EPITECH

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kjære internasjonale studenter!

Vi vil gjerne ønske deg velkommen til Graduate School of Digital Innovation EPITECH og vi håper at du vil sette pris på vår unike erfaring! skole Epitech tjent rykte som en ledende utdanningsinstitusjon, hjelpe elevene slå lidenskap informatikk i yrke og åpne dørene for dem å svært lovende jobbmuligheter kan sammenlignes med de som nytes av avgangselever på elite franske universiteter, også kjent som "Grandes Ecoles", eller "Grandes Ecoles" (sysselsetting etter enden: 96%). Moderne virksomhet krever en funksjonell trening basert på en innovativ modell av Epitech, bygget på tre kvaliteter som i økende grad kreves av den ansatte: tilpasningsdyktighet, selvutvikling og evnen til å håndtere prosjekter.

AMATØR NÅR SCIENCE BLIR SPESIALIST

Epitech forbereder studentene for en stadig utvikling faglig miljø på grunn av de unike undervisningsmetoder:

Den moderne modell basert på erfaring, fokus på praksis og utviklingen av prosjektet, for å utfylle praksisteori. Active modell, konvertering passiv student i en proaktiv person som bor i en atmosfære av entusiasme, som omfatter innovasjon og initiativ. En unik modell, som gir nye, viktige elementer for å lykkes: samarbeid, tilpasse, bred orientering, innovasjon, kreativitet, og viktigst, evnen til å sette all makt i arbeidet.

Epitech - Det er ikke bare pensum, holde tritt med tiden og møte behovene til den delen av informasjons- og kommunikasjonsteknologi, men også utdanning som beriker elevene til å danne sin karakter, åpner dem for en endring og for andre mennesker. Dette gir umiddelbar og vedvarende suksess.

Emanuel Carli, direktør Epitech

Fakta og nøkkeltall

Den største franske universitet som spesialiserer seg på informasjonsteknologi En av de viktigste utdanningsinstitusjoner har spesialisert seg på IT-sektoren i Europa Inkludert i Ionis Education Group, som omfatter 20 skoler og organisasjoner, 18 tusen studenter og 60 tusen nyutdannede Etter vellykket gjennomføring av kurset gis en tilstand diplom 12 studiesteder i Frankrike 3000 aktive partnerselskaper 96% har en permanent kontrakt Alumni 100% av nyutdannede finne arbeid etter endt utdanning Høyt nivå årslønn i Frankrike Nyutdannede Epitech arbeid på sentrale lederstillinger i store europeiske og internasjonale selskaper De fleste alumni nettverk representert i 30 land Et unikt nettverk av innovasjonssentre, plassert i hver av de 12 studiesteder Epitech: et ideelt sted for dialog og utveksling av erfaringer knyttet til virksomheten produksjonslaboratorium, et erfarent team av instruktører

Metodikk: Trening er basert på prosjektet

vår visjon

Moderne bedrifter er på utkikk etter folk til å løse sine problemer. Det er ikke nok bare å ha kunnskap, må du være i stand til å bruke dem i praksis.

Vår misjon / mål

Opprette et utviklende læringsmiljø for elevene, noe som vil bidra til å utvikle ferdigheter som kreves av selskaper

Hvordan fungerer det

Epitech metode kurs prosjekt

"Suksess Epitech undervisningsmetoder er i hovedsak basert på en innovativ tilnærming basert på prosjektet. Våre studenter tilegne seg kunnskap og utvikle teknisk kompetanse gjennom utvikling og gjennomføring av prosjekter inspirert av analyse av spesifikke situasjoner. Vår metode skiller seg fra tradisjonelle undervisningsmetoder og lar deg utvikle elevenes kreativitet, selvtillit og kritisk tenkning. "

Aksel Tsigler, direktør for innholdsutvikling

Epitech metode

vår visjon

Lite fleksibel opplæring dårlig til de kontinuerlige endringer som skjer i datamaskinen sektor, og gjennom hele sin karriere, må studentene stadig tilpasse seg beherske den nyeste teknologien, tilegne seg ny kunnskap, for å kunne kommunisere med ikke-spesialister og for å være innovatører, tilbyr innovative forslag.

vår misjon

På grunn av sin unike pedagogiske modellen, EPITECH hjelpe hver enkelt av sine studenter ikke bare å bli kjent med teknologien, men også for å skaffe seg de egenskapene som er nødvendige for en lang og fremgangsrik karriere i denne sektoren.

