Centrale Nantes

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Centrale Nantes (ECN) ble grunnlagt i 1919 og er blant de øverste høyere utdannings- og forskningsinstitusjonene i Frankrike i vitenskap

Nettverksstyrken

Centrale Nantes tilhører de prestisjetunge Groupe des Ecoles Centrale, Higher Education and Research Institutions med en lang tradisjon for innovasjon, design, konstruksjon og produksjon. Siden stiftelsen har Groupe des Ecoles Centrale fulgt samme kall: opplæring av ingeniører som er i stand til å møte de største utfordringene i deres tid. Centrale Nantes tilrettelegger for internasjonal utveksling av professor og student gjennom masterstudier på høyt nivå med Erasmus Mundus etikett for fremragelse levert av EU-kommisjonen. Faktisk er institusjonen for tiden involvert i 4 Erasmus Mundus A.1-prosjekter (4 mestere, 1 doktorgrad), 15 Erasmus Mundus A.2-prosjekter (3 som koordinator for India og Sør-Asia), to A.3-prosjekter. Noen tilskudd er tilgjengelige i disse prosjektene. De fleste internasjonale studenter tildeles attraktive stipend fra Centrale Nantes , selskaper, EU-kommisjonen, franske ambassader eller Pays de la Loire-regionen. Anerkjennelsen av den vitenskapelige dyktigheten til Centrale Nantes letter samarbeidet med regionale økonomiske organer så vel som globale selskaper og samspillet med lignende nettverk i utlandet. Centrale Nantes bygger bro mellom utdanning, forskning, utvikling og bedriftsverden.

126059_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Tilgang til banebrytende teknologiplattformer

Som en kilde til innovasjon og åpenhet gir Centrale Nantes sterke bånd til industrien og har et rykte for dyktighet over hele verden. Skolens forskningsenheter har eksperimentelt utstyr som er unikt innen sine respektive felt, spesielt innen marine hydrodynamikk, fluidmekanikk, sivilingeniør, krasjprøving, virtual reality, robotikk og maskinering. Forskningslaboratoriene er fullstendig integrert i skolens utdanningsprogram for å sikre studieforløp for ingeniørstudenter og berike deres opplæring ved å gi dem tilgang til induktive pedagogikk i laboratoriene og gjøre det mulig for dem som starter karrieren i R

Her er Centrale Nantes toppnotis internasjonale masterstudietilbud: 6 International Masters (kurs undervist på engelsk) med 15 fordypninger:

By- og bymiljø:

 • Atmosfære, vann og miljø

Mekanisk konstruksjon:

 • Materialer, prosesser
 • Avansert produksjon
 • Energetics
 • Beregningsmekanikk

Kontroll og roboter:

 • Avansert robotikk
 • Signal
 • Kontrollsystemer
 • Innebygde sanntidssystemer

Ingeniørfag:

 • Materialer og strukturer i deres miljø

Industriell ingeniørfag:

 • Agile Factory Management
 • Smart og Connected Enterprise

Marin teknologi:

 • Hydrodynamikk for Ocean Engineering
 • Atlanterhavsmester på skipsdrift og maritim ingeniørfag

126060_people-woman-coffee-meeting.jpgOppstart arkivfotografier / pexels

Praktisk informasjon

Det internasjonale kontoret hjelper de internasjonale studentene med å fylle de administrative kravene og få overnatting i nærheten av campus. Centrale Nantes foreslår også mange aktiviteter gjennom forskjellige klubber og foreninger.

Bor i Frankrike

Verdens femte største økonomi, Frankrike er også den fjerde mest populære destinasjonen for internasjonale studenter. Landet er fortsatt forpliktet til sin mangeårige likestillingspolitikk for innenlandske og internasjonale studenter. Hvert år foretar Frankrike enorme investeringer i utdanning og forskning. Faktisk er utdanning den største kategorien av offentlige utgifter, og står for mer enn 20% av budsjettet. Frankrikes økonomi er verdens femte største. Det utgjør 5% av verdens BNP og 6%.

Undervisningsavgift

Undervisningsavgiftene på Centrale Nantes er fra € 0 til € 15 000 per år.

Alumni informasjon

Alumni er veldig viktig for Centrale Nantes . Alumni-foreningen til Centrale Nantes er bredt spredd i mange land over hele verden, og jobber i forskjellige sektorer. Noen av dem inntar høye stillinger i forskjellige forskningsinstitutter eller selskaper, mens få andre er suksessrike gründere. Å holde kontakten med studenter viser seg uvurderlig for studentene på mange vilkår. Alumni-nettverk gir ikke bare en sjanse for studenter å samhandle med alumniene, men hjelper også alumniene til å holde kontakten med instituttet og bli oppdatert om ulike utviklingstrekk. Sammen med dette er en plattform for regelmessig utveksling av meninger og ideer blant alumner like viktig for deres egen utvikling og vekst.

Steder

Nantes

Centrale Nantes Études

Address
Ecole Centrale de Nantes
1 rue de la Noë

44300 Nantes, Pays de la Loire, Frankrike
Telefon
+33 2 40 37 16 21