Les den offisielle beskrivelsen

EDC Ecole des Dirigeants

EDC er en unik forretningskole. Det er unikt fordi det tilhører sine 240 alumni, alle bedriftsledere, som kjøpte ut skolen i 1995. Drevet av solidaritetsverdiene og merket at i Frankrike var det ingen etablering av høyere utdanning som virkelig var tilpasset entreprenørskap, utviklet vi dette prosjektet å være moderne, uavhengig og pragmatisk.

EDC er unikt fordi det er en helt uavhengig skole som har egen inngangseksamen. Selv om akademisk evne er avgjørende, legger juryene også stor vekt på verdiene som må lede virksomheter: ambisjon og respekt, kjøring, et søk på excellence, etikk og solidaritet.

For nesten 9 år siden var EDC den første som ga et viktig sted for etikk i bedrifter ved å skape " EDC - Ethique

Vi har bygget vårt rykte på en entreprenørånd, på et ønske og en evne som vi ønsker å dele med våre unge studenter. Vi ønsker å hjelpe dem til å bli deres egne sjefer, og å utvikle bedrifter, enten i Frankrike eller andre steder, mens de drives av en holdning av ansvarlig, kreativ og proaktiv entreprenørskap som gjenspeiler bildene av skolen deres.

EDC pedagogiske metoder gir studentene mulighet til å bli nedsenket i verden av virksomheten tidlig. Vårt kraftige nettverk av tidligere studenter, med 13 000 nyutdannede, er spesielt aktiv i innbydende studenter og senere tilby dem sysselsetting. Den enstemmige anerkjente kvaliteten og lojaliteten til dette nettverket har gitt grunnlag for opprettelsen av EDC Capital, et fond for å bistå studenter og unge kandidater som ønsker å starte opp eget selskap; en tilnærming unik i Frankrike.

20% av våre kandidater starter opp sitt eget selskap innen fem år med utdannelse fra skolen.

80% lander sin første jobb umiddelbart etter å ha fått sitt diplom.

Vår opprinnelige og effektive modell er nå anerkjent på høyeste nivå. Siden begynnelsen av 2009 har Bac 5-diplomet blitt tildelt nivået på en mastergrad; Dette supplerende nivået gir EDC til å rangere blant de beste handelshøyskolene i Frankrike og gi sine kandidater større synlighet i Europa og sterk internasjonal mobilitet. Siden april 2010 er EDC medlem av "Conférence des Grandes Ecoles", en fransk forening.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk
Location address
EDC
70, Galerie des damiers
Paris la défense 1

Paris, Île-de-France, 92415 FR