Våre undervisningsmetoder

Epitech ikke bare lærer informasjonsteknologi, men også formidler ferdigheter for atferd som gjør hver student til å utvikle, for å lære selvstendig, til å forstå forretningspraksis og være i stand til å arbeide i team og å overbevise de ansvarlige for beslutninger. For å oppnå dette, er undervisningsmetoder basert på to grunnleggende prinsipper:

aktiv metode

Det er omfattende opplæring. Studenter samhandle direkte med kunnskap og opplæring foregår bare gjennom direkte handling av studenten. Hvis han ikke søker å tilegne seg kunnskap, gjør han ikke prøver, vil du ikke vite. Derfor, som lærer i klassisk mellomledd mellom kunnskap og student er utelatt fra læringsprosessen. I stedet er lærere blir satellittene og katalysatorer for studenten å mestre kunnskap.

objektiv metode

På samme måte som i direkte opposisjon til tradisjonell utdanning opplæringen omfatter induktive metoder. Studentene blir møtt med reelle situasjoner, for å løse at de fortsatt ikke har tilstrekkelig teknisk trening. Så de har til å analysere situasjonen, søke etter og tilegne seg kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for å løse problemet, i henhold til måten selskapene opererer permanent eller hvordan de reagerer på nye teknologier dukker opp på markedet. Konstruktiv utveksling av kunnskap og eksperimentering i løpet av disse ulike undervisningssituasjoner opprettet i Epitech elevene utveksle ideer, diskutere og utfordre andre meninger. Denne utvekslingen av ideer som foregår ikke bare i arbeidsgruppene, men også med alle de andre elevene, viser en linje av action, spørsmål og selv nye problemer. Hver student bør se etter, kontrollere og teste de ulike elementene for å bekrefte eller benekte sannheten, etablert som et resultat av kommunikasjon med sine brødre.

STUDENT LIFE

fransk

Mens trening for internasjonale studenter er gjennomført på engelsk, Epitech gir studentene en innføring i det franske språket. En uke med intensiv trening er gjennomført i løpet av de første ukene etter skolestart. Gjennom hele skoleåret, og tilbyr fransk klasser for grunnskolen og videregående nivå. Denne språktrening hjelper studentene lære grunnleggende fransk språk for å kunne kommunisere i ulike situasjoner i hverdagen.

studentforeninger

Epitech har 23 studentforeninger, som tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som gir elevene gode muligheter til å kommunisere og skape et kontaktnett. Disse kulturelle, humanitære og idrettsforeninger styres som et ekte selskap og tilby studentene verdifull erfaring.

Hendelser for utenlandske studenter

For å sikre integrering av utenlandske studenter Internasjonalt kontor vil tilby dem en rekke spesielle hendelser, for eksempel velkomstfesten, utflukter, møter og kulturarrangementer. Franske språkkurs vil også inngå i pensum. Det vil gi studentene mulighet til å starte eller fortsette å lære fransk.

sportsarrangementer

Epitech gir studentene tilgang til et nettverk av idrettslag «Forest Hill», som består av 11 avdelinger i Paris og dens omgivelser. Fitness klubb er åpen fra 7 am til 23:00, og tilbyr en rekke øvelser og treninger, samt et moderne treningsstudio, utstyrt mer enn 360 simulatorer. Du vil også ha tilgang til et unikt badeland i Europa «Aquaboulevard».

KRAV

Opptak til Epitech

Bachelor innen grunnleggende vitenskap og informasjonsteknologi for første studieår

  • Søknader fra studenter med sterke kunnskaper om programmering og ulike utdanningsgrupper vil også bli vurdert av et innstillingsutvalg Epitech skolen. Andre studieår er kun åpen for studenter som har fullført 12-måneders løpet av første studieår Kunnskaper i engelsk

programfilen

søknadsskjema English summary Angivelse av formål i engelsk undervisning

Våre karriererelaterte tjenester

vår misjon

Å utvikle relasjoner mellom skolen og Epitech IT-selskaper til fordel for studentene.

