EISTI : Graduate School in Computer Science and Mathematics Engineering

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

THE SCHOOL OF alle muligheter

Som en teknisk skole offisielt anerkjent av staten og gjort kompetent av CTI (fransk Engineering akkreditering institusjon) i EISTI kall er å trene fremtidige ingeniører i matematikk og Computering.

Utover å bygge en yrkeskarriere med deg, initiere en lovende fremtid, enten det er innen finans eller stort og variert industri av nye teknologier, fører EISTI sine studenter til over 50 forskjellige jobber i svært ulike sektorer av aktivitet.

I en stadig mutere verden der teknologi blir erstattet i stor fart, har EISTI valgt å bo i hjertet av bedriftenes behov og teknologisk evolusjon og å trene sin undervisning for å hjelpe elevene å nå de mest attraktive og innovative arbeidsplasser.

Praksisplasser, internasjonal mobilitet, doble diplomer: Åpning ditt sinn til verden

På EISTI, perioder med praksisplasser og yrkeserfaring er en integrert del av treningen, og det nettverk som bringer skolen sammen med selskaper er "high speed" og alltid aktiv.

Flerkulturell tenkning og internasjonal mobilitet har en sentral posisjon i pensum som vi tilbyr. Over 40 partnerskap har blitt bundet med bedrifter over hele verden.

Den EISTI er også skolen doble vitnemål med prestisjetunge universiteter og ledelsen skoler. Komplementære og åpenhet til et bredt omfang av kompetanse er noen av skolens kjerneverdier, og de materialiserer seg gjennom vårt partnerskap. For en ingeniør student, er det enda en anledning til å legge til ekstra verdi til sin CV.

Den Eistian erfaring: bare på EISTI

Student livet her er rik og full av entusiasme, tempo av studentsamfunnet hendelser og sammenblanding av de ulike klassene. På de to studiestedene som tilhører skolen, i Cergy og Pau, blir alle krefter for å skape en kollektiv atmosfære av arbeid og trivsel.

Faglig dyktighet kombinert med en sterk følelse av humanisme har alltid brakt Eistian kultur og ånd til liv. Skolen har valgt 4 kjerneverdier i sitt charter: Profesjonalitet, åpenhet, solidaritet og etikk. De gjør EISTI en unik institusjon og et flott sted å studere samtidig som man bygger en lovende fremtid for deg selv.

STUDENTLIV

Studerer ved EISTI betyr også å leve livet på en topp ingeniørskole hvor elevene dele verdier og aktiviteter. Å være en eistian er også en måte å være og handle hver dag, ved å respektere vår charter fire verdier: Profesjonalitet - Åpenhet - Solidarity- etikk. Alle kan stole på sine skolekamerater, lærere og ansatte fra begge våre studiesteder. Fordi menneskelig kapital er viktig for oss, nå mer enn noensinne. Hardt arbeid og viljestyrke alltid råde.

Student livet her er rik og full av animasjon, tempoet av rytmen av de ulike aktivitetene som de tretti eller så studentforeninger har å tilby. Det må være en gjort for deg blant dem; og hvis det ikke er tilfelle ... hvorfor ikke lage din egen?

Festlig og gunstig sammenblanding av forskjellige år er både livlig og varm. Det er et sted hvor obligasjoner kan være falsk, og vare langt utover års EISTI. Under år på EISTI, ønsker vi at du skal være i stand til å uttrykke dine talenter, utvikle nye lidenskaper, åpne opp for andre, lever av givende opplevelser, gå gjennom uforglemmelige øyeblikk ... I et ord: trives på en personlig og kollektivt nivå.

Dette trivsel er også en del av det som gjør eistians vellykket.

I Cergy og Pau, arbeidsmiljøer er både hyggelige og funksjonelle, og ulike moderne verktøy bidra til en optimal arbeidsflyt i studiene: bærbare datamaskiner, en virtuell skole, videokonferanser og mer. De EISTI studiesteder gjenspeiler våre verdier: de er hjemmekoselig, dynamisk, vennlig, og også godt integrert i sine byens universitetsområder.

våre studie

Våre studenter er velkomne til campus for sine valg, enten i Cergy eller i Pau.

Cergy Campus (95)

den EISTI campus bygget i 1989, har tre forskjellige bygninger (Cauchy, Condorcet og Turing) legger opp til totalt areal på 8400 m². Fullt utstyrt med moderne utstyr (inkludert tre videokonferanse-klar amfiteatre og videoprojektorer i alle klasserom) og ligger i nærheten av studenthjemmet, er det tilgjengelig via RER A. gunstig beliggenhet innenfor andre største studentsenter i Ile de France, er campus i nærheten til prefectural park, Cergy-Pontoise University, ESSEC og kjøpesenteret Trois-Fontaines. Cergy er en energisk student by med flere betydelige eiendeler: en hyggelig, grønn bomiljø, flere idretter og kulturelle aktiviteter tilgjengelig (et vannsportsenter, et teater, kinoer og mer).

Studenter kan nå hovedstaden innen 35 minutter via RER A (fra «Cergy-Prefecture» stasjon).

Pau Campus (64)

De Pau campus fordeler fra alle de viktigste eiendelene til en storby i en region og fra nærhet av Spania, fjell og kysten.

Den har en bygning nå nær 5000 m² i hjertet av byen på toppen av universitetsområdet. Dette campus tilbyr en hyggelig, moderne og lyse arbeidsmiljø, både miljøvennlig (HQE) og utstyrt med den nyeste teknologien (amphitheatres med full HD-videokonferanser verktøy, optisk fiber, adgangskontroll og mer), og spesielt brukervennlig for studenter. Det kan skryte av en vegetasjon fylt atrium, koblet amfiteatre og klasserom, en student hall og kafeteria, lyd veiledere for fremmedspråk og avslapningsområder.

Eistiens dra nytte av den livskvaliteten for en atletisk by med en rik historie, mellom havet og fjellene.

VERDIER å lykkes

Vår charter består av fire sterke verdier slik at hver person på EISTI å blomstre i løpet av sin tid her, og etter. Charteret og alt den står for etterlater et merke på våre studenter, særlig viser i løpet av sin yrkesbane og utvikling. Våre tidligere studenter ofte gjør referanse til charter, og deres nettverk er følsomme for det. Å være en Eistien er en måte å være, handler og tenker på daglig basis. Med hver nye skoleåret, er charter presentert for alle på skolen, for at skolens filosofi å bli helt integrert i deres måte å tenke på, skuespill og velvære.

PROFESJONALITET

 • Setter pris gruppearbeid
 • Bringe sammen individuelle talenter og kollektiv suksess
 • Sikre tilliten til bedrifter

ÅPENHET

 • Gjenværende nysgjerrig på andres liv
 • Going to andre for å berike ens kunnskap og deling av ens eget med dem
 • Daring å dele
 • avhør seg
 • Å være bevis på ydmykhet;
 • Ignorerer ubrukelige forutsetninger
 • Unngå arroganse og selvtilfredshet

SOLIDARITET

 • Viser solidaritet til våre eldste, samt de yngre enn oss
 • Making hjelpe andre en naturlig refleks
 • Lytte med respekt for andre
 • Holde solidaritet mellom ulike skole år

ETIKK

 • Respektere arbeidet til ens lærere og kolleger
 • Gjennomføring av den forventede arbeids
 • Ikke gi opp, møter vanskeligheter head-on
 • Å være involvert på ens internship: alvorlig, streng, å ta initiativ
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Internasjonal Master I Big Data

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Pau Cergy-Pontoise + 1 fler

Master i Business Analytics: Arkitektur, data Exploration og optimalisering ", akkreditert av den franske departementet for høyere utdanning og forskning, trekker på den anerkjente fortreffelighet av vår tekniske skole i business intelligence og har vokst fra spesialisering i Decision Support, Business Intelligence og Business Analytics. [+]

Master i Business Analytics: Arkitektur, data Exploration and Optimization, akkreditert av den franske departementet for høyere utdanning og forskning, trekker på den anerkjente fortreffelighet av vår tekniske skole i business intelligence og har vokst fra spesialisering i beslutningsstøtte, Business Intelligence og Business Analytics . Kapteinen er først og fremst kommer til å appellere til internasjonale studenter, "gratis movers" eller de fra våre partner universiteter eller for høy potensielle utenlandske ingeniører som er ute etter en internasjonal karriere i domenet av Business Analytics. Dette programmet fører til en mastergrad og en diplom akkreditert av den franske departementet for høyere utdanning og forskning. Mål Business Intelligence og nå Business Analytics har blitt viktige elementer i alle selskaper. Målet med denne Master er å utdanne spesialister i informasjonssystemer og beslutningsstøtte, holder et stort utvalg av mathematic- og dataverktøy som ville tillate dem å forholde seg til reelle problemer, analysere sin kompleksitet og bringe effektive algoritmiske og arkitektoniske løsninger. Big Data kommer til å bli den neste store ting i løpet av de kommende 10 årene. Den målrettede programmer bekymring optimalisering i behandlingen av store mengder data (kjent som Big Data), logistikk, industriell automasjon, men fremfor alt er det utviklingen av BI-systemer arkitektur. Disse programmene har en rolle i de fleste forretninger domener: logistikk, produksjon, økonomi, markedsføring, administrasjon av kundeforhold. Behovet for utdannede tekniske spesialister i disse domenene vokser stadig: nyere studier viser et stort behov for opplæring i disse områdene. Særpreget poeng av dette kurset Den triple ferdighet-set med arkitektur (BI), data mining... [-]

Master I Kvantitativ Finans Og Risikostyring

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Pau Cergy-Pontoise + 1 fler

Masterstudiet i Quantitative Finance og Risk Management trekker på den anerkjente fortreffelighet av vår tekniske skole i kvantitativ finans, og gjør stor bruk av samarbeid med universitetene i Paris-Dauphine og Cergy-Pontoise. [+]

Masterstudiet i Quantitative Finance og Risk Management trekker på den anerkjente fortreffelighet av vår tekniske skole i kvantitativ finans, og gjør stor bruk av samarbeid med universitetene i Paris-Dauphine og Cergy-Pontoise. Kapteinen er først og fremst kommer til å appellere til internasjonale studenter, "gratis movers" eller de fra våre partner universiteter eller for høy potensielle utenlandske ingeniører som er ute etter en internasjonal karriere i domenet av økonomi. Dette programmet fører til en mastergrad og en diplom akkreditert av den franske departementet for høyere utdanning og forskning. Objektiv Dette mastergrad dekker hele kjeden av kvantitativ finans, fra teoretiske aspekter til programmet i en profesjonell setting. Kjedet kan beskrives som følger: Beskrivelse av markedet og finansielle produkter Matematiske modeller for finansiering Matematiske modeller av risiko Numerisk vedtak: dataassistert simulering Kalibrering og vurdering av eiendeler Spesifikke detaljer om Master: The Master kom fra Financial Engineering alternativ (IFI) undervist ved ESITI for de siste 13 årene (alle studenter fra muligheten har funnet arbeid så snart deres obligatoriske praksisplasser ferdig, og har en gjennomsnittlig lønn 20% høyere enn normen i denne sektor). I seg selv, er Master egentlig internasjonalt. Den teoretiske undervisningen med denne Master er veldig grundig, som dekker alt som trengs å vite i de tilknyttede yrker. Som en konsekvens av elevene er svært tilpasningsdyktige i arbeidsmarkedet. The Master tilbyr en 3-dyktig tilnærming, i informatikk, matematikk og økonomi. Praktisk informasjon Treningen varer i 1316 timer (646 timer i M1 og 670 timer i M2). Semestrene er fordelt som følger: M1 kursene finner... [-]