ESC Amiens School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Historie om ESC Amiens School of Management

I en tid hvor ESC Amiens School of Management åpner en ny side i historien, ser vi tilbake på verdiene og prinsippene som har formet skolen.

Amiens Business School, grunnlagt i 1942, har alltid bestrebet seg for å innovere og eksperimentere. En sterk karakter som har gjort det mulig for skolen å utvikle seg raskt innenfor de store nettverkene for høyere utdanning og utvide virksomheten til lederutdanning siden 1962 (Master degree in Management) og mellomledere med en bachelorgrad siden 1988.

I dag fokuserer ESC Amiens School of Management spesielt på en stor sosial åpenhet, involvering av selskaper i hjertet av utdanningsprosessen, men også et sterkt ønske om å bidra til utviklingen av Hauts de France-regionen (Nord-Frankrike, 6 millioner innbyggere ). ESC Amiens School of Management tilbyr grunnutdanning og videreutdanning fra grunnfag til høyere utdanning (mastergrad i internasjonal operasjonsledelse, bachelor i internasjonal handel og MBA i internasjonal handel og logistikk) som gjenspeiler det beste fra nesten 80 års erfaring og innovasjon.

Verdier og oppdrag

Kallen til ESC Amiens School of Management er å trene talentfulle studenter til å bli profesjonelle, i stand til å forstå verden rundt dem, til å gripe muligheter mens de respekterer mennesker og planeten.

Med nesten 80 års erfaring er ESC Amiens School of Management 's oppgave å identifisere potensial, avsløre og dyrke talent, trene og integrere seg i den profesjonelle verden nåværende og fremtidige generasjoner av ledere og gründere som skal skape økonomisk og samfunnsmessig verdi i en global og digital verden. Mens det er en mengde opplæringskurs for å lære å bli fremtidens manager, nekter ESC Amiens School of Management å spille rollen som standardisering som vil drukne studentene i massen.

Tvert imot, ESC Amiens School of Management favoriserer unikhet og legger vekt på kunnskap, mellommenneskelige ferdigheter og profesjonell atferd, med respekt for hver enkelt person, langt fra en utdatert form der alle former for kreativitet er kvalt. Hver trening som tilbys på ESC Amiens School of Management bærer disse verdiene.

133938_IMG001.jpg

ESC Amiens / ESC Amiens

Lære å gjøre riktig første gang: den profesjonelle atferdsstien

Våre partnerbedrifter er kjernen i ESC Amiens School of Management utdanning basert på vår profesjonelle atferdspor (PBP). PBP gjør det mulig for studentene å bli umiddelbart fordypet i profesjonelle oppdrag som undersøkelser, forhandlingsøvelser i virkeligheten, live debatter med selskapets interessenter, etc. PBP gir poeng som vurderer enhver students profesjonelle atferd og deres evne til å bruke all ledelseskunnskap på toppen av krevende menneskelige relasjoner. Å handle med sosial bekymring, men på en måte som vil tjene et selskaps høyeste forventninger, er målet med ESC Amiens School of Management !

Observasjon av praksis og anvendt forskning

Skolen fremmer læring ved å observere nyskapende og effektiv forretningspraksis gjennom utvikling av anvendt forskningsaktivitet. Nysgjerrighet, strenghet, analytiske ferdigheter, åpenhet er egenskapene til morgendagens gode forsker og leder. Forskning er organisert på en slik måte at studentene involveres i en global prosess med å observere god praksis og dele sine funn med selskaper.

Steder

Amiens

Address
18, place Saint Michel, CS53802
80038 Amiens, Hauts-de-France, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss