Les den offisielle beskrivelsen

Esaip er en Graduate School of Engineering som foreslår en generalistiske, bredt baserte 3 års kurs, starter på et Bac 2 nivå eller basert 5 år kurs, starter på et Bac nivå. Esaip tilbyr to diplomer i Angers og Aix-en-Provence:

  • Datavitenskap og nettverk
  • Sikkerhet, miljø og industriell risikostyring.

Gradskolen i Engineering er godkjent av "Commission des Titres d'Ingénieurs", EUR-ACE-etikett, medlem av "Conférence des Grandes Ecoles".

I over 25 år har e saip, en Graduate School of Engineering i Angers, utdannet mer enn 2000 ungdommer innen datavitenskap

Esaip oppfyller alle kvalitetskrav som kreves av de høyeste franske myndighetene: Statens anerkjennelse, godkjenning fra Kommisjonen des Titres d'Ingénieurs og medlem av Conférence des Grandes Ecoles.

Internasjonale relasjoner er sentrale i utviklingen av e saip. Denne forpliktelsen er anerkjent av EUR-ACE-etiketten.

E saip-gruppen er et nasjonalt nettverk med 2 "engineering" Campus og 6 "bachelor-master" Campus. Det er også et nettverk av mer enn 80 partneruniversiteter over hele verden.

esaip 4

Studer i Angers, Frankrike

Å studere i Frankrike gir deg muligheten til å utforske en unik levestue, mat

18th største franske studentby med 270 000 innbyggere, dette er en universitetsby: 33000 studenter, over 4000 utlendinger (medisinsk skole, mange universitetscampuser, 6 Graduate Schools of Engineering og Management "Grandes Écoles").

LaSalle School

Esaip er en La Salle skole og som sådan søker å tilby sine programmer til studenter fra alle samfunnslag mens du respekterer hver enkelt person. Samarbeid og prosjektlæring er sentrale i prosjektet vårt.

Mens du studerer på e- saip, er hver student veiledet for sin profesjonelle karriere og kan bestemme seg for å bygge en individuell Pathway med doble diplomer - Ledelse eller Spesialisering. Personlig utvikling er også viktig via studentklubber eller spesielle interesser - kunst, musikk, sport, humanitær mv.

esaip 3

Angers kort og i figurer

I utkanten av Angers, en by i hjertet av Loire-dalen

  • 155 000 innbyggere (283 000 med agglomerasjonen) - 18. største franske by
  • 48% av innbyggerne er under 30 år
  • 33.000 studenter, hvorav 2000 fra utlandet
  • 90 minutter fra Paris
  • 90 minutter fra Atlanterhavskysten og Nantes flyplass
Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

ESAIP Graduate School of Engineering

Et 3 års program på fransk ... [+]

Et 3-årig program på fransk

Sikkerhets intelligente systemerTilkoblede enheterStor DataDigital styring

() Profesjonelle sertifiseringer i vårt eget treningssenter

[-]
Frankrike Angers
September 2020
Fransk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
ESAIP Graduate School of Engineering

Sesaip Engineer-programmet i risikostyring ... [+]

E saip Engineer-programmet i risikostyring

Outline

Du kan bli en e- saksingeniør rett etter en bachelorgrad (3 årig Pathway ).

18 måneder med klasse, laboratorier4 store lagsprosjekter9 måneder med praksisplasser2-semester studie i utlandet1 Major: teknisk spesialisering 600h over 2 år1 Mindre fagbransjeorientering: 70h i fjor

Nb: I franske Grandes écoles regnes årene fra det tredje året etter videregående skole

Ingeniørprogrammet

3-årig Pathway

År 3:Trening i Angers (7 måneder) Team Application ProjectOpplæring i utlandet på et partneruniversitet (5 måneder)Bedriftsopplæring (4-6 uker)År 4:Trening i Angers (5 måneder) Team Application Project Business Prosjekt Innovasjon Prosjektteam Valg av MAJOR Choice of MINORArbeidsplassering (8-10 uker)År 5:Opplæring i utlandet på et partneruniversitet (5 måneder)Ingeniør Internship (6 måneder)De... [-]
Frankrike Angers
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
ESAIP Graduate School of Engineering

Du trenger ikke å snakke fransk for å delta på våre programmer (undervist helt på engelsk), men du vil mestre fransk og fransk kultur før du er graduate. ... [+]

Du trenger ikke å snakke fransk for å delta på våre programmer (undervist helt på engelsk), men du vil mestre fransk og fransk kultur før du er graduate.

I KORT:

Et 2-årig program

Høstprogram fra september vårprogram fra mars

Nøkkelmoduler

programvare

4 sertifiseringer Pakker (1 valg)

Prosjektleder (ITIL, CMMI) Cyber-Security Expert (CEH, ECSA) Nettverk

Gjør forskjellen på markedet

Du trenger ikke å snakke fransk for å delta på våre programmer (undervist helt på engelsk), men du vil mestre fransk og fransk kultur før du er graduate. ESAIP har et unikt partnerskap med CIDEF franske språk senter, kvalitet godkjent av den franske staten.... [-]

Frankrike Angers
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
ESAIP Graduate School of Engineering

Bli med i neste generasjon e-business ... [+]

Gjør forskjellen på markedet

Du trenger ikke å snakke fransk for å delta på våre programmer (undervist helt på engelsk), men du vil mestre fransk og fransk kultur før du er graduate. E saip har et unikt partnerskap med CIDEF French Language Center, kvalitet godkjent av den franske staten.

Enda mer, vil du ha en betydelig opplevelse de franske selskapene og utvikle unike fransk ledelse ferdigheter!

Videre vil du kunne samhandle med mer enn 247 millioner fransktalende personer i 80 land som ligger på de fem kontinenter.

esaips internasjonale MSS læres utelukkende på engelsk. Studentene er ikke pålagt å demonstrere fransk kunnskap ved programstart.

Oversikt

Fall Program... [-]

Frankrike Angers
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
ESAIP Graduate School of Engineering

Trening Engineer ESAIP Risk Prevention, Miljø har blitt designet for å ... ... [+]

Trening Engineer ESAIP Risk Prevention, har Miljøvern blitt designet for å la deg:

å forstå de ulike fasetter av yrket miljøteknikk, sikkerhet og risikoforebygging på en av våre to studiesteder (Angers eller Grasse) å velge en tematisk virksomhet

ESAIP tilbyr deg fullføre kurset:

etter et år på ESSCA Angers som en del av en dobbelt grad i ledelse av en internasjonal dobbelt grad ved en partner universitet Ruten

Bli ingeniør (en) ESAIP er mulig etter Bac (selvfølgelig i 5 år) eller etter en Bac + 2 / + 3 (kurs i 3 år). Prosjektering Programmet inkluderer:

18 måneder med trening (kurs ansikt til ansikt, TP / TD) 4 store prosjekter team, 9 måneder arbeidserfaring internship 2 Foreign Study opphold på 3 og 5 måneder 1 store "handler" i å velge 600h 2 år En mindre "bransjen" i å velge 70h i fjor 4 store "trades" ... [-]
Frankrike Angers
September 2020
Engelsk,Fransk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Gala ESAIP 2015

ESAIP - école d'ingénieurs - Angers