Les den offisielle beskrivelsen

om EPITA

Grunnlagt i 1984, er EPITA en anerkjent tospråklig Graduate School of Computer Engineering ligger i Paris. Det er et medlem av IONIS Education Group, den ledende private høyere utdanning gruppe, med rundt 20 skoler og utdanningsinstitusjoner. Takket være sin unike pedagogisk tilnærming, tog EPITA sine studenter til å bli fremragende ingeniører som kan skilte med en solid base av vitenskapelig kunnskap og de mest avanserte ferdigheter i digital sektor. En dataingeniør trent på EPITA har et komplett faglig profil: som datateknologi er allestedsnærværende i alle områder av et selskap, kan en digital ingeniør arbeider i feltet av menneskelige ressurser, markedsføring, kommunikasjon og til og med finans. EPITA er rangert blant de fem beste datamaskinen engineering skoler i Frankrike og har utviklet partnerskap med et bredt spekter av selskaper.

Med et raskt blikk

Født i 1984, EPITA (fra den franske Ecole pour l'Informatique et les Teknikker Avancées: School of Computer Science & Advanced Techniques) har vært jevnt få et rykte for excellence blant multinasjonale selskaper, som ofte rekrutterer våre studenter før slutten av sine studier . På EPITA, er databehandling og informasjonsteknologi anses grunnleggende fag og er alltid plassert i sammenheng med elevenes fremtid lederrollen og innenfor perspektivet av sin stilling av ansvar. Vitenskapelige studier utfylle denne opplæringen for å utvide og fullføre den vitenskapelige kultur avgjørende for fremtiden ingeniør.

Streve for Excellence

Slik at studentene skal arbeide i optimale forhold er EPITA første bekymring. Lærere, administrativt ansatte, tekniske ressurser og forskningsfasiliteter er alle rettet mot suksess for EPITA studenter som skal bli den beste anerkjente fagpersoner innen sitt fagfelt.

EPITA gir muligheter til å være nært involvert i banebrytende forskning med en intellektuelt mangfoldig fakultet i stand til ikke bare individuell faglig dyktighet, men som også kan skape og anvende kunnskap som en del av et tverrfaglig forskerteam.

Spirit of Innovation Som en av Frankrikes ledende vitenskapelige og tekniske skoler, er EPITA forpliktet til å sikre at alle elever har meningsfulle muligheter for personlig vekst og faglig prestasjon i fremtiden.

Født med utvidelsen av nye teknologier, har EPITA holdt tritt med deres utvikling. Kursene, men veldig teknisk i begynnelsen, har åpnet opp mye selv som den tekniske kompleksiteten har økt. EPITA tok motsatt tilnærming av en adoptert av de fleste andre tekniske skoler: mens sistnevnte lov informatikk i å prøve å gi det et sted, EPITA brakt i andre vitenskaper til å bli med informasjonsteknologi og likevel uten å miste noen av sine viktigste kompetanser som utgjør dens styrke og identitet.

I kontinuerlig kontakt med næringslivet, deler EPITA også sine verdier: pragmatisme, ansvarlig risikotaking, og innovative ånd. Kjerneverdiene i studier er: action, ansvar og effektivitet. Bli med EPITA vil gi deg en lærerik opplevelse der fremgang er et "must" og suksess et "krav".

Progressive nedsenking i næringslivet Bygget rundt de reelle behovene i forretningsverdenen, er EPITA pensum designet for å oppfylle sine forventninger. Fra Forbedring komiteen og vitenskapskomiteen, der senior næringslivsledere og høyt nivå ledere gi sine innspill for å forbedre skolens programmer og forskningsfokus (IBM, Microsoft, France Telecom, Cisco, Syntec ...) til klassene seg ofte undervist av anerkjente fagfolk som arbeider i bransjen, er virksomheten til stede på alle nivåer i skolen.

