor og student internasjonale børser gjennom masterprogrammer av høy kvalitet på høyde med Erasmus Mundus etiketten of excellence levert av Europakommisjonen. Faktisk, er institusjonen for tiden involvert i 4 Erasmus Mundus A.1 prosjekter (3 Master, en Doktorgrad), 15 Erasmus Mundus A.2 prosjekter (3 som koordinator med India og Sør-Asia), to A.3 prosjekter. Noen tilskudd er tilgjengelig i disse prosjektene. De fleste internasjonale studenter er tildelt attraktive stipender fra Centrale Nantes, selskaper, EU-kommisjonen, franske ambassader eller Pays de la Loire-regionen. Anerkjennelse av vitenskapelig excellence av Centrale Nantes forenkler samarbeidet med regionale økonomiske organer samt globale selskaper, og interaksjon med lignende nettverk i utlandet. Centrale Nantes tetter hullene mellom utdanning, forskning, utvikling og næringslivet.

Tilgang til cutting-edge teknologi plattformer

Som en kilde til innovasjon og åpenhet, gir Centrale Nantes sterke bånd til industrien og har et rykte for excellence rundt om i verden. Skolens forskningsenheter har eksperimentelt utstyr som er unik i sine respektive felt, spesielt i marinehydrodynamikk, fluidmekanikk, anlegg, kollisjonstestene, virtuell virkelighet, robotikk og maskinering. Forskningslaboratoriene er helt integrert i det pedagogiske opplegget på skolen for å sikre studie-through-forskning for ingeniørstudenter og berike ir opplæring ved å gi dem tilgang til induktive pedagogikk i laboratoriene og muliggjøre de som starter sin karriere i R & D for å forberede deres fremtidige ansvar. Under tredje året på Centrale Nantes, vil du ha muligheten til å få tilgang til dette utstyret.

nantes

Her er Centrale Nantes topnotch internasjonale masterTilbud: 10 International Masters (kurs undervises på engelsk)

Urban Environment:

 • Atmosfære, vann og Urban Environment

Applied Mechanics:

 • Computational Mechanics
 • Design av systemer og produkter
 • Materialer Process and Technology Composites
 • Hydrodynamikk og Ocean Engineering
 • Energetics og Propulsion
 • AMASONE = Skipsdrift og Naval Engineering

sivilingeniør

Control Engineering, Robotics og anvendt informatikk:

 • Avanserte Robotics
 • Automatic Control, Signal, & Bilde
 • Real Time, styring og tilsyn

HEI sosiale medier tilstedeværelse linker:

Facebook: Centrale Nantes Masters YouTube: International Centrale Nantes

Praktisk informasjon

Det internasjonale kontor hjelper alle de internasjonale studentene til å fylle de administrative krav og for å få en bolig i nærheten av campus.

Centrale Nantes foreslår også massevis av aktiviteter gjennom ulike lag og foreninger. Takket være Centrale Nantes Alumni ett og bare avgift, får du tilgang til Centralian nettverk og dra nytte av alle tjenestene med en gang og uten utløpsdato! Deg direkte tilgang til alle aktiviteter, faglige og regionale klubb kontakter og andre Centrale skoleklasser.

Etter eksamen, vil følgende tjenester legges til: et gratis karriere vurdering hvert 5. år, faste rabatter på utøvende utdanning kurs og en rekke andre fordeler.

Bor i Frankrike

Verdens femte største økonomi, er Frankrike også den fjerde mest populære reisemål for internasjonale studenter. Landet er fortsatt forpliktet til sitt mangeårige politikk om likebehandling for norske og internasjonale studenter. Hvert år gjør Frankrike massive investeringer i utdanning og forskning. Faktisk er utdanning den største kategorien av offentlige utgifter, sto for mer enn 20% av budsjettet. Frankrikes økonomi er verdens femte største. Det står for 5% av verdens BNP og 6%.

Skolepenger

De skolepenger på Centrale Nantes er fra € 0 til € 9000 per år.

Alumni informasjon

Alumni er svært viktig for Centrale Nantes. Den alumni menn sammenslutning av Centrale Nantes er utbredt i mange land over hele verden, som arbeider i ulike sektorer. Noen av dem okkupere høye stillinger i annen forskning Insitutes eller selskaper, mens noen andre er vellykkede gründere. Holde kontakten med tidligere studenter beviser uvurderlig for studentene i mange begreper. Alumni nettverk gir ikke bare en mulighet for elevene til å samhandle med tidligere studenter, men også hjelper alumni å holde kontakten med instituttet og bli oppdatert på ulike utviklingstrekk. Sammen med dette, er en plattform for den vanlige utveksling av meninger og ideer blant alumni like viktig for egen utvikling og vekst.

Ring for søknaden: Erasmus Mundus Master: EMship Advanced Design Stipend: Opp til € 48 000 per student Call for programmet på http://www.emship.eu/ Master program anerkjent av Europakommisjonen med Erasmus Mundus etiketten Double Degree levert av Centrale Nantes (Frankrike) og Université de Liège (Belgia)

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Fransk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Erasmus Mundus - Emship Avansert Design

Campus Heltidsstudier 18 måneder September 2018 Frankrike Nantes

Målet med EMSHIP Erasmus Mundus Master er å gi en høy utdanning i Naval arkitektur og Ship Design, gjennom en 1.5 år - 90 Studiepoeng - Master Course tilgjengelig [+]

Erasmus Mundus - EMship Advanced Design

&nbsp

Målet med EMSHIP Erasmus Mundus Master er å gi en høy utdanning i Naval arkitektur og Ship Design, gjennom en 1,5 år - 90 Studiepoeng - Master Course tilgjengelig som Post Graduate studier, som fører til en dobbel mastergrad fra ULG-Liege, Belgia og ECN-Nantes, Frankrike) og et supplement diplom fra Tyskland (Rostock), Italia (Genoa), Polen (Szczecin) eller Romania (Galate).

EMSHIP tilsvarer direkte til behovene til europeiske og Worldwide Marine Industry. De målrettede kandidatene er:

Kandidater som har allerede en mastergrad i en annen ingeniør felt som ønsker å få en spesialisering i Ship Design. Aktive tekniske offiserer med 3-5 år seafaring arbeidserfaring, er at jakt etter ny kunnskap for bedre å oppfylle sine transportør mål. Det er faktisk en stor etterspørsel fra rederiene og havnemyndigheter å ansette slike ledere, vite hva ombord tjenesten er, å administrere og vedlikeholde sin flåte. Kandidater leter etter komplementær utdanning i Sailing Pleasure Crafts og Mega / Motor Yachts, men også i tryggere og renere Marine og Fluvial Transport Mode. Ingeniører søker for avansert utdanning i hydrodynamikk i Ship Design, Ship Production, CAD, informasjonsteknologi og Ship Structures. ... [-]

European Master På Beregningsorientert Mekanikk

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Master of Science i Computational Mechanics er utformet for studenter som ønsker å utvikle sin kunnskap og kompetanse innen beregningsorientert mekanikk [+]

European Master på Computational Mechanics

&nbsp

Master of Science i Computational Mechanics er utformet for studenter som ønsker å utvikle sin kunnskap og kompetanse innen beregningsorientert mekanikk med programmer i faste stoffer, væsker og tverrfaglige felt. Målet er å gi studentene kompetanse for modellering, utforming, analyse og gjennomføring av simuleringsverktøy for avanserte tekniske problemer, samt ferdigheter for å forstå disse metodene i større sammenheng for ingeniørvitenskap. Studentene vil ha nytte av en ledende gruppe av akademikere og et spennende internasjonalt miljø. Studenter kan ta master 's som en profesjonell terminal grad, eller som forberedelse til en Ph.D. grad.... [-]


Maskiningeniør I Beregningsmekanikk (m-eng Cm)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Denne master utvikler ferdigheter i avanserte teknikker innen vitenskapelig databehandling ved grensesnittet mellom vitenskapelige disipliner for modellering av maskinproblemer. [+]

Beregningsmekanikk (M-ENG CM)

Denne master utvikler ferdigheter i avanserte teknikker innen vitenskapelig databehandling ved grensesnittet mellom vitenskapelige disipliner for modellering av maskinproblemer.

Kursene dekker modellering og numerisk simulering av komplekse mekaniske systemer (både flytende og solid) som involverer en mulig kopling av forskjellig fysikk i forskjellige skalaer. Opplæringen er basert på en global tilnærming til problemstillinger knyttet til numerisk modellering, fra konstruksjon av modeller og diskretisering til numerisk oppløsning av diskrete modeller, og til matematisk analyse av modeller og tilnærmelsesmetoder.

Studiet studiet varer to akademiske år - betegnet av M1 og M2. Beregningsmekanikk er en av fire spesialiteter som er tilgjengelige innen Mekanikkstrømmen.... [-]


Mastergrad I Ingeniørfag Og Fremdrift (m-eng Ep)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Denne master utvikler ferdigheter for å designe og optimalisere innovative fremdriftsanlegg med fokus på termofluid prosesser og energikonvertering for forskning og industri. [+]

Energetikk og fremdrift (M-ENG EP)

Denne master utvikler ferdigheter for å designe og optimalisere innovative fremdriftsanlegg med fokus på termofluid prosesser og energikonvertering for forskning og industri.

Ytelsen og effektiviteten til forbrenningsmotorer og turbojets påvirkes av ulike prosesser, inkludert gasstrøm, kompresjon og ekspansjon gjennom turbomaskiner eller gjensidig stempel, drivstoffinnsprøytning og forbrenning, energikonvertering og varmeoverføring. Derfor vil kursene som tilbys i dette programmet legge vekt på alle disse prosessene og hvordan de samhandler.

Studiet studiet varer to akademiske år - betegnet av M1 og M2. Energetikk og fremdrift er en av fire spesialiteter som er tilgjengelige innen Maskiningeniørstrømmen. Undervisningsspråket er engelsk i hele programmet.... [-]


Mastergrad I Materialer Prosesser Og Teknologi Av Kompositter (m-eng Mptc)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Denne master utvikler ferdigheter for å gi innovative og optimaliserte løsninger innen design og produksjon av komposittmaterialer til forskning og industri. [+]

Materialer, prosesser og teknologi av sammensetninger (M-ENG MPTC)

Denne master utvikler ferdigheter for å gi innovative og optimaliserte løsninger innen design og produksjon av komposittmaterialer til forskning og industri.

Utførelsen av fiberforsterkede organisk-matriks-kompositter og strukturer påvirkes av de dannende materialer og behandlingsstadiet. Kompositt mekanisk design kan effektivt og optimal utføres når man har en god forståelse av produksjonspåvirkninger og begrensninger. Derfor vil kursene som tilbys i dette programmet gi en teoretisk og eksperimentell vekt på forholdet mellom bestanddeler, prosessering og strukturell design.

Studiet studiet varer to akademiske år - betegnet av M1 og M2. Materialer, prosesser og teknologi for kompositter er en av fire spesialiteter tilgjengelig innen Mekanikk-strømmen.... [-]


Master I Hydrodynamikk Og Ocean Engineering

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Målet med dette programmet er å gi studenter og videregående opplæring på typiske problemer hydrodynamikk brukes til havet og offshore engineering: skip motstand, seakeeping, vann bølger og marine miljø. Fysisk, modellering og numeriske aspekter er studert. [+]

Master i hydrodynamikk og Ocean Engineering

Dette Master er internasjonalt anerkjent og akkreditert av den franske departementet for høyere utdanning.

Kvaliteten på kursene har blitt anerkjent i det prestisjefylte Erasmus Mundus rammen av den europeiske kommisjonen gjennom EMship Master.

En stor del av opplæringen er dedikert til praktisk bruk av programvare for å løse problemer som er definert ovenfor et stort utvalg av numeriske metoder: grenseelementer eller spektrale metoder i henhold potensialstrøm teori, endelig-differanse eller endelig volum teknikker i løsere for viskøse strømmer, Smooth partikler hydrodynamikk (SPH).

