Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Cannes - Nice

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Trening for alle: konsernets virksomhet hjerte Esccom

Den Esccom Group - www.esccom.net

Gruppen, skapt av Michel Rolland, er til stede i Alpes Maritimes siden 1983. Fagskole og opplæringssenter, var vi i stand til å lytte til krav og forventninger til hver og vi tilpasser ved å tilby ulike aktiviteter. Graduate School of Business and Management Kommunikasjon og med over 32 års erfaring, tilbyr mange kurs for alle målgrupper.

Skole Utdanning:

Med tertiær Esccom forbereder vi Baccalaureate Business ved Higher National Diploma (BTS) i grader Bac 3 og Bac + 5 og yrkestitler. Vi tilbyr opplæring i følgende områder: Salg, Markedsføring, sekretær, IT, regnskap, ledelse, Skatt, ledelse og HR.

Vi forbereder deg til europeiske vitnemål som DEES (bac 3) i markedsføring og ledelse humanistiske og Det europeiske Master Management og Enterprise Resource strategier. Disse gradene er høy merverdi i Europa og blant bedrifter. Uansett hvilken retning du velger, er vår bekymring din profesjonelle og akademisk suksess. Velge ESCCOM, alle nyter støtte, coaching et team av lærere fra den profesjonelle verden, men også å ha en bevist undervisningserfaring. Våre studenter og lærlinger nyte komfortable rom, utstyrt med effektiv IT-utstyr.

Vår kompetanse gir oss mulighet til å gi mer og oftere en direkte sammenheng med selskapene, noe som forenkler søk etter praksisplasser. To treningssentre er til stede i avdelingen: ESCCOM Nice og Cannes ESCCOM.

Og ikke glem vår tredje sentrum: Esccom Académie Culinaire hvor vi trener fremtidige fagfolk i hotell og catering, og forberede diplomer som Higher National Diploma (BTS). Vi tilbyr intensiv profesjonell opplæring i en praktisk og nær del av virkeligheten gjennom vår trening restaurant. Den har en kraftig teknisk plattform og en restaurant brukervennlig program. En Esccom Culinary Academy, kan du følge kurs i Cake, mat og service. Kulinarisk Akademi ligger i Nice.

For mer informasjon, gå til følgende link: www.esccom-restauration.com

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Fransk

Se skolens masterprogrammer » Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master European Management og Corporate Strategy

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Frankrike Nice Cannes-et-Clairan Agde + 2 fler

Dette Master har som mål å utdanne fremtidige ledere som vil fungere på de ulike økonomiske funksjonelle områder av virksomheten.
Dette er en europeisk Diplom tildelt av European Federation of Schools (FEDE) gir en BAC + 5 nivå. [+]

Dette er en europeisk Diplom tildelt av European Federation of Schools (FEDE) gir en BAC + 5 nivå.

OMTALT JOBS

Den europeiske Master MSE forbereder studentene for lederstillinger og forretningsstrategier i de områdene av menneskelige ressurser, ledelse, ledelse, markedsføring, handel, internasjonalt miljø, i ulike sektorer innenfor mellomstore og store organisasjoner.

Avsluttende eksamen: du har noen tester sent i det første året og de resterende tester på slutten av andre året. Parallelt har du TOEIC ved utgangen av andre året.

KANDIDAT PROFIL:

Sterk motivasjon Smak av menneskelig kontakt Initiative Fasthet Dynamikk Tilgjengelighet

Nivå og opptakskrav?... [-]


Videoer

ESCCOM à Nice

ESCCOM Académie Culinaire à Nice

Harlem Shake Deesma 2K13 ESCCOM