EICAR

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EICAR, The International Film og TV School of Paris, Ble grunnlagt i 1972. The School har utviklet seg gjennom årene til å bli en stor europeisk film og TV-skole som tilbyr studenter fra hele verden det største utvalget som finnes i dag på opp til dato hendene på praktisk opplæring i filmproduksjon både på engelsk eller fransk.

Mission Vår misjon er å forberede våre studenter for det internasjonale arbeidsmarkedet

Vi er forpliktet til å hjelpe studentene tilegne seg de faglige kunstneriske og tekniske ferdigheter er nødvendig for å komme inn og bygge en karriere i den audiovisuelle bransjen. Vi er forpliktet til å gi hendene på trening. Våre studenter lærer å være ordets: over halvparten av pensum i et kurs er derfor tildelt praktiske skudd og filmoppdrag. Vi hjelper utvikle våre studenters oppfatning av laginnsats, deres fleksibilitet og lederskap. Ånden av samarbeid oppmuntret ved skolen tillater elevene å forberede for deres fremtidige yrkesliv og de forskjellige typer film og fjernsyn skyter de blir nødt til å tilpasse seg i løpet av karrieren.

Over 300 filmer (shorts, dokumentarer, TV-reklame, nyheter rapportering ...) blir skutt hvert år.
Skolens fungerende avdelingen utdanner skuespillere for de eksplisitte krav til å jobbe foran kamera og derfor studenter samarbeider med regi avdeling for skuespilleren regi kurs og for filmproduksjon.

Vi gir våre studenter til å arbeide innenfor flerkulturelle team, og utvider sin visjon og oppnå større kreativ omfang over 60 nasjonaliteter er til stede i skolens studenter og ansatte samfunnet.

Kurs Vi tilbyr et bredt spekter av kurs Våre viktigste avdelingene er:

Filmproduksjon: Majors i regi, foto, manusskriving, produksjon og redigering Sound: Majors i Film & Television, Musikk og konserter Nyhetsformidling og dekning LOV BTS: teknisk trening en fransk pensum akkreditert av departementet for utdanning i produksjon, lyd, foto, redigering

Våre avdelinger tilbyr:

Post graduate kurs: MFA i Filmmaking akkreditert av European Accreditation Board of Higher Education Schools - Eabhes Undergraduate tre års bacheloremner akkreditert av Eabhes og 2 års kurs som fører til den franske BTS eksamen i Produksjonsledelse, foto, lyd og redigering Ett år universitet i manus og hendene på filmproduksjon Sommer filmproduksjon kurs

Steder

Paris

Address
EICAR
Parc des Portes de Paris
50 Avenue du Président Wilson, bâtiment 136
BP 131, La Plaine Saint-Denis - FRANCE

93214 Paris, Île-de-France, Frankrike