Hvordan fungerer det

Internship internship i selskaper tillater elevene å utvikle de kvaliteter som trengs for å bli ledende eksperter i informatikk: nøyaktighet, punktlighet, effektivitet, autonomi, tilpasningsdyktighet, utholdenhet, metodisk, kreativitet, nysgjerrighet, dynamikk, ledelse. Studentene skal anvende disse kvalitetene i forbifarten en 6-måneders praksis ved bedriften under studiene.

konferansen Epitech

Konseptet: å tillate bedrifter å dele sin visjon av markedet med elevene for å vise sin kunnskap og nye teknologier. Det er en møteplass mellom studenter og bedrifter. Konferanse tillater elevene å vurdere en rekke oppgaver som for eksempel etableringen av selskapet, ledelse, nye teknologier, etc.

Vårt nettverk av dyktige kandidater

vår visjon

Produksjon og utvikling av et faglig nettverk som trengs for karrieren til hver elev, slik at han kan identifisere potensielle muligheter og dra nytte av dem.

vår misjon

For å svare på elevenes spørsmål, gi muligheter og særlig for å hjelpe nyutdannede og studenter å holde kontakten.

Hvordan fungerer det

Våre alumni-nettverket har ca 2100 mennesker. Faktisk kan etableringen av en ny virksomhet eller mottar en jobb i et stort selskap være fordi Epitech skolen er nøkkelen til å identifisere nettverket av sine kandidater svært dyktige fagfolk, en eksepsjonell og atypiske karrierer, nødvendige ferdigheter. Nyutdannede gi nødvendige råd for å hjelpe elevene å realisere sine prosjekter, samt for å unngå feil og "gotchas." Alumni Network - er et fantastisk verktøy for utvikling av elevenes Epitech karriere.

Våre suksesshistorier

Aleksandr Malsh (utgave 2009) og Zheremi Nikolya (Issue 2009) begynte å «Melty» prosjektet i 2008. De grunnla elektronisk journal av hendelser, underholdning og mote for folk i alderen 18 til 30 år. Melty nettverk genererer mer enn 15 millioner besøk per måned. Melty Network omfatter nå Italia og Spania. Aleksandr Malsh, CEO MeltyNetwork, ble valgt til visepresident i National Council på digital teknologi, som ble grunnlagt i 2011. Selskapet ble stiftet i 2008. Omsetning: EUR 2,3 millioner i 2012 (1,2 millioner kroner i 2011) Tiltrukket kapital: EUR 3,6 millioner Målgruppe: 15 millioner lesere hver måned (9.000.000 i september 2012)

Steder

Paris

EPITECH Paris

Address
24, rue Pasteur
94270 Paris, Île-de-France, Frankrike

Bordeaux

EPITECH Bordeaux

Address
EPITECH
85 Rue du Jardin public

33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike

Lille

Epitech Lille

Address
EPITECH
5-9 Rue du Palais Rihour

59000 Lille, Hauts-de-France, Frankrike

Lyon

Epitech Lyon

Address
EPITECH
156 Rue Paul Bert

69003 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Marseille

EPITECH Marseille

Address
EPITECH
21 Rue Mirès

13002 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike

Montpellier

EPITECH Montpellier

Address
3 Place Paul Bec, 34000 Montpellier, France
34000 Montpellier, Occitanie, Frankrike

Nancy

Epitech Nancy

Address
EPITECH
80 Rue Saint-Georges

54000 Nancy, Grand Est, Frankrike
Telefon
+33 1 44 08 00 36

Nantes

Epitech Nantes

Address
EPITECH
5 Rue d'Alger

44000 Nantes, Pays de la Loire, Frankrike
Telefon
+33 1 44 08 00 11

Hyggelig

Epitech Nice

Address
EPITECH
13 Rue Saint-François de Paule

06300 Hyggelig, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Telefon
+33 1 44 08 00 26

Rennes

Epitech Rennes

Address
EPITECH
19-22 Boulevard Saint-Conwoïon

35000 Rennes, Brittany, Frankrike
Telefon
+33 1 80 51 71 10

Strasbourg

Epitech Strasbourg

Address
EPITECH
4 Rue du Dôme

67000 Strasbourg, Grand Est, Frankrike
Telefon
+33 1 44 08 00 12

Toulouse-le-Château

Epitech Toulouse

Address
EPITECH
40 Boulevard de la Marquette

31000 Toulouse-le-Château, Bourgogne-Franche-Comté, Frankrike
Telefon
+33 1 44 08 00 15

Programmer

Denne skolen tilbyr også: