Ecole Nationale d'Ingénieurs de Metz - ENIM

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den National School of Engineers av Metz (Enim) er satt, siden september 2010, i Techno de Metz bygningen. Nær Symphony Lake, studenter og lærere dra nytte av en eksepsjonell arbeidsmiljø, og kombinerer estetiske kvaliteter og eksemplarisk funksjonalitet.

Åpnet i 1961 sammen med sin "søster" av Tarbes, Saint-Etienne og Brest, er Enim frukten av to felles vilje: at av staten, som ønsker å strukturere høyere teknisk utdanning og næringsliv, som i en sammenheng med sterk økonomisk vekst, frykter mangel på ingeniører. Siden starten, blir Enim en indikator på utdanning gjennom originalitet av deres metode for rekruttering og deres trening innhold, i harmoni med realitetene i ingeniøryrket. Ikke på noe tidspunkt i historien har frafalt Enim til denne regelen. Universitetet har hele tiden tilpasset dens lære til skiftende teknologi og forpliktet seg til en innovativ prosess som vil gjøre det mulig å utdanne ingeniører "à la carte".

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master of sc. "Kunnskap integrasjon i produksjon produksjon" (kimp)

Campus Heltidsstudier 2 semestre September 2019 Frankrike Metz

Forskning, utvikling og innovasjon av produkter, maskiner og produksjonssystemer er avgjørende for å møte den industrielle fortreffelighet og konkurranseevne. Dette innebærer ofte den mekaniske fag, materialteknologi, systemadministrasjon vitenskap og systemer modellering og kunnskap om systemer dynamikk. Står overfor disse utfordringene krever data, informasjon og kunnskap til å etterforske og mestre kompleksiteten i moderne industrielle systemer. [+]

Selvfølgelig store i "Design, Industrialisering, Innovasjon"

1 THE Enim INSTITUSJON (Ecole NATIONALE D'INGENIEURS DE METZ) 2 MASTER av konteksten

Forskning, utvikling og innovasjon av produkter, maskiner og produksjonssystemer er avgjørende for å møte den industrielle fortreffelighet og konkurranseevne. Dette innebærer ofte den mekaniske fag, materialteknologi, systemadministrasjon vitenskap og systemer modellering og kunnskap om systemer dynamikk. Står overfor disse utfordringene krever data, informasjon og kunnskap til å etterforske og mestre kompleksiteten i moderne industrielle systemer.

Opplæringen er organisert over to semestre:

a) den første semester (oktober til februar) er viet til teoretiske vitenskapelige baser og verktøy, b) andre semester (mars-juli) er dedikert til et forskningsprosjekt i et laboratorium eller i et selskap med masteroppgaven skriftlig.... [-]


Videoer

L'Ecole Nationale d'Ingénieurs de Metz vue du ciel

HAPPY We Are From ENIM