Språk av undervisning

... [-]

Master I Innebygde Sanntids Systemer (coro Erts)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Real Time Systems + Programvarearkitektur for roboter Signalbehandling + Mobile Robots + Avansert og Robot Programmering + Artificial Intelligence + Computer Vision + Optimaliseringsteknikker + Moderne språk Ikke-lineær kontrolleteori + [-]

Master I Kontroll Og Robotteknologi I Avansert Robotikk (coro Imaro)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Hovedmålet er at denne spesialismen skal mestre modellering og kontroll av komplekse roboter som utvikler seg i dynamiske miljøer ved å bruke proprioceptiv og eksteroceptiv oppfatning. Fokuset er på avansert robotikk, men mer generelt handler spesialismen om moderne teknikker innen systemteknikk for modellering, simulering, optimalisering, analyse og styring av en rekke robotic systemer. Det tar også hensyn til modellering og oppfatning av miljøet. Kvaliteten på denne mesteren har blitt anerkjent av EU ved å støtte den europeiske masteren på avanserte roboter (EMARO +) innenfor rammen av Erasmus Mundus-programmet. [+]

Avansert robotikk (CORO IMARO)

Hovedmålet er at denne spesialismen skal mestre modellering og kontroll av komplekse roboter som utvikler seg i dynamiske miljøer ved å bruke proprioceptiv og eksteroceptiv oppfatning.

Fokuset er på avansert robotikk, men mer generelt handler spesialismen om moderne teknikker innen systemteknikk for modellering, simulering, optimalisering, analyse og styring av en rekke robotic systemer. Det tar også hensyn til modellering og oppfatning av miljøet. Kvaliteten på denne mesteren har blitt anerkjent av EU ved å støtte den europeiske masteren på avanserte roboter (EMARO +) innenfor rammen av Erasmus Mundus-programmet.

Studiet studiet varer to akademiske år - betegnet av M1 og M2. Avansert Robotics er en av fem spesialiteter tilgjengelig i kontroll- og robotikkstrømmen. Noen av M1-kursene er undervist i de fem spesialismene, mens M2-kursene er spesialitetsspesifikke. Se kursinnhold for flere detaljer.... [-]


Master I Kontroll Og Robotteknologi I Signal Og Bildebehandling (coro Sip)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Signal- og bildebehandlingsprogrammet (SIP) gir de nødvendige ferdigheter innen signalmodellering, bildebehandling og maskinlæring, relevant for teorien og utøvelsen av dataanalyse og gjenfinning av data, for utvikling av moderne numeriske metoder. [+]

Signal- og bildebehandling (CORO SIP)

Signal- og bildebehandlingsprogrammet (SIP) gir de nødvendige ferdigheter innen signalmodellering, bildebehandling og maskinlæring, relevant for teorien og utøvelsen av dataanalyse og gjenfinning av data, for utvikling av moderne numeriske metoder.

Kursene i SIP-programmet tar opp teorien og praksis av avanserte dataanalyseteknikker, fra beregningsstatistikk, anvendt matematikk, vitenskapelig databehandling og numerisk bildebehandling, til praktisk implementering på flere områder som biomedisinsk ingeniørvitenskap, bildebehandling, lydbehandling og informasjon teknologi.

Nøkkelfunksjonen i programmet er utformingen av matematiske løsninger, for signal- og bildeprosessproblemer, som regner med de fysiske spesifisitetene til disse dataene og tilpasser numerisk implementering av disse løsningene til applikasjonskonteksten, datafyrden og de tilgjengelige beregningsmessige ressursene.... [-]


Master in Atlantic Master on Ship Operation & Naval Engineering (M-TECH AMASONE)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Sjøfart og navigasjonskunnskap Avansert Hydrodynamikk Fransk språk og kultur

Eksempler på tidligere internships i industrien:

CFD optimalisering prosess forbedring: søknad til et undervanns kjøretøy

Eksempler på tidligere praktikplasser i forskningslaboratorier:

Eksperimentelle metoder ved hjelp av videoanalyse for måling av strømningsinducerte bevegelser av planter. Svak Scatter tilnærming til modellering av en OWC Evaluering av andre generasjon stabilitetskriterier for militære skip

NB Kursets innhold kan være gjenstand for mindre endringer

Jobbstillinger : Mekanisk ingeniør, Prosessingeniør, Designingeniør, Marine Systems Management, Forsknings- og innovasjonsingeniør (postdoktor)... [-]


Master in Atmosphere, Water and Environment (U-ENV AWE)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Introduksjon til geografiske informasjonsvitenskap Urban Management og planlegging Forretningsmiljø Miljødataanalyse Moderne språk Moderne språk

Kursinnhold - M2

Urban forvaltning og miljø Urban storby, planlegging og tjenester Verktøy, styring og modellering for urbane databaser Tverrfaglig metode for forskning Innføring i urbane prosjekter Urban indikatorer og miljøvurdering av prosjekter [-]

Master in Embedded Real Time Systems (CORO ERTS)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Denne spesialismen bygger på flere kurs som dekker ulike temaer: utforming av sanntidssystemer og arkitekturen til et sanntidsoperativsystem (OSEK / VDX-standard brukes); realtidsplanlegging og tilhørende implementering; verktøy for modellering og verifisering av sanntidssystemer: Petri net, finite state automata og tidsautomatisert automat etc.

Embedded Real Time Systems er en av fem spesialiteter tilgjengelig i kontrollen og roboten. Noen av M1-kursene er undervist i de fem spesialismene, mens M2-kursene er spesialitetsspesifikke. Se kursinnhold for flere detaljer.

Undervisningsspråket er engelsk i løpet av de to årene.

Kursinnhold - M1

Embedded Electronics Real Time Systems + Prosjekt [-]

Master in Hydrodynamics for Ocean Engineering (MTECH HOE)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Denne master spesialismen tar sikte på å gi studentene avansert opplæring om typiske problemer med hydrodynamikk anvendt på marine arkitektur og havteknikk: skipmotstand, seakeeping, skipsadferd i uregelmessig hav, vann, bølger og havmiljø ... fysisk, modellering og numeriske aspekter er studert. [+]

Denne master spesialismen tar sikte på å gi studentene avansert opplæring om typiske problemer med hydrodynamikk anvendt på marine arkitektur og havteknikk: skipmotstand, seakeeping, skipsadferd i uregelmessig hav, vann, bølger og havmiljø ...

Fluidmekanikk Mekanisk design Programmering og Algoritmer Energetics Numeriske metoder Propulsion Vibrasjoner og differensielle ligninger Forretningsmiljø Moderne språk [-]

Master in Materials and Structures in their Environment (C-ENG MSE)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Imaging in Civil Engineering Numeriske metoder geoteknikk Vibrasjoner og differensielle ligninger Betong og konstruksjoner Forretningsmiljø Konferanser og initiativer til forskning Moderne språk

Kursinnhold - M2

numerisk analyse Konstitutive lover Holdbarhet og strukturelt vedlikehold Jordskjelveteknikk Design og oppførsel av moderne betong Statistikk over materialer og strukturell pålitelighet [-]

Master I Smart Og Tilkoblet Bedrift (i-eng Sce)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Produksjonsledelse Simulering (1) Simulering (2) Modellering av komplekse systemer (2) Økonomi og ledelse for industriell ingeniørfag Innovasjonsteknikk Konferanser / Introduksjon til forskning Moderne språk

Kursinnhold - M2 Smart og Connected Enterprise

Entreprise modellering (2) [-]

Master of Engineering in Advanced Manufacturing (M-ENG AM)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Sektorer: Luftfart, Automotive, Transport, Vind- og marin energi, Mekanikk, Rådgivning Felt: Maskinteknikk, design, materialer, avanserte prosesser, additivproduksjon, forskning og innovasjon Posisjoner: Mekanisk ingeniør, Prosessingeniør, Designingeniør, Forsknings- og innovasjonsingeniør (postdoktor)

Kursinnhold - M1

Kompositter og bestanddeler Design Methodology Virtual Reality i produktutvikling Beslutningsstøtte for designprosessen Komposittbehandlingsteknologier Sammensatte strukturer Numerisk utforming av produkter Optimalisering i mekanikk [-]

Master Of Science I Anlegg

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Master fo Civil Engineering og miljø er dedikert til utvikling vitenskapelig og teknologisk kunnskap.Det er preget av en høy grad av vitenskapelig [+]

Master of Science i Civil Engineering

&nbsp

Master fo Civil Engineering og miljø er dedikert til utvikling vitenskapelig og teknologisk kunnskap. Det er preget av en høy grad av vitenskapelig spesialisering i et bestemt område av studien.

Språk av undervisning

&nbsp

100% av undervisningsspråket og eksamen i engelsk i løpet av første året, inkludert 160 timer fransk språkkurs.

&nbsp

I løpet av 2d år, kurs og masteroppgave er enten på fransk eller engelsk språk.

&nbsp

&nbsp

Spesifisitet

&nbsp

Programmet vektlegger følgende satsingsområder: Eksperimentelle og numeriske metoder, konstituerende modellering, fysisk modellering, porøse medier, numerisk modellering og konstruksjonsteknikk, mix-design og oppførsel av nye betong og holdbarhet av strukturer.... [-]


Master Of Science I Anvendt Mekanikk - Design Av Systemer Og Produkter

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Dette Master gir verktøy, modeller og metoder for design av mekaniske produkter og for design og styring av inustrial systemer. [+]

Master of Science i anvendt mekanikk - Design av systemer og produkter

&nbsp

Dette Master gir verktøy, modeller og metoder for design av mekaniske produkter og for design og styring av inustrial systemer. Vi tar hensyn til tekniske, menneskelige og økonomiske faktorer. Kursene er avhengige av begge deler og dekker følgende områder: Mekanisk design av innovative mekanismer og produkter, kundeorientert utforming av produkter, industriell engineering.

&nbsp

&nbsp

Språk av undervisning

100% av undervisningsspråket og eksamen i engelsk i løpet av første året, inkludert 160 timer fransk språkkurs.

&nbsp

I løpet av 2d år, kurs og masteroppgave er enten på fransk eller engelsk språk ... [-]


Master På Skip Drift Og Marine Engineering - Amasone

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

To av de øverste franske tekniske universitetene har samlet seg for å gi deg en unik mulighet til å lære flåteingeniør og bli en ingeniør med erfaring i skipoperasjon. [+]

Master i skipsoperasjon og maritim ingeniørfag

To av de øverste franske tekniske universitetene har samlet seg for å gi deg en unik mulighet til å lære flåteingeniør og bli en ingeniør med erfaring i skipoperasjon. På Ecole Centrale Nantes tilbyr vi høyt nivå marine ingeniør treningsprogram. Du vil få tilgang til eksperimentelle anlegg som tauetank, bølgetank, forbrenningsmotortestbænker. I samarbeid École Navale i Lanvéoc-Poulmic nær Brest er det franske Naval-akademiet hvor franske marineoffiserer er opplært. I Ecole Navale leverer vi en seriøs vitenskapelig trening, navigasjonskunnskap og maritim miljø. Den fremragende styrken til dette masterprogrammet er at du vil ha ombordstrening på franske marinebåter. Du vil få innblikk i ombord praksis for å betjene komplekst utstyr og tilpasse seg den raske utviklingen av kunnskap og teknikker som er svært verdifull for en marineingeniør og selvfølgelig høyt ansett av industrielle arbeidsgivere. 100% engelsk mester! I tillegg til denne tekniske og vitenskapelige know-how, vil du også lære om den franske kulturen og språket.... [-]


Msc I Urbane Miljø - Luft, Vann Og Urban

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Dette Master tilbyr en velbalansert utdannelse til fremtidige ingeniører og byplanleggere ved å gi den kompetansen som trengs for å løse miljø-og energispørsmål [+]

Master of Sciences og teknikker i bymiljø - luft, vann og Urban Environment

&nbsp

Dette Master tilbyr en velbalansert utdannelse til fremtidige ingeniører og byplanleggere ved å gi den kompetansen som trengs for å løse miljø-og energispørsmål gjennom en integrert tilnærming som kombinerer teknologiske utviklingen sammen med behandlingen av menneskelige, sosiale og urban begrensninger.

&nbsp

&nbsp

Språk av undervisning 100% av undervisningsspråket og eksamen i engelsk i løpet av første året, inkludert 160 timer fransk språkkurs. I løpet av 2d år, kurs og masteroppgave er enten på fransk eller engelsk språk.

&nbsp... [-]


Videoer

Centrale Nantes Master engineering

Welcome to Centrale Nantes

Kontakt

Centrale Nantes Études

Adresse, linje 1 Nantes, Pays de la Loire, Frankrike
HJemmeside http://www.ec-nantes.fr/
Telefon +33 2 40 37 16 21