Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Trening for alle: konsernets virksomhet hjerte Esccom

Den Esccom Group - www.esccom.net

Gruppen, skapt av Michel Rolland, er til stede i Alpes Maritimes siden 1983. Fagskole og opplæringssenter, var vi i stand til å lytte til krav og forventninger til hver og vi tilpasser ved å tilby ulike aktiviteter. Graduate School of Business and Management Kommunikasjon og med over 32 års erfaring, tilbyr mange kurs for alle målgrupper.

Skole Utdanning:

Med tertiær Esccom forbereder vi Baccalaureate Business ved Higher National Diploma (BTS) i grader Bac 3 og Bac + 5 og yrkestitler. Vi tilbyr opplæring i følgende områder: Salg, Markedsføring, sekretær, IT, regnskap, ledelse, Skatt, ledelse og HR.

Vi forbereder deg til europeiske vitnemål som DEES (bac 3) i markedsføring og ledelse humanistiske og Det europeiske Master Management og Enterprise Resource strategier. Disse gradene er høy merverdi i Europa og blant bedrifter. Uansett hvilken retning du velger, er vår bekymring din profesjonelle og akademisk suksess. Velge ESCCOM, alle nyter støtte, coaching et team av lærere fra den profesjonelle verden, men også å ha en bevist undervisningserfaring. Våre studenter og lærlinger nyte komfortable rom, utstyrt med effektiv IT-utstyr.

Vår kompetanse gir oss mulighet til å gi mer og oftere en direkte sammenheng med selskapene, noe som forenkler søk etter praksisplasser. To treningssentre er til stede i avdelingen: ESCCOM Nice og Cannes ESCCOM.

Og ikke glem vår tredje sentrum: Esccom Académie Culinaire hvor vi trener fremtidige fagfolk i hotell og catering, og forberede diplomer som Higher National Diploma (BTS). Vi tilbyr intensiv profesjonell opplæring i en praktisk og nær del av virkeligheten gjennom vår trening restaurant. Den har en kraftig teknisk plattform og en restaurant brukervennlig program. En Esccom Culinary Academy, kan du følge kurs i Cake, mat og service. Kulinarisk Akademi ligger i Nice.

For mer informasjon, gå til følgende link: www.esccom-restauration.com

Steder

Agde

Address
22 Rue El Nouzah
0600 Agde, Occitanie, Frankrike

Agde

E.S.C.COM.

Address
5 Rue Migno
06400 Agde, Occitanie, Frankrike
Telefon
+33 4 93 68 42 11

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss