Centrale Nantes

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1919, er Centrale Nantes (ECN) blant de beste høyere utdannings- og forskningsinstitusjoner i Frankrike i Science & Engineering. Formålet er å utvikle toppnivå forskere og ingeniører i flerfaglige og bestemte felt fra 2150 studenter per år i ingeniør spor (5 år), mastergrader og doktorgrader. Internasjonal utvikling er i hjertet av den strategiske retningslinjer for Centrale Nantes: 100% av sine ingeniørstudenter skal reise utenlands og 30% av campus befolkningen er internasjonal.

ny

The Strength of Networks

Centrale Nantes tilhører den prestisjetunge Groupe des Ecoles Centrales, høyere utdanning og forskningsinstitusjoner med en lang tradisjon for innovasjon, design, konstruksjon og produksjon. Siden starten har den Groupe des Ecoles Centrales fulgt samme yrke: trene ingeniører i stand til å møte de største utfordringene i sin tid. Centrale Nantes forenkler både professor og student internasjonale børser gjennom masterprogrammer av høy kvalitet på høyde med Erasmus Mundus etiketten of excellence levert av Europakommisjonen. Faktisk, er institusjonen for tiden involvert i 4 Erasmus Mundus A.1 prosjekter (3 Master, en Doktorgrad), 15 Erasmus Mundus A.2 prosjekter (3 som koordinator med India og Sør-Asia), to A.3 prosjekter. Noen tilskudd er tilgjengelig i disse prosjektene. De fleste internasjonale studenter er tildelt attraktive stipender fra Centrale Nantes, selskaper, EU-kommisjonen, franske ambassader eller Pays de la Loire-regionen. Anerkjennelse av vitenskapelig excellence av Centrale Nantes forenkler samarbeidet med regionale økonomiske organer samt globale selskaper, og interaksjon med lignende nettverk i utlandet. Centrale Nantes tetter hullene mellom utdanning, forskning, utvikling og næringslivet.

Tilgang til cutting-edge teknologi plattformer

Som en kilde til innovasjon og åpenhet, gir Centrale Nantes sterke bånd til industrien og har et rykte for excellence rundt om i verden. Skolens forskningsenheter har eksperimentelt utstyr som er unik i sine respektive felt, spesielt i marinehydrodynamikk, fluidmekanikk, anlegg, kollisjonstestene, virtuell virkelighet, robotikk og maskinering. Forskningslaboratoriene er helt integrert i det pedagogiske opplegget på skolen for å sikre studie-through-forskning for ingeniørstudenter og berike ir opplæring ved å gi dem tilgang til induktive pedagogikk i laboratoriene og muliggjøre de som starter sin karriere i R & D for å forberede deres fremtidige ansvar. Under tredje året på Centrale Nantes, vil du ha muligheten til å få tilgang til dette utstyret.

nantes

Her er Centrale Nantes topnotch internasjonale masterTilbud: 10 International Masters (kurs undervises på engelsk)

Urban Environment:

 • Atmosfære, vann og Urban Environment

Applied Mechanics:

 • Computational Mechanics
 • Design av systemer og produkter
 • Materialer Process and Technology Composites
 • Hydrodynamikk og Ocean Engineering
 • Energetics og Propulsion
 • AMASONE = Skipsdrift og Naval Engineering

sivilingeniør

Control Engineering, Robotics og anvendt informatikk:

 • Avanserte Robotics
 • Automatic Control, Signal, & Bilde
 • Real Time, styring og tilsyn

HEI sosiale medier tilstedeværelse linker:

Facebook: Centrale Nantes Masters YouTube: International Centrale Nantes

Praktisk informasjon

Det internasjonale kontor hjelper alle de internasjonale studentene til å fylle de administrative krav og for å få en bolig i nærheten av campus.

Centrale Nantes foreslår også massevis av aktiviteter gjennom ulike lag og foreninger. Takket være Centrale Nantes Alumni ett og bare avgift, får du tilgang til Centralian nettverk og dra nytte av alle tjenestene med en gang og uten utløpsdato! Deg direkte tilgang til alle aktiviteter, faglige og regionale klubb kontakter og andre Centrale skoleklasser.

Etter eksamen, vil følgende tjenester legges til: et gratis karriere vurdering hvert 5. år, faste rabatter på utøvende utdanning kurs og en rekke andre fordeler.

