ENAC

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ENAC ble grunnlagt i 1949 i Paris-Orly, og flyttet til Toulouse i 1968. Det fusjonerte med SEFA (Service d'Exploitation de la Formation AERONAUTIQUE) på 1 januar 2011. Den «Ecole Nationale de l'Aviation Civile» (ENAC) er et unikt eksempel: det er den eneste luftfart rettet universitet i Frankrike og i Europa som tilbyr et bredt og komplett panel of Aeronautics-orienterte opplæringsprogrammer og aktiviteter, og serverer den aeronautiske verden og spesielt lufttransport.

Den ENAC universitetet består av:

2000 elever i 25 forskjellige kurs: ingeniør, master, PhD, luftfart pilot, flygeleder, etc., 7500 lærlinger hvert år i 400 videreutdanningsprogrammer eller avanserte kurs, 10 forskningslaboratorier, Internasjonal virksomhet: ENAC tar imot hundrevis av internasjonale studenter og lærlinger fra 5 kontinenter hvert år, En utdannelse team har en eksepsjonell mengde faglige ferdigheter og kunnskap, Høyt nivå opplæringsmateriell i forbindelse med sine tverrfaglige aktiviteter: ATC simulatorer, flysimulatorer, 130 fly, laboratorier for elektronikk, telekommunikasjon, GNSS, UAV, databehandling, aerodynamikk, språk, osv ...

Gjennom alle disse aktivitetene, er ENAC universitetet forpliktet til å møte kravene i luftfart feltet, der både private og offentlige aktører er involvert, enten i Frankrike eller i utlandet. I mer enn 60 år, med 20.000 studenter, har ENAC kjøpt anerkjennelse, i Frankrike og i utlandet, av alle partnerne som tilhører det store omfanget av sin virksomhet. I dag, takket være den anerkjente ferdighetene til sine lærere, søkere, studenter, lærlinger og dets hele staben er ENAC universitetet ønsker å styrke sin innflytelse over hele verden, blir alltid begått i sitt felt av fortreffelighet: luftfart.

Steder

Toulouse

Ecole Nationale de l'Aviation Civile - ENAC

Address
Ecole Nationale de l’Aviation Civile
Campus Toulouse:
7 avenue Edouard-Belin BP 54005 -

31055 Toulouse, Occitanie, Frankrike
Telefon
+33 5 62 17 40 00