Data ScienceTech Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Data ScienceTech Institute er den første private forskerskolen i ren datavitenskap

Data ScienceTech Institute er en gradbevisende , privat utdanningsinstitusjon registrert hos Rektorat av Nice (UAI 062136P) og Rektorat av Paris (UAI 0755832G). Rektorat er de regionale delegasjonene fra det franske departementet for utdanning, høyere utdanning og forskning.

Data ScienceTech Institute ble bygd med den verdensberømte kvaliteten og intensiteten av fransk vitenskap og ingeniørarbeid på den ene siden og den naturlige britiske virksomheten savviness og pragmatisme på den andre.

Vårt oppdrag

Datavitenskap er et komplekst felt som omfatter datavitenskap, hardfag og forretningsapplikasjoner som er omgitt av etikk og lov . Vi trener operative datavitenskapere ved å tilby de mest intensive programmene som er tilgjengelige for å ta opp Big Data utfordringen !

Datavitenskap er også en anvendt vitenskap . Våre programmer drives derfor av et vitenskapelig rådgivende styre, sammensatt av anerkjente og respekterte profesjonelle figurer , samt akademikere med erfaringer fra industrielle partnerskap . Faktisk forplikter vi oss til å følge industrien, og arbeidsmarkedet trenger brevet, så våre programmer vil utvikle seg årlig . Derfor vil du bli invitert til å komme tilbake, i nærvær eller via e-læring, for å holde dine ferdigheter oppdatert .

I den forbindelse er vi kvalitetsvurdert ved hjelp av to enkle kriterier : din sysselsetting og arbeidsgivernes tilfredshet. Disse blir til og med vurdert i løpet av programmet , takket være prosjektene og junior konsulent oppdrag du vil gjennomføre.

Er du en frisk, lyst ung kandidat eller en erfaren profesjonell? Vi er helt sikre på at Data ScienceTech Institute programmet du vil velge, vil sette alle hjerneklossene dine i gang og gi deg den "Sexiest Jobb i det XXIste århundre" . (Havard Business Review, okt. 2012)

DSTI er stolt av sin anvendte MSc i datavitenskap

RNCP “Répertoire National des Certifications Professionnelles” er en regjeringsgjenkjenningsmekanisme dedikert til å granske programmers egnethet for arbeidsmarkedet. En RNCP-tittel belønner spesifikke behov når det gjelder ferdigheter og kunnskapsoverføring for umiddelbar ansettbarhet, som er kjernen i DSTI-filosofien.

Når studentene våre har fullført studiene og yrkeserfaringene sine, vil deres prestasjoner bli vurdert av vår eksamenskomité. Hvis de lykkes, vil de kunne oppnå graden “Expert en Sciences des Données” (ekspert i datavitenskap).

Dessuten vil studenter som fullfører våre programmer også få en grad fra DSTI, som bekrefter fullføringen av den faglige læreplanen og gi 60 studiepoeng på masternivå, forutsatt at de på forhånd har oppnådd en bachelorgrad (eller tilsvarende)

Graden er registrert i det franske nasjonale registeret for faglige kvalifikasjoner (RNCP), som viser alle vitnemål, grader og yrkestitler som er anerkjent av den franske staten. Kvalifiseringen er anerkjent som en grad på masternivå (nivå 7 i European Qualifications Framework - EQF). Dette vil gjøre det mulig for studenter å fortsette studiene i PhD hvis de velger det.

Enterprise-nivå sertifiseringer

Videre den anvendte MSc i datavitenskap

Anvendt MSc i datavitenskap

 • Amazon AWS Cloud-Computing DSTI-stol
  En forberedelse for AWS Certified Solutions Architect - Associate, som DSTI er medlem av AWS Academy
 • SAS Ecosystem DSTI-leder
  En forberedelse til baseprogrammeringen ved hjelp av SAS

Anvendt MSc i datateknikk for AI:

 • Amazon AWS Cloud-Computing DSTI-stol
  En forberedelse for AWS Certified Solutions Architect - Associate
 • Cloudera-sertifisert dataingeniør
  En forberedelse for Cloudera Certified Data Engineer

Campus France, det offisielle franske byrået for promotering av fransk høyere utdanning, har anerkjent og listet våre grader i deres prestisjefylte "Programmer undervist i engelsk" med alle de beste institusjonene i Frankrike, i "Matematikk" og "Ingeniør og teknologi" seksjoner:
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1827
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1686
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1687

Vi er også glade for å kunngjøre at KDnuggets, i de 10 beste av de mest innflytelsesrike merkene på Big Data, identifiserte DSTI som en av de beste programmene innen datavitenskap i verden. For en ung skole som oss er det en veldig stor prestasjon å være i denne kvadranten, og det demonstrerer vår konstante utvikling. Her er lenken: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Den presenterer oss også i deres beste mastergrad i datavitenskap og analyse i Europa-listen: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

Vi er også medlemmer av dette økosystemet (industriell og akademisk klynge) https://www.pole-scs.org/no/ecosystem/players/

Også her er hva Stephan Hadinger , arkitektleder på Amazon AWS, sa om vår skole.

Steder

Biot

Address
Data ScienceTech Institute
Les Templiers
950 Route des Colles
Sophia-Antipolis

06410 Biot, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike

Paris

Address
Data ScienceTech Institute
4, Rue de la Collégiale

75005 Paris, Île-de-France, Frankrike