Bor i Frankrike

Verdens femte største økonomi, er Frankrike også den fjerde mest populære reisemål for internasjonale studenter. Landet er fortsatt forpliktet til sitt mangeårige politikk om likebehandling for norske og internasjonale studenter. Hvert år gjør Frankrike massive investeringer i utdanning og forskning. Faktisk er utdanning den største kategorien av offentlige utgifter, sto for mer enn 20% av budsjettet. Frankrikes økonomi er verdens femte største. Det står for 5% av verdens BNP og 6%.

Skolepenger

De skolepenger på Centrale Nantes er fra € 0 til € 9000 per år.

Alumni informasjon

Alumni er svært viktig for Centrale Nantes. Den alumni menn sammenslutning av Centrale Nantes er utbredt i mange land over hele verden, som arbeider i ulike sektorer. Noen av dem okkupere høye stillinger i annen forskning Insitutes eller selskaper, mens noen andre er vellykkede gründere. Holde kontakten med tidligere studenter beviser uvurderlig for studentene i mange begreper. Alumni nettverk gir ikke bare en mulighet for elevene til å samhandle med tidligere studenter, men også hjelper alumni å holde kontakten med instituttet og bli oppdatert på ulike utviklingstrekk. Sammen med dette, er en plattform for den vanlige utveksling av meninger og ideer blant alumni like viktig for egen utvikling og vekst.

Ring for søknaden: Erasmus Mundus Master: EMship Advanced Design Stipend: Opp til € 48 000 per student Call for programmet på http://www.emship.eu/ Master program anerkjent av Europakommisjonen med Erasmus Mundus etiketten Double Degree levert av Centrale Nantes (Frankrike) og Université de Liège (Belgia)

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Fransk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Erasmus Mundus - Emship Avansert Design

Campus Heltidsstudier 18 måneder September 2018 Frankrike Nantes

Målet med EMSHIP Erasmus Mundus Master er å gi en høy utdanning i Naval arkitektur og Ship Design, gjennom en 1.5 år - 90 Studiepoeng - Master Course tilgjengelig [+]

Erasmus Mundus - EMship Advanced Design

 

Målet med EMSHIP Erasmus Mundus Master er å gi en høy utdanning i Naval arkitektur og Ship Design, gjennom en 1,5 år - 90 Studiepoeng - Master Course tilgjengelig som Post Graduate studier, som fører til en dobbel mastergrad fra ULG-Liege, Belgia og ECN-Nantes, Frankrike) og et supplement diplom fra Tyskland (Rostock), Italia (Genoa), Polen (Szczecin) eller Romania (Galate).

EMSHIP tilsvarer direkte til behovene til europeiske og Worldwide Marine Industry. De målrettede kandidatene er:

Kandidater som har allerede en mastergrad i en annen ingeniør felt som ønsker å få en spesialisering i Ship Design. Aktive tekniske offiserer med 3-5 år seafaring arbeidserfaring, er at jakt etter ny kunnskap for bedre å oppfylle sine transportør mål. Det er faktisk en stor etterspørsel fra rederiene og havnemyndigheter å ansette slike ledere, vite hva ombord tjenesten er, å administrere og vedlikeholde sin flåte. Kandidater leter etter komplementær utdanning i Sailing Pleasure Crafts og Mega / Motor Yachts, men også i tryggere og renere Marine og Fluvial Transport Mode. Ingeniører søker for avansert utdanning i hydrodynamikk i Ship Design, Ship Production, CAD, informasjonsteknologi og Ship Structures. ... [-]

European Master På Avansert Robotikk Emaro

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

The Masters er utformet for å fremme en høy kvalitet pedagogisk tilbud i området av avanserte og intelligente robotikk.Etter eksamen skal studentene ha mestret [+]

European Master på Advanced Robotics EMARO

EMARO, European Master på Advanced Robotics, er en integrert Masters selvsagt utført av tre europeiske institusjoner og tre asiatiske institusjoner:

Ecole Centrale de Nantes-France (koordinator), Warszawa teknologiske universitet - Polen, Universitetet i Genova - Italia, Asian Institute of Technology - Thailand, Fakultet for naturvitenskap og teknologi i Keio University - Japan, Shanghai Jiao Tong University - Kina

EMARO har blitt designet og akseptert innenfor rammen av Den europeiske union ERASMUS-Mundus-programmet. Erasmus Mundus er et samarbeid og mobilitet program i EU innen høyere utdanning som fremmer EU som et kompetansesenter i læring rundt om i verden. Det har som mål å forbedre kvaliteten i europeisk høyere utdanning og å fremme interkulturell forståelse gjennom samarbeid med tredje-land Se mer på Erasmus Mundus nettsted. Erasmus Mundus-programmet støtter høykvalitets European Masters Kurs, ved å gi attraktive tilskudd til studenter (som har gode akademiske resultater) og gjesteforskere (akademiske og profesjonelle) fra hele verden til å engasjere seg i høyere studier ved europeiske universiteter, samt ved å oppmuntre den utgående mobilitet av europeiske studenter og forskere mot tredje-land.... [-]


European Master På Beregningsorientert Mekanikk

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Master of Science i Computational Mechanics er utformet for studenter som ønsker å utvikle sin kunnskap og kompetanse innen beregningsorientert mekanikk [+]

European Master på Computational Mechanics

 

Master of Science i Computational Mechanics er utformet for studenter som ønsker å utvikle sin kunnskap og kompetanse innen beregningsorientert mekanikk med programmer i faste stoffer, væsker og tverrfaglige felt. Målet er å gi studentene kompetanse for modellering, utforming, analyse og gjennomføring av simuleringsverktøy for avanserte tekniske problemer, samt ferdigheter for å forstå disse metodene i større sammenheng for ingeniørvitenskap. Studentene vil ha nytte av en ledende gruppe av akademikere og et spennende internasjonalt miljø. Studenter kan ta master 's som en profesjonell terminal grad, eller som forberedelse til en Ph.D. grad.... [-]


Master I Hydrodynamikk Og Ocean Engineering

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Målet med dette programmet er å gi studenter og videregående opplæring på typiske problemer hydrodynamikk brukes til havet og offshore engineering: skip motstand, seakeeping, vann bølger og marine miljø. Fysisk, modellering og numeriske aspekter er studert. [+]

Master i hydrodynamikk og Ocean Engineering

 

Dette Master er internasjonalt anerkjent og akkreditert av den franske departementet for høyere utdanning.

Kvaliteten på kursene har blitt anerkjent i det prestisjefylte Erasmus Mundus rammen av den europeiske kommisjonen gjennom EMship Master.

En stor del av opplæringen er dedikert til praktisk bruk av programvare for å løse problemer som er definert ovenfor et stort utvalg av numeriske metoder: grenseelementer eller spektrale metoder i henhold potensialstrøm teori, endelig-differanse eller endelig volum teknikker i løsere for viskøse strømmer, Smooth partikler hydrodynamikk (SPH).  

 

... [-]

Master Of Engineering I Automatisk Kontroll, Signal Og Bilde

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

The Master of Engineering i Automatisk kontroll, Signal og Image er utformet for å fremme en høy kvalitet pedagogisk tilbud for de europeiske og internasjonale studenter i området Automatic Control, og produksjonssystemer. [+]

Dette Master er internasjonalt anerkjent og akkreditert av den franske departementet for høyere utdanning.

Dette Master er internasjonalt anerkjent og akkreditert av den franske departementet for høyere utdanning. Kvaliteten på sine kurs har blitt anerkjent i den prestisjefylte Erasmus Mundus rammen av EU-kommisjonen

Språk av undervisning

Kurs fullt undervises på engelsk i løpet av de to årene.

SPOR: styring av systemene

Målet med dette sporet er å presentere de nyeste resultatene i moderne reguleringsteknikk herunder anvendelse av optimalisering metoder i kontroll system design. Analyse og design av ikke-lineære systemer og strukturell tilnærming til kontroll vil bli gitt. Et viktig tema for sporet er avanserte industrielle teknikker, hovedsakelig strukturer og algoritmer av lineære og ikke-lineære modellbasert prediktiv regulering. Disse presenteres innenfor et generelt rammeverk for en flerlags kontrollstruktur, som består av grunnleggende kontroll, avansert kontroll og set-point optimalisering lag .. ... [-]


Master Of Engineering I Beregningsorientert Mekanikk

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Dette Master er rettet mot studenter som ønsker å utdype sine ferdigheter i modellering og numerisk simulering av mekaniske modeller, både flytende og faste. [+]

Master of Engineering i Computational Mechanics

 

Dette Master er internasjonalt anerkjent og akkreditert av den franske departementet for høyere utdanning. Kvaliteten på sine kurs har blitt anerkjent i den prestisjefylte Erasmus Mundus rammen av EU-kommisjonen

 

 

Språk av undervisning

 

Kurs fullt undervises på engelsk i løpet av de to årene.

 

 

Mål

 

Kurset dekker modellering av komplekse mekaniske systemer som involverer en mulig kobling av ulik fysikk ved ulike skalaer.

Mer generelt, kurset gir solid opplæring i avanserte teknikker i vitenskapelig databehandling i skjæringspunktet mellom vitenskapelige disipliner for modellering av tekniske problemer. ... [-]


Master Of Science I Anlegg

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Master fo Civil Engineering og miljø er dedikert til utvikling vitenskapelig og teknologisk kunnskap.Det er preget av en høy grad av vitenskapelig [+]

Master of Science i Civil Engineering

 

Master fo Civil Engineering og miljø er dedikert til utvikling vitenskapelig og teknologisk kunnskap. Det er preget av en høy grad av vitenskapelig spesialisering i et bestemt område av studien.

Språk av undervisning

 

100% av undervisningsspråket og eksamen i engelsk i løpet av første året, inkludert 160 timer fransk språkkurs.

 

I løpet av 2d år, kurs og masteroppgave er enten på fransk eller engelsk språk.

 

 

Spesifisitet

 

Programmet vektlegger følgende satsingsområder: Eksperimentelle og numeriske metoder, konstituerende modellering, fysisk modellering, porøse medier, numerisk modellering og konstruksjonsteknikk, mix-design og oppførsel av nye betong og holdbarhet av strukturer.... [-]


Master Of Science I Anvendt Mekanikk - Design Av Systemer Og Produkter

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Dette Master gir verktøy, modeller og metoder for design av mekaniske produkter og for design og styring av inustrial systemer. [+]

Master of Science i anvendt mekanikk - Design av systemer og produkter

 

Dette Master gir verktøy, modeller og metoder for design av mekaniske produkter og for design og styring av inustrial systemer. Vi tar hensyn til tekniske, menneskelige og økonomiske faktorer. Kursene er avhengige av begge deler og dekker følgende områder: Mekanisk design av innovative mekanismer og produkter, kundeorientert utforming av produkter, industriell engineering.

 

 

Språk av undervisning

100% av undervisningsspråket og eksamen i engelsk i løpet av første året, inkludert 160 timer fransk språkkurs.

 

I løpet av 2d år, kurs og masteroppgave er enten på fransk eller engelsk språk ... [-]


Master Of Science I Anvendt Mekanikk På Energi Og Fremdrift

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Det første året er dedikert til generelle vitenskapelige kurs og er felles for alle studenter på Master of Applied Mechanics (SMA).I andre året, kan de velge [+]

SMA - Hydrodynamikk-Energi og Propulsion - Energi og fremdrift

 

Det første året er dedikert til generelle vitenskapelige kurs og er felles for alle studenter på Master of Applied Mechanics (SMA). I andre året, kan de velge blant flere uavhengige programmer. De Energetics og Propulsion program er en av dem.

 

 

Språk av undervisning

 

100% av undervisningsspråket og eksamen i engelsk i løpet av første året, inkludert 160 timer fransk språkkurs.

I løpet av 2d år, kurs og masteroppgave er enten på fransk eller engelsk språk.

 

 

Spesifisitet Energisk og fremdrift masteren starter med teoretiske kurs (gass dynamikk, forbrenning, Turbomachinery) som deretter brukes til å studere ulike fremdrift planter (forbrenningsmotorer, aeronautic fremdrift og romlig fremdrift). Eksperimentelle metoder Kurset omfatter praktiske studier og målinger utført av masterstudenter på noen undersøkelser fasiliteter tilgjengelig i laboratoriet (forbrenningsmotor test benk, turbolader test benk, sjokk tube, ..) Kursene er undervist av ulike foredragsholdere fra Centrale Nantes (forbrenningsmotorer Research Team) og andre prestisjetunge universiteter eller ledende selskaper (Snecma, Bosch, ..). Forskjellig Masteroppgave tilbys i universitets laboratorier (centrales Nantes, Cranfield, Eindhoven, Birmingham, Valencia, ..) eller i selskaper (Renault, PSA Peugeot Citroën, Delphi, Valeo, Snecma, EADS) i feltet for fremdriftssystemer. Mål Målet med Energisk og Propulsion M2 programmet er å gi studentene en avansert trening på energisk (anvendt termodynamikk) for å studere noen fremdrift planter, spesielt forbrenningsmotorer. ... [-]


Master På Skip Drift Og Marine Engineering - Amasone

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

To av de øverste franske tekniske universitetene har samlet seg for å gi deg en unik mulighet til å lære flåteingeniør og bli en ingeniør med erfaring i skipoperasjon. [+]

Master i skipsoperasjon og maritim ingeniørfag

To av de øverste franske tekniske universitetene har samlet seg for å gi deg en unik mulighet til å lære flåteingeniør og bli en ingeniør med erfaring i skipoperasjon. På Ecole Centrale Nantes tilbyr vi høyt nivå marine ingeniør treningsprogram. Du vil få tilgang til eksperimentelle anlegg som tauetank, bølgetank, forbrenningsmotortestbænker. I samarbeid École Navale i Lanvéoc-Poulmic nær Brest er det franske Naval-akademiet hvor franske marineoffiserer er opplært. I Ecole Navale leverer vi en seriøs vitenskapelig trening, navigasjonskunnskap og maritim miljø. Den fremragende styrken til dette masterprogrammet er at du vil ha ombordstrening på franske marinebåter. Du vil få innblikk i ombord praksis for å betjene komplekst utstyr og tilpasse seg den raske utviklingen av kunnskap og teknikker som er svært verdifull for en marineingeniør og selvfølgelig høyt ansett av industrielle arbeidsgivere. 100% engelsk mester! I tillegg til denne tekniske og vitenskapelige know-how, vil du også lære om den franske kulturen og språket.... [-]


MSc I Anvendt Mekanikk - Materialer Og Strukturer I Sitt Miljø

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Dette master er laget for å gi feilsøking ans dolution tilnærming av problemer som oppstår i materialer suksessivt i løpet av valg og forme faser [+]

Master of Science i Applied Mechanics - Metalliske og Composites komplekse sammenstillinger

 

Dette master er laget for å gi feilsøking ans dolution tilnærming av problemene i materialer suksessivt i løpet av utvalget og forme faser og i tjeneste forhold. Teoretisk vekt er lagt til pågripe de avanserte materialer konsepter i forbindelse med den manufactring engineering. Kurset baserer seg på illustrasjoner fra industrielle studier utført bu kursledere. Fokuset forblir på materialer i utforming og anvendelse miljøer med grundig analyse av mekaniske og strukturelle egenskaper.

 

 

Språk av undervisning

Kurs fullt undervises på engelsk i løpet av de to årene.... [-]


Msc I Urbane Miljø - Luft, Vann Og Urban

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Dette Master tilbyr en velbalansert utdannelse til fremtidige ingeniører og byplanleggere ved å gi den kompetansen som trengs for å løse miljø-og energispørsmål [+]

Master of Sciences og teknikker i bymiljø - luft, vann og Urban Environment

 

Dette Master tilbyr en velbalansert utdannelse til fremtidige ingeniører og byplanleggere ved å gi den kompetansen som trengs for å løse miljø-og energispørsmål gjennom en integrert tilnærming som kombinerer teknologiske utviklingen sammen med behandlingen av menneskelige, sosiale og urban begrensninger.

 

 

Språk av undervisning 100% av undervisningsspråket og eksamen i engelsk i løpet av første året, inkludert 160 timer fransk språkkurs. I løpet av 2d år, kurs og masteroppgave er enten på fransk eller engelsk språk.

 

 

... [-]

Videoer

Centrale Nantes Master engineering

Welcome to Centrale Nantes

Kontakt

Centrale Nantes Études

Adresse, linje 1 Nantes, Pays de la Loire, Frankrike
HJemmeside http://www.ec-nantes.fr/
Telefon +33 2 40 37 16 21