Groupe ESC Troyes in Champagne

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Groupe ESC Troyes i Champagne

Å være den yngste Grande Ecole i Frankrike er en fordel for Groupe ESC Troyes, som siden etableringen i 1992, har forsøkt å komme videre gjennom dristig innovasjon og, så mye som mulig, utfordrende eksperimenter.

Siden vi begynte, har entusiasme og dristighet vært drivkraften bak alt vi gjør. Vårt mål er å innpode denne tankegangen til våre studenter daglig. I en rimelig størrelse skole danner tverrfaglige og multikulturelle aspekter grunnlagsblokkene til vår institusjon - studentene er en del av denne virkelige dynamikken for å gjøre veien til verden. Vi har strukturert vår gruppe, som fortsetter å vokse ved å åpne opp for det internasjonale samfunnet, med dedikerte lag til velkommen og veilede internasjonale studenter. Uansett hvor du kommer fra, kan du være sikker på at du ved å velge et av våre programmer hos Groupe ESC Troyes velger mye mer enn bare en skole: det er et valg som lar deg utvikle, gå videre og være i stand til forestille fremtiden.

Vi har strukturert vår gruppe, som fortsetter å vokse ved å åpne opp for det internasjonale samfunnet, med dedikerte lag til velkommen og veilede internasjonale studenter. Uansett hvor du kommer fra, kan du være sikker på at du ved å velge et av våre programmer hos Groupe ESC Troyes velger mye mer enn bare en skole: det er et valg som lar deg utvikle, gå videre og være i stand til forestille fremtiden.

Konsernet driver for tiden 4 hovedskoler:

-School of International Business

-Graduate School of Management (2 år mastergrad med majors i markedsføring

-School of Tourism, Leisure

-School of Design (3 års bachelorgrad 2 år mastergrad)

Studentpopulasjonen er nå 1800 studenter (440 i 2004) 380 internasjonale utvekslingsstudenter. Dets (virkelig levende) internasjonale nettverk (student og lærer / forskningsutveksling) består av 196 partneruniversiteter.

Byen Troyes

Troyes en Champagne ligger i hjertet av dette mytiske og festlige området, 90 minutter fra sentrum av Paris, har Troyes beboere holdt ånden til de gamle Champagne Messene: en smak for gjestfrihet, en appetitt for å leve og en tørst etter funn . Troyes opplever i dag en fin kulturell, universitets- og kommersiell brytning. Studentlivet lyser opp byen og dens legendariske arkitektur. Mange kulturelle arrangementer, forestillinger og arrangementer vil vise deg hvordan du kan sette pris på livet i Champagne!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Graduate School of Management (master grande ecole grad)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 2 år September 2018 Frankrike Troyes + 1 fler

Groupe ESC Troyes i Champagne ble opprettet i 1992, er derfor den yngste franske Business School. Det nyter alle nasjonale akkrediteringer (full anerkjennelse av National departementet for høyere utdanning og forskning, akkreditert av "konferanse des Grandes Ecoles" i Frankrike, etc.) og har nettopp startet søknad om internasjonal akkreditering (EFMD + AACSB). [+]

2 ÅRS MASTERGRAD

Graduate School of Management

Som Graduate School of Management, er ikke bare å trene høyt potensial profiler, men også ansvarlige ledere vårt oppdrag. Utover de tekniske ferdighetene en skole kan overføre til sine studenter, er våre ansatte også her for å følge med og hjelpe elevene til å bli respektable, respektfull og respekterte ledere. Takket være en skreddersydd pensum, studieopphold i utlandet, studentforeningen liv og coaching av våre lærere, vil du gradvis bygge en sterk profesjonelt prosjekt for deg selv og bli en ung akademiker med en strålende fremtid.

The School er akkreditert av den franske "konferanse des Grandes Ecoles", og er medlem av EFMD og AACSB International... [-]


Master i global design

Campus Heltidsstudier 2 - 2 år September 2018 Frankrike Troyes

Groupe ESC Troyes i Champagne ble opprettet i 1992, er derfor den yngste franske Business School. Det nyter alle nasjonale akkrediteringer (full anerkjennelse av National departementet for høyere utdanning og forskning, akkreditert av "konferanse des Grandes Ecoles" i Frankrike, etc.) og har nettopp startet søknad om internasjonal akkreditering (EFMD + AACSB). Det går for tiden fire store skolene: - School of International Business & Management (lavere: 4 år bachelorgrad med laud, 34 doble grader over hele verden, fordelene med en bestemt etikett fra den franske og den tyske regjeringen) - Graduate School of Management (2 årig master med hovedfag i markedsføring og strategi, HRM, finans, Innovasjon og entreprenørskap). - School of Tourism, Leisure & Events Management (3 årig bachelorgrad + MBA) - School of Design (3 årig bachelorgrad + 2 årig master) Studenten befolkningen er nå 1700 studenter (440 i 2004) + 380 internasjonale utvekslingsstudenter. Sin (virkelig lever) internasjonalt nettverk (student og lærer / forskningsutveksling) består av 196 partner universiteter. Groupe ESC Troyes School of Design tog studenter for design karrierer. Takket være de mange praksisplasser og pedagogiske prosjekter med selskapene vi trene våre studenter for generell utforming yrker innen kreative og design karrierer. Treningen er basert på enkle, solide prinsipper for kreativ åpenhet og mestring av tekniske verktøy knyttet til næringslivet. Undervisningen er basert på oppkjøp av essensielle grunnleggende og nye materialer i design for å utvikle elevenes kreativitet og dens konkret søknad. [+]

Master i Global Design

Det gamle klosteret «Abbaye Saint-Martin-Es-Aires» stammer fra det XVI århundre, vert School of Design (Ecole Supérieure de Design). Fra dette stedet full av historie i næringslivet, studentene forbedre sin læring arbeider med selskaper på virkelige saker. Å la elevene oppleve sine kreative lidenskap til fulle, og skape noen gode fremtidsutsikter, er den pedagogiske tilnærmingen basert på å lytte til forventningene fagfolk gjennom styring av prosjekter og konkurranser. På toppen av det, studenter gjennomføre en internship seks måneder minimum for å få en reell tilnærming av næringslivet som vil gjøre hele forskjellen på slutten av sine studier.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Campus Brossolette (ESC, INBA, EMVOL)
217 avenue Pierre Brossolette

Troyes, Grand Est, BP 710 - 10002 FR