Å være så involvert i undervisning innhold og prosess, selskaper logisk tilby blant de høyeste lønn på eksamen og år etter år, rangert som de skolen blant de aller beste (Rankings publisert av de viktigste franske business og IT magasiner: Entreprendre, 01 IT, 01 DSI, Réseaux ET telekom ...). Til slutt, hvert år, selskaper donere mer enn € millioner kontrahering spesielle prosjekter til skolens anvendt forskning laboratorium, og en million euro til Junior Enterprise programmet.

Nøkkelen til all Computer Engineering Karriere Gang på gang, bedrifter oppgir at det de mest pris om EPITA er ånden av skolen, alltid preget av sin nærhet til virkeligheten: en rekke prosjekter, høyt nivå praksisplasser, og tett involvering innenfor næringslivet. EPITA alumni anvende sine faglige spesialiteter i områder så variert som programvare og maskinvare løsninger design, rådgivning, forskning og utvikling, ledelse nettverk. Kort sagt, sine ferdigheter skinne i alle aspekter av datateknikk. De blir blant annet oppfylle jobber: forskning ingeniører, prosjekt eller studier ledere, tekniske direktører, konsulenter, bedriftsledere, driftsledere eller nettverksarkitekter.

På EPITA, søker vi de aller beste studentene, studenter dedikert til å møte de utfordringene vi tilbyr, studenter som har en smak for betong prestasjon, en ånd av initiativ, og veldig varierte sentre av interesse. Trettifem student klubber kan bevitne dette. Noen har eksistert i mange år, mens andre kan vare bare et semester. Det er et spørsmål om følelse og fleksibilitet. EPITA er også hva du gjør ut av det.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

EPITA Graduate School of Computer Science

Denne programmene tar sikte på å gi kunnskap om grunnleggende IT strategisk planlegging, IT implementering og organisatorisk ledelse. Nyutdannede vil bli dyktige fagfolk ... [+]

Programmål

Denne programmene tar sikte på å gi kunnskap om grunnleggende IT strategisk planlegging, IT implementering og organisatorisk ledelse.

Nyutdannede vil bli dyktige fagfolk med en mangefasettert forståelse av hvordan teknologi kan forbedre ytelsen i en organisasjon og gjør sine medlemmer til å dele og få tilgang til informasjon, planlegge og samarbeide, samtidig som de har den analytiske kanten til strategisk plan for fremtidig vekst.

vitnesbyrd Ievgen Zaychenko - Ukraina - Informasjonssystemledelse

Snakk om Epita og sitt program, det var klart stedet med de mest interessante eksamenene jeg noensinne har hatt. Har du noen gang spilt LEGO? Hva med å ta en eksamen, spille LEGO? Å jobbe for prosjekter i en gruppe er kjernen i denne studien. Mange eksamener er basert på dette. Business Intelligence, Customer Relationship Management, Knowledge Management, Change Management, IT-innkjøp - du vil lære disse og andre fag på en slik måte at du kan bruke din kunnskap i det virkelige livet!... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
EPITA Graduate School of Computer Science

Den GITM store forbereder studentene til å bli omfattende prosjektledere i IT-feltet. Det er en kombinasjon av forretningsprosesser og ny teknologi med fokus på endringsl ... [+]

Den Master of Engineering er helt undervises på engelsk, hvor studentene har mulighet til å få en “diplôme Ingenieur”. ME er akkreditert av CTI med en fransk språk exit nivå tilsvarende B2. De GITM spesialisering forbereder studentene omfattende prosjektledere i IT-feltet. Det er en kombinasjon av forretningsprosesser og ny teknologi med fokus på endringsledelse og innovasjon, ta interkulturelle tilnærminger i betraktning. Kandidatene er i stand til å forfølge karrierer innen e-ledelse og bli business & data analytiker, IT-konsulent, strateg, prosjekt manager, produkteier risikostyring ingeniør, Etc.

vitnesbyrd Arina Zueva - Italia - Utland IT-ledelse

Min spesialisering vil tillate meg å lage en teknisk bakgrunn som vil øke min faktiske profil og vil tillate meg å ta opp virksomhet fag fra et mer praktisk synspunkt. Studenter og lærere i dette masterstudiet kommer fra ulike bakgrunner og arbeidserfaring. Denne virkeligheten er styrke en parallell prosess med læring: erfaringer og studier som kommer fra det virkelige liv er ofte nevnt og praktisering av hyppige teamarbeid er den perfekte anledning der vi kan lære det beste fra våre medarbeidere i form av arbeids ferdigheter og kulturelle forskjeller .... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
EPITA Graduate School of Computer Science

Dette programmet tar sikte på å gi en solid bakgrunn innen design og styring av systemisk prosjektering og nettverksarkitektur for bedrifter. ... [+]

Programmål

Dette programmet tar sikte på å gi en solid bakgrunn i design og styring av systemisk engineering og nettverksarkitektur av selskaper. De SNS spesialisering lærer elevene om systemer (Fra motivet til administrering), nettverk (Eksisterende og nye generasjon), sikkerhet (Funksjonell og teknisk) og organisasjon (Styresett, styringssystemer ...). Tegning på sin kunnskap om bedrifter og grunnleggende kontrollmekanismer, SNS ingeniører er forberedt på å jobbe som sjef informasjonssikkerhet offiserer (CISO) og vet hvordan de skal ta effektive cyber-sikkerhetstiltak. Takket være deres evne til å forstå risiko og styring av en virksomhet samt identifisere forbedringsområder knyttet til infrastruktur teknologier og nye tilknyttede tjenester, elevene er godt forberedt på å oppdage og analysere cyber-angrep.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
EPITA Graduate School of Computer Science

SDM spesialisering lærer elevene å bli fremtidige digitale Leaders, som er i stand til å skape noe nytt, foreslå nye innhold, nye bruksområder og nye tjenester, basert på ... [+]

Programmål

Den SDM spesialisering lærer elevene å bli fremtidige digitale Leaders, Som er i stand til å innovere, foreslå nytt innhold, nye bruksområder og nye tjenester, basert på åpen kildekode-teknologier eller de av store utgivere (Microsoft, Adobe, etc.). I en global sammenheng der digital teknologi blir stadig mer strategisk, forbereder SDM full stack utviklere: de får kunnskap i system infrastruktur database API og back-end programmering, Samt front-end og Prosjektledelse teknikker. På slutten elevene få kunnskap i Back-End, Front-End, datagrunnlag, mobile applikasjoner og video spillutvikling. De viser teknologisk diligence, sterke lytteferdigheter og er i stand til å håndtere den menneskelige faktor knyttet til nye bruksområder.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

EPITA Graduate School of Computer Science

Dette programmet tar sikte på å gi en solid bakgrunn innen design og styring av systemisk prosjektering og nettverksarkitektur for bedrifter. ... [+]

Programmål

Dette programmet tar sikte på å gi en solid bakgrunn i design og styring av systemisk engineering og nettverksarkitektur av selskaper. Denne spesialiseringen fokuserer også på nettverkssikkerhet og kryptering ved å inkludere elementer fra begge disipliner i læreplanen. studenter i datasikkerhet vil dra nytte av en disiplinert tilnærming til å forstå ledelse, tekniske og juridiske problemstillinger knyttet til sikkerheten av informasjon fra en testet trinnvis tilnærming resulterer i optimal sikkerhet innenfor risikotoleransegrenser.

vitnesbyrd Apoorv Chitray - India - Computer Security, Class of 2017

Professorene var eksemplarisk og hjelpsomme og fusjon mellom forretnings og teknologiske fag har gitt et sterkt fundament til min industriell outlook med forskningsfokus som fører meg til å få tempo i næringslivet. Kurs som Nettverkssikkerhet, Penetration testing og PKI preparerte meg teknisk på den ene siden og kurs som prosjektledelse, Business Skrive og Cross Border Ledelse gjorde meg lære om bedriftsmiljø.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
EPITA Graduate School of Computer Science

Programmet gir et godt grunnlag i maskinlæring og programmering sammen med praktisk erfaring. ... [+]

Programmål

Målet med denne spesialiseringen er å kombinere datateknologi og statistikk for å utvikle toppkvalitetsverktøy for effektivt å håndtere databehandling (Big DATA), for å lære å utvikle metoder , algoritmer og programvare som kan trekke verdier ut av dem. Det gir også en kombinasjon av tekniske klasser i data mining og distribuerte systemer som er forbundet med viktige ting i virksomheten for å forberede profiler som er høyt verdsatt av det profesjonelle markedet.

DSA-programmet er en mulighet for IT-ingeniører og spesialister til å skille seg selv og fremme sin kunnskap på et felt som vil være avgjørende for fremtiden for virksomheten.

Vår Master of Computer Science graduate program er åpen for kandidater som holder en 4-årig bachelorgrad (eller tilsvarende) i datavitenskap, datateknikk, elektroteknikk eller relaterte felt. Studenter med en sterk bakgrunn i ingeniørfag og en grad i virksomheten oppfordres også til å søke om Informasjonsstyringsprogrammet. Kandidatene må også ha sterke analytiske og problemløsende evner. Kandidater skal ha følgende dokumenter oversatt til engelsk eller fransk i digitalt format for å søke.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
18 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
EPITA Graduate School of Computer Science

Programmet legger vekt på utvikling av kvalitet programvare og overføring av denne kunnskapen til industrien. ... [+]

Programmål

Programmet vektlegger utvikling av kvalitet programvare og overføring av denne kunnskapen til industrien.

Emner inkluderer krav og system design, testing strategier og utvikling av programvare, og gir studenter med de ferdighetene som trengs for å gjennomføre større engineering programvare-prosjekter.

vitnesbyrd

Masoom Tulsiani - India - Software Engineering

Muligheten til å studere i en by som Paris og studere spesialiserte moduler av mobilapplikasjonsutvikling tiltrukket meg opprinnelig til EPITA - MSC i Software Engineering programmet. Entreprenørkulturen i EPITA og blomstrende Internettoppstart i Paris gir mange muligheter for ingeniørstudenter til å jobbe for tekniske bedrifter. Jeg har fått spennende muligheter og gode læringsmuligheter og trening på finansielle produkter.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
EPITA Graduate School of Computer Science

EPITAs Master of Science i Artificial Intelligence Systems-programmet er spredt over en periode på 18 måneder og delt inn i 4 semestre. Det er akkreditert av CGE (Confére ... [+]

Oversikt

EPITAs Master of Science i Artificial Intelligence Systems-programmet er spredt over en periode på 18 måneder og delt inn i 4 semestre. Det er akkreditert av CGE (Conférence des Grandes Ecoles) og tilbys 100% på engelsk i Paris. Denne MSc består av tre semestre ved universitetet og ett semester internship. For å oppnå sin grad må studentene ha over 120 studiepoeng (European Credits Transfer Systems) over 18-månedersperioden.

Programmet starter både i høst og vårsemester, henholdsvis i september og mars.

Master of Science i Artificial Intelligence Systems Design

Program

Målet med Master of Science i Artificial Intelligence Systems er å gi toppledere med høy ansettelsesevne i AI og Data Science-feltene. Programmet vil forbedre sine brede faglige ferdigheter, inkludert vitenskapelig og teknologisk samt personlig og kommersiell. Det legges vekt på at studentene skal ha:... [-]

Frankrike Paris
Mars 2020
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk

Testimonial: Imane Aniss

EPITA
Address
14-16 rue Voltaire Kremlin Bicêtre Cedex
94276 Paris, Île-de-France, Frankrike
Nettsted