EDC Paris Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velg gründerånden, velg EDC Paris Business School .

EDC Paris Business School er rangert blant de 10 beste handelshøyskolene i Frankrike og den første for entreprenørskap med en virksomhetsskapingsrate 3 ganger høyere enn for andre hovedskoler, mens 80% av de unge kandidatene jobber videre med forretningsutvikling, intraprenørskap eller innovasjon.

130552_study1.jpg

foto med tillatelse fra EDC Paris Business School

Vår etablering er medlem av Conférence des Grandes Ecoles (CGE) og er EPAS-akkreditert av EFMD. Den har 1450 studenter av 40 forskjellige nasjonaliteter på sin 5000 kvadratmeter store campus i forretningsområdet La Défense.

EDC Paris Business School har vært målestokken i entreprenørskapsledelse i 70 år.

EDC Paris Business School tilbyr et Grande Ecole-program (mastergrad akkreditert av staten) og spesialiserte kurs (RNCP-akkreditert -National Directory of Professional Qualifications); en Bachelor in Management og 6 Master of Science (MSc In) -grader med mål om å styrke innledende kompetanse innen markedsføring, økonomi, ledelse, digital teknologi og virksomhet, en lavere grad i ledelse og to MBA-er i videreutdanning og internasjonal full -tidsformater.

Takket være vårt nettverk av partnerselskaper og forpliktelsen fra våre 18 500 studenter, kan vi tilby mer enn 3000 plasseringer og jobber hvert år.

130553_study3.jpg

foto med tillatelse fra EDC Paris Business School

130551_study2.jpg

foto med tillatelse fra EDC Paris Business School

130554_study4.jpg

foto med tillatelse fra EDC Paris Business School

Steder

Paris

Address
EDC
70, Galerie des damiers
Paris la défense 1

92415 Paris, Île-de-France, Frankrike