EIPM - The European Institute of Purchasing Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EIPM at a Glance

EIPM ble opprettet i desember 1990 av topp ledende selskaper - Alcatel, Aerospatiale, Amae, Bull, Cerestar (Ferruzzi), Herberts (Hoechst), Nokia, Pechiney, Philips, Renault - og sponset av EU-kommisjonen, Rhône Alpes-regionen og Haute Savoie avdeling for å skape en europeisk Executive Education and Training Center i Innkjøp utdanning.

I dag gjennom sine ulike programmer, de EIPM tog og utdanner hvert år mer enn 4000 innkjøp fagfolk verden over i 9 forskjellige språk i Europa og gjennom sine avdelinger i partnerskap.

EIPM var først til:

Tilby en Executive MBA som anerkjente den strategiske dimensjonen av innkjøpsfunksjonen Utvikle verktøy for profesjonelle basert på anvendt forskning Etablere en felles visjon over hele Europa for innkjøpsfunksjonen Coin uttrykket "Upstream innkjøpsstrategi ' Svare på behovene til yrker ved å gi hele verden opplæringsløsninger Tilby en europeisk iscenesatt sertifiseringsprogram for innkjøp fagfolk.

Den EIPM visjon er å være den ledende Institute i læring (utdanning, forskning og opplæring) i Strategic Sourcing and Supply Management.

Den EIPM er en unik læringssenteret i verden som tilbyr et så komplett spekter av løsninger for Executives i Procurement & Supply Management inkludert:

Utdanning: Sertifisering programmer, "à la carte" opplæringsmoduler, MSc og en Executive MBA i Purchasing & Supply Management på våre franske Geneve og Shanghai studiesteder. In-selskapet Training: Mer enn 4000 deltakere er opplært hvert år i ni forskjellige språk. EIPM har en unik evne til å distribuere globale opplæringsprogrammer for innkjøpsfunksjonen. Vurderinger og standarder for beste praksis: Talent vurderings (verktøy på 8 språk og mer enn 6000 deltakere), vurdering av Organisasjonen Award av Organisasjonen for Excellence Nettverk Aktiviteter: roundtables for Executives rundt om i verden, tematiske workshops, årskonferanse Anvendt forskning: Utviklet med EIPM Club medlemmer og EIPM dedikert team.

I dag kan EIPM tilby deg et unikt samarbeid for å dekke treningen din, benchmarking, forskning og nettverksbehov i Innkjøp og Supply Management industrien.

EIPM ånd

Vår måte å tenke på er av avgjørende betydning for EIPM misjon og strategi:

Profesjonell: Vi samarbeider tett med våre kunder for å gi løsninger som tilfredsstiller deres behov. Nyhet: Vi tilbyr et komplett spekter av produkter. Vi kontinuerlig samarbeide med våre kunder for å bringe nye ideer til markedet. Expert: Gjennom vår forskning, benchmarking og nettverksaktiviteter, vi bo i forkant av innkjøps kunnskap Cross kulturlagspiller: Vår internasjonale orientering, vår kombinasjon av fleksibilitet og nærhet er viktige faktorer for våre kunderelasjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Sertifikater » Se Summer courses » Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master I Innkjøp Og Supply Management

Campus Deltid 3 - 10 år September 2018 Frankrike Archamps Kina Shanghai Sveits Geneva + 4 fler

Den EIPM Master of Science (MSc) i Strategic Sourcing and Supply Chain Management er utviklet for profesjonelle i midten og høyere nivåer av ledelse. [+]

Den EIPM Master of Science (MSc) i Strategic Sourcing and Supply Chain Management er utviklet for profesjonelle på midlere og høyere nivåer av ledelsen.

Målet med EIPM MSc programmet er å utvikle innkjøp og supply chain fagfolk, slik at de kan gjennomføre innkjøpsstrategier og gjøre bruk av et bredt spekter av innkjøp og supply chain verktøy. Det er en livslang læring program, som kombinerer ulike nivåer av våre sertifiseringsprogrammer og utvalgte MBA moduler. Det er et fleksibelt program, vanligvis tatt over 3 til 10 år.

KANDIDATER MÅ FULLFØRE: Online Assessment DE TRE sertifisering nivåer AV EIPM PROGRAMMET Fire komplementære Executive MBA MODULER PROSJEKT ... [-]

Kontakt
Besøksadresse
EIPM
French Geneva Campus
Site d’Archamps
74160 Archamps
France

Archamps, Rhône-Alpes, FR
Sosiale medier