EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe er unik skole for seg selv i Frankrike som tilbyr en femårig høyere utdanning fra Bachelor til masternivå. Laget i samarbeid med de store økonomiske aktørene i luksus sektor, programmet tilbys på EIML Paris trener ledere til å være, og er spesielt egnet for de som ønsker en karriere med høye ansvar i ulike sektorer:

* Innkjøp: Råvare kjøper, merchandiser Produkter Manager Retail Operator ...

* Markedsføring: Product Manager, Marketing Survey konsulent, E-markedsføring prosjektleder, Category Manager ...

* Kommunikasjon: Trykk og Media Officer, hendelseskommunikasjonssjef, Public Relations Officer, Media Planlegger ...


EIML Paris Programmet er todelt:

Et treårig bachelorprogram
Programmet fokuserer på å lære grunnleggende i Luxury Industry gjennom mange og ulike foredrag om følgende tema: Kultur, kunst og Civilization, markedsføring og kommunikasjon Luksus Markets.
På slutten av det tredje året, studentene få en bachelorgrad i markedsføring av Luxury Brands

En to-årig Master program:
I løpet av disse to årene av studiet, studentene utdype sin kunnskap om luksus markedet og utvikle sine lederegenskaper.
Programmet gir mulighet for studentene til å jobbe deltid (3 dager i uken) i en av de mange Luxury Industries og merkevarer. I tillegg, på den femte året, studentene har til å fullføre utdannelsen sin ved et internship fra 6 opp til ni måneder.
På slutten av det femte året, blir elevene tildelt en MBA i markedsføring av Luxury Brands, som er en state-sertifisert grad
I en verden hovedstaden i luksus industri, Paris, skal studentene forstå at Luksus er fremfor alt en unik kunst av know-how og at detaljhandel med luksuriøse produkter og tjenester krever en dyp kunnskap om hva kvalitet betyr.
Den svært fokusert pensum forbedrer elevenes ferdigheter og kompetanse til å arbeide effektivt i luksus bransjen, ved forståelsen av de spesifikke koder og språket i denne sektoren.

EIML Paris leverer en fransk statsanerkjent mastergrad.

Steder

Paris

EIML Paris

Address
35 quai André Citroën
75015 Paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 82 83 41 34

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: