École de Management de Normandie / Normandy Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Normandie Business School (Ecole de Management de Normandie)

I løpet av de siste 25 årene har Chambers of Commerce av Caen og Le Havre kombinerte sin innsats for å sette opp en felles struktur i høyere utdanning til fordel for sine respektive byer og regioner.

I dag har dette arbeidet gitt fødsel til Ecole de Management de Normandie, en helhetlig og styrket handelshøyskole klar til å møte både nasjonale og internasjonale behov firmaer.

Ecole de Management de Normandie (Normandie Business School), som har aner tilbake til 1871, bestreber seg på å være en handelshøyskole av valg som gir pre-erfaring og videreutdanning i en kvalitet, student-sentrert læringsmiljø.

Dens genera og spesialiserte programmer er laget for å skape en nær sammenheng mellom kravene fra regionale og nasjonale bedriftens interessenter og de individuelle ambisjoner for både elever og lærere for å utdanne ansvarlige globale borgere.

For å oppnå disse målene, gjelder skolen en pedagogisk tilnærming basert på action læring og meningsfylt mentoring forhold til lærere, fagfolk og støtte lokalsamfunn. Faglige innspill, understøttet av oppdrag-relevant forskning, validerer en portefølje av programmer designet for å møte nasjonale og internasjonale kvalitetsstandarder.

Hvert år, mer enn 1700 studenter studerer business. Skolen har også alumni i overkant av 8000.

Oppbygging av skolen

Ecole de Management de Normandie strukturen er nå en ikke-for-profit forening. Denne store utviklingen har eksemplifisert gjennomføringen av sammenslåingen av de tre tidligere institusjonene og styrket samarbeid bygget av de to Chambers of Commerce.

Denne store evolusjonen har blitt påført av en betydelig eiendoms investering: en ytterligere 2 000 m² har blitt åpnet i Caen.

Kvalitet

Flere år siden, startet skolen et kvalitetsordning for å møte evalueringsprosedyrer for mastergrad akkreditering av det franske utdanningsdepartementet og EQUIS Guidet Development prosessen.

I dag er Master of Ecole de Management de Normandie anerkjent av den franske staten.

I mai 2006 ble skolen erklært kvalifisert for EQUIS akkreditering og kandidatur plan er nå rettet mot peer evaluering revisjon.

Ecole de Management de Normandie er medlem av "Conference des Grandes Ecoles".

Alle master og MS grader som tilbys ved School er akkreditert av "Conference des Grandes Ecoles", og "Badge" sertifisering er gitt til en av etterutdanningstilbud designet for Normandie banksektoren (Management and Commercial Development).

Den "Grandes Ecoles" er spesifikke for sektoren fransk Høyere utdanning: de er svært selektiv og har begrenset påmelding. De tar sikte på å produsere høyprofilerte akademikere i teknologi, business, kunst, kunst og samfunnsvitenskap.

Steder

Caen

EM Normandie - Normandy Business School

Address
9, rue Claude Bloch
14000 Caen, Normandie, Frankrike
Telefon
+33 2 31 46 78 78

Le Havre

EM Normandie - Normandy Business School

Address
30, rue de Richelieu
76087 Le Havre, Normandie, Frankrike
Telefon
+33 2 32 92 59 99

Paris

EM Normandie - Normandy Business School

Address
64, rue du Ranelagh
75016 Paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 (0)1 75 00 00 76

Rouen

Address
Rouen, Normandie, Frankrike

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited