ESCP Europe Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

ESCP Europe ble grunnlagt i 1819, og ble grunnlagt av en gruppe økonomiske lærere og forretningsmenn, inkludert den kjente økonomen Jean-Baptiste Say og den berømte handelsmannen Vital Roux. Jean-Baptiste Say var en talsmann for økonomisk liberalisme og er ofte kreditert for å ha uttalt konseptet entreprenørskap allerede i 1800. Vital Roux er spesielt kjent for å ha bidratt til utbyggingen av Commercial Code i 1807, så vel som for hans opp -front tenkning i innovativ pedagogikk. Man kan derfor si at etableringen av ESCP Europe representerer oppfinnelsen av "business school" -konseptet.

Selv om ESCP Europe merket utviklet seg i løpet av nesten 200 års historie, var det alltid lojalt med sine tre første bokstaver. Startet i 1819 under navnet Ecole Spécial de Commerce et d'Industrie, og kort etter omdøpt til Ecole Supérieure de Commerce, utviklet den til ESCP femti år senere i 1869. Etter å ha slått sammen med sin søsterskole, European School of Management (EAP), i I 1999 ble skolen kalt ESCP-EAP i omtrent et tiår. Endelig ble skolens navn i 2009 til ESCP Europe , noe som tydelig refererte til sin europeiske arv og posisjonering.

Det internasjonale omfanget av ESCP Europe har vært synlig siden tidlig alder. Allerede 1824 klassen telt 30% av internasjonale studenter med 15 forskjellige nasjonaliteter, blant annet syv spanske, fem brasilianere, fem nederlandske, fire tyskere og to amerikanere. Språkopplæring var en viktig del av sin første læreplan som inneholdt, i tillegg til fransk grammatikk, også kurs på engelsk, tysk og spansk. Fra 1825 ble totalt ti språk undervist ved ESCP Europe og studentene måtte studere minst tre av dem.

Omkring et og et halvt århundre senere var ESCP Europe igjen en pioner gjennom opprettelsen av en universitets handelsskole. For å svare på skolens europeiske oppringning ble det åpnet campus i Tyskland og i Storbritannia i 1973, etterfulgt av Spania i 1988, Italia i 2004 og Warszawa i 2015. I sammenheng med en stadig mer globalisert verden er ambisjonen av ESCP Europe dag er å trene ekte europeiske ledere ved å fremme sammenhengen mellom humanistiske verdier og lederutdanning. ESCP Europe blir en virkelig europeisk skole åpen for verden.

Misjon og verdier

ESCP Europe forbinder og former forretningsverdenen ved å fremme kultorkulturell kunnskap og praksis.

Læringsledelse fra et tverrfaglig perspektiv på høyeste nivå av faglig fortreffelighet, utvikler vi kulturelt intelligente, flerspråklige ledere, som er åpne, tilpassbare og ansvarlige.

Som ledere og entreprenører er ESCP Europe kandidater rustet til å lede og inspirere i en globalisert verden.

Fakta og styring

 • 6 ESCP Europe campus i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa.
 • Tredje akkreditert: AACSB, EQUIS, AMBA
 • Verdens første handelsskole (est 1819)
 • Over 140 forskningsaktive professorer som representerer over 20 nasjonaliteter på tvers av våre 6 universiteter
 • 90 tilknyttede professorer, 30 besøkerprofessorer, over 800 utøvere og eksperter
 • Over 120 akademiske allianser i Europa og verden
 • En full portefølje; Bachelor, Mastergrad, MBA, PhD og Executive Education
 • 4.600 studenter i utdanningsprogrammer som representerer 100 forskjellige nasjonaliteter
 • 5.000 høytidsdeltakere i tilpasset opplæring og lederutdanning
 • 50 000 aktive alumni i over 150 land i verden
 • Europeisk styring som representerer skolens dype europeiske identitet
 • Regelmessig rangert blant verdens beste handelsskoler

studie~~POS=TRUNC

ESCP Europe særegne modell for en grenseoverskridende universitets handelshøyskole legemliggjør hjertet av vår europeiske identitet. Med sine seks urbane campus i store europeiske byer, bidrar ESCP Europe aktivt til utviklingen av en europeisk lederkultur og gir skolen muligheten til å tilby en unik type tverrkulturell forretningsutdanning:

 • BERLIN
 • LONDON
 • MADRID
 • PARIS
 • TORINO
 • WARSAW
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Fransk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se Health Master » Se Summer courses » Se Ettårig EMBA-programmer » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

MSc i entreprenørskap og bærekraftig innovasjon

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Paris Tyskland Berlin + 2 fler

Hvis du planlegger å jobbe som selvstendig næringsdrivende i din egen virksomhet, eller som en ledende "intrapreneur" innen et etablert selskap, gir master i entreprenørskap og bærekraftig innovasjon (120 studiepoeng) deg de nødvendige ferdighetene. Målet er å hjelpe verdiskrevne, økologisk og sosialt ansvarlige gründere i å utvikle forretningsplaner og forretningsmodeller som gjør en forskjell. [+]

Oversikt

Hvis du planlegger å jobbe som selvstendig næringsdrivende i din egen virksomhet, eller som en ledende "intrapreneur" innen et etablert selskap, gir master i entreprenørskap og bærekraftig innovasjon (120 studiepoeng) deg de nødvendige ferdighetene. Målet er å hjelpe verdiskrevne, økologisk og sosialt ansvarlige gründere i å utvikle forretningsplaner og forretningsmodeller som gjør en forskjell.

Programmet starter i september 2018.

Hva studerer du

Bedrift som vanlig er over! Legg til noe eventyr i din karriereutvikling og utforske nye horisonter.

Praktiske verktøy og metoder for en bærekraftig forretningsutvikling

Forelesningsbasert læring om bærekraftig entreprenørskap, verdibasert innovasjon, forretnings bærekraft, ledelse og ledelse, entreprenørskapsverktøy og metoderProsjektbasert trening i forretningsplanlegging, utvikling og modellering (forretningsmodelleringsprosjekt, konsulentprosjekt, forretningsutviklingsprosjekt eller internship og bærekraftig entreprenørskapValgfrie kurs innen ledelse og ledelse (eller entreprenørskapsverktøy og metoder)Forberedende kurs for planlegging og gjennomføring av en avhandlingsoppgaveObligatoriske emner på to fremmedspråk (forskjellige nivåer) og personlig karriereutvikling... [-]

MSc i International Sales Management

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Paris Tyskland Berlin + 2 fler

Salg er hvor bedrifter til slutt lykkes eller feiler, og så representerer dette området en av de viktigste funksjonene for bedrifter i alle sektorer av dagens og morgendagens økonomier. Specialized Master® i International Sales Management forbereder studentene til - og åpner dører for - attraktive karrieremuligheter i salg for unge talenter. Det toårige programmet gir en praktisk tilnærming til emnet gjennom toppmoderne forskningsbevisning. Det inkluderer studiebetingelser ved Berlin og på Paris-campusene i ESCP Europe og slutter med en fullstendig akkreditert mastergrad (Master of Science, 120 studiepoeng). [+]

Salg er hvor bedrifter til slutt lykkes eller feiler, og så representerer dette området en av de viktigste funksjonene for bedrifter i alle sektorer av dagens og morgendagens økonomier. Specialized Master® i International Sales Management forbereder studentene til - og åpner dører for - attraktive karrieremuligheter i salg for unge talenter. Det toårige programmet gir en praktisk tilnærming til emnet gjennom toppmoderne forskningsbevisning. Det inkluderer studiebetingelser ved Berlin og på Paris-campusene i ESCP Europe og slutter med en fullstendig akkreditert mastergrad (Master of Science, 120 studiepoeng).

Nøkkelegenskaper

Degree: Master of Science i International Sales Management (MSc)... [-]


MSc i markedsføring og digitale medier

Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2018 Spania Madrid Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Tyskland Berlin + 4 fler

Master i markedsføring [+]

Master i markedsføring

Designet for studenter med høyskole / bachelorgrad og en første yrkeserfaring, har denne master som mål å trene studenter som ønsker en vellykket, kreativ og entusiastisk karriere i et globalt og digitalt marked. For å nå dette målet tilbyr vi studentene en unik internasjonal, profesjonell og menneskelig opplevelse:

Samspillet mellom studenter og lærere fra mer enn 20 nasjonaliteter sikrer en større dybde av flerkulturell læring.Nærheten til studenter til den profesjonelle verden oppfordres gjennom våre professorer som har viktige stillinger i kjente selskaper (ledere fra Colgate, Nestle, Google, etc.) og gjennom organisering og utvikling av "live case studies" med våre partnere: L ' Oréal og Havas Media.Vær oppmerksom på at våre studenter har en tydelig identitet profilert til suksess, gir vi dem personlig karrierecoaching og workshops for å forbedre deres presentasjons- og forhandlingsferdigheter. Altid prøver å formidle illusjonen, nysgjerrigheten og allsidigheten for å få dem til å vokse lykkelige og vellykkede i sitt profesjonelle og, hvorfor ikke, personlige liv.Mulighet til å studere i to av våre europeiske campuser: Madrid og London.Dette programmet er tildelt Conférence des Grandes Écoles akkreditering *.... [-]

MSc i strategi og digital virksomhet

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Paris Tyskland Berlin + 2 fler

Ved å studere MSc i Strategi og Digital Business program (120 studiepoeng), vil du få strategiske, digitale og entreprenørmessige ferdigheter for arbeidsmarkedene i dag og i morgen. Basert på et sterkt samarbeid mellom praksispartnere og vår fakultet i verdensklasse, vil du skaffe deg kompetanse på kjerneområder som strategi, kompleks problemløsing og beslutningstaking. [+]

Oversikt

Ved å studere MSc i Strategi og Digital Business program (120 studiepoeng), vil du få strategiske, digitale og entreprenørmessige ferdigheter for arbeidsmarkedene i dag og i morgen. Basert på et sterkt samarbeid mellom praksispartnere og vår fakultet i verdensklasse, vil du skaffe deg kompetanse på kjerneområder som strategi, kompleks problemløsing og beslutningstaking.

Du vil også fokusere på to felt, som vi mener er avgjørende for å være konkurransedyktige i fremtiden: Digital leseferdighet og muligheten til å kode også en dybdegående forståelse av det kinesiske markedet.

Studerer i de europeiske entreprenørskapene Berlin og Paris, vil du få omfattende teoretisk og praktisk innsikt, som vil utstyre deg til en karriere i verden av strategi, rådgivning og digital virksomhetsskaping.... [-]


Spesialisert Master I Ledelse For Digital Publishing

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

Den spesialiserte Master® i Management for Digital Publishing, i partnerskap med ASFORED (den franske nasjonale forlagsforeningen), er en inngangsport til lederstillinger i publisering. Instruksjon er tverrfaglig og berører alle dimensjoner av yrket, inkludert: kulturell, juridisk, økonomisk, grafisk, teknisk, reklame, salg og internasjonale aspekter. Dette programmet finner sted på vår Paris campus. [+]

Den spesialiserte Master® i Management for Digital Publishing, i partnerskap med ASFORED (den franske nasjonale forlagsforeningen), er en inngangsport til lederstillinger i publisering. Instruksjon er tverrfaglig og berører alle dimensjoner av yrket, inkludert: kulturell, juridisk, økonomisk, grafisk, teknisk, reklame, salg og internasjonale aspekter. Dette programmet finner sted på vår Paris campus.

Målet med Mesteren er å forstå, følge og forutse de viktigste utviklingene i markedet; å gi fagfolk på høyt nivå (BAC 5, eller enkelte søkere med faglig erfaring) med ferdighetene til å kunne:

Utvikle en strategisk visjon om sektorene de er interessert i.Tilbyr en global og nyskapende tilnærming til ledelse og innholdsadministrasjonForstå en global oversikt over operasjonerBidra til utvikling, framtid og oppussing av markeder.... [-]

Master

Avansert Master i økonomi

Campus Heltidsstudier 30 uker September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Frankrike Paris + 2 fler

Det kan skryte av prestisjefylt fakultet, et omfattende alumni nettverk av finansfagfolk, og solide, langvarige relasjoner med finansinstitusjoner (banker, meglere, finansselskaper). [+]

ESCP Europe Advanced Master of Finance, som ble opprettet i 1987, er nå en referansehenvisning for finansutdanning i Europa. Det kan skryte av prestisjefylt fakultet, et omfattende alumni nettverk av finansfagfolk, og solide, langvarige relasjoner med finansinstitusjoner (banker, meglere, finansselskaper). Programmet innebærer over 30 uker med strenge akademiske kurs på heltid:

15 uker på ESCP Europe Paris Campus og 15 uker på London Campus - umiddelbart etterfulgt av et internship for å øke anvendte faglige ferdigheter og et individuelt forskningsprosjekt (avhandling). Den avanserte mastergrad i finans er i konstant dialog med ledende figurer i finansmarkedet for å tilpasse innholdet til forandrede markedsbehov og for å sikre den høyeste kvaliteten på opplæringen mulig.... [-]


Master i Big Data og Business Analytics

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

Master i Big Data og Business Analytics hos ESCP Europe , en av verdens beste handelsskoler, er et 1-års heltidsstudium i to land for de som søker en vellykket karriere i ulike jobbfunksjoner: Supply Chain, Human Ressurser, Markedsføring, Finans og mer. [+]

Den første Master i Big Data og Business Analytics

Master i Big Data og Business Analytics hos ESCP Europe , en av verdens beste handelsskoler, er et 1-års heltidsstudium i to land for de som søker en vellykket karriere i ulike jobbfunksjoner: Supply Chain, Human Ressurser, Markedsføring, Finans og mer.

Det undervises på engelsk og foregår på våre campuser i Paris og Berlin. Frankrike og Tyskland er de perfekte utgangspunktene for å oppleve ekspertisen i bruken av store data- og forretningsanalyser.

Dette er en nyskapende grad med et internasjonalt spor i to land med en virkelig transnasjonal og internasjonal ånd. Det vil bli undervist av global fakultet, med en flerkulturell klassemiks og internasjonalt bedriftsnettverk.... [-]


Master i digital prosjektledelse

Campus Heltidsstudier 12 måneder October 2018 Spania Madrid Tyskland Berlin + 2 fler

Målet med master i digital prosjektledelse [+]

Målet med master i digital prosjektledelse

Programmet dekker ledelse, økonomiske, økonomiske og strategiske problemstillinger, med vekt på utvikling av forhandlingsferdigheter. Videre har studentene et to ukers internasjonalt seminar hvor de besøker sentrale bedrifter og institusjoner og jobber med case-studier med et av våre partneruniversiteter. Inne i master kan studentene registrere seg for et kurs og eksamen for å få enten Project Manager Professional sertifisering (PMP®) eller Certificate Associate in Project Management (CAPM ®) tildelt av Project Management Institute (PMI®). Undervist på engelsk, gir dette programmet deg muligheten til å ta noen valgfag på spansk. Et ni måneders heltidsprogram (oktober til juni) med en praktisk tilnærming til prosjektledelse og rådgivning, avhengig av hvilket spor du har. (Vær oppmerksom på at inkludert internship og avhandling deler, programmets lengde er totalt 15 måneder.)... [-]


Master i internasjonal mat

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

Master i IFBM på ESCP Europe , en av verdens beste handelsskoler, er et 1-årig heltidsstudium på tvers av 2 land for de som ønsker en vellykket karriere i maten [+]

Den første Master i IFBM fra ESCP Europe Business School

Master i IFBM på ESCP Europe , en av verdens beste handelsskoler, er et 1-årig heltidsstudium på tvers av 2 land for de som ønsker en vellykket karriere i maten

Det undervises på engelsk og foregår på våre Turin og Paris campuser, de perfekte utgangspunktene for å oppleve excellence i Italia og Frankrike, topp territorier i verden i hjertet av mat og drikke kultur og innovasjon.

Programmet starter i september hvert år. Start søknaden din nå!

Velg "Master - Master of Sciences" -menyen i delen "Opptak" etter at du har opprettet din konto.

Master i IFBM er det eneste programmet med et internasjonalt spor i to land og en virkelig transnasjonal og internasjonal ånd, som er utført av et globalt fakultet, med en multikulturell klassemiks og internasjonalt bedriftsnettverk.... [-]


Master i ledelse

Campus Heltidsstudier 24 måneder September 2018 Frankrike Paris Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Tyskland Berlin Spania Madrid Italia Turin Polen Warsaw + 10 fler

Plassert 6th over hele verden i 2017 Financial Times Master i Management rankings, er ESCP Europe MIM et livsforandringsalternativ for enhver karrierefokusert student som søker både europeisk identitet og et globalt perspektiv. [+]

Plassert 6th over hele verden i 2017 Financial Times Master i Management rankings, er ESCP Europe MIM et livsforandringsalternativ for enhver karrierefokusert student som søker både europeisk identitet og et globalt perspektiv.

Dette toårige, heltidsansvarlige masterprogrammet gir mulighet til å studere i opptil fire land, med alternativer som spenner fra ESCP Europe egne seks europeiske campuser til våre 120 partnere over hele verden. Designet for studenter med bachelorgrader (eller tilsvarende) i et hvilket som helst studieområde (masterprogram) eller de som ikke har fullført minst to års universitetsopplæring (pre-masterprogram i forberedelse til den toårige MIM), har den Mer enn 35 spesialiseringer innen økonomi, internasjonal handel, markedsføring, entreprenørskap og mange flere.... [-]


MSc i Energistyring

Campus Heltidsstudier 18 måneder September 2018 Frankrike Paris Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 2 fler

MSc i Energy Management (MEM) på ESCP Europe er et 18-måneders heltidsstudium for de som ønsker å drive karriere innen energisektoren. [+]

MSc i Energy Management (MEM) på ESCP Europe er et 18-måneders heltidsstudium for de som ønsker å drive karriere innen energisektoren .

Læres på engelsk på våre London og Paris campuser og inkludert et valgfritt en ukes seminar i USA, er MEM levert av et verdensberømt fakultet og spesialutvalgte industriutøvere. MEMs mål er å hjelpe elevene til å forstå energimiljøet og de grunnleggende økonomiske og teknologiske konseptene. Deltakerne vil få muligheten til å utvikle og implementere strategier for å løse store problemer innen energiregulering og -politikk, samt styrking.

Nøkkelegenskaper

MSc i Energy Management programmet tar sikte på å gi studentene en integrert oversikt over de ulike, bransjespesifikke problemene for å takle sin kompleksitet, og dermed gjøre det mulig for dem å håndtere de dramatiske endringene som skjer effektivt.... [-]


MSc i gjestfrihet

Campus Heltidsstudier 15 måneder September 2018 Spania Madrid Italia Turin + 2 fler

MSc i Hospitality and Tourism Management tilbyr førsteklasses forretningsopplæring for unge fagfolk som ønsker å forfølge en internasjonal og rask bevegelse karriere i gjestfrihet og turisme industrien. Det er tatt opp over hele Madrid og Turin-campusen, og er designet for å trene ledere på høyt nivå, og gir dem en grundig forståelse av styringsverktøyene som brukes til sektoren og fremtidige utfordringer i denne unike, dynamiske og mangfoldige industrien. [+]

Handle om

MSc i Hospitality and Tourism Management tilbyr førsteklasses forretningsopplæring for unge fagfolk som ønsker å forfølge en internasjonal og rask bevegelse karriere i gjestfrihet og turisme industrien. Det er tatt opp over hele Madrid og Turin-campusen, og er designet for å trene ledere på høyt nivå, og gir dem en grundig forståelse av styringsverktøyene som brukes til sektoren og fremtidige utfordringer i denne unike, dynamiske og mangfoldige industrien.

Programformat

Dette heltidsprogrammet tilbyr sesjoner i klassen, inkludert individuell og gruppeundersøkelse og faglig utviklingsaktivitet (PDA).

KALENDER

En ti måneder lærte kurs (oktober til juli) over 3 land undervist på engelsk. (Vær oppmerksom på at blant annet internship og avhandling, er programmets lengde totalt 15 måneder)... [-]


MSc i internasjonal bærekraftig styring

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Paris Tyskland Berlin + 2 fler

Master I Internasjonalt Bærekraft Management Programmet er et toårig heltids masterprogram i to land - på ESCP Europe i Berlin og Paris. Studentene vil få bred kunnskap om alle områder av bærekraftig styring, som bærekraftskultur, forsyningskjeder eller CSR-rapportering. Bedriftsrådgivningsprosjekter, karriere dager og en internship hjelper elevene til å utvikle sitt eget karriere nettverk. Programmet er instruert på engelsk. ESCP Europe har mer enn 10 års erfaring med å integrere bærekraftemner i forretningsprogrammer. [+]

Master I Internasjonalt Bærekraft Management Programmet er et toårig heltids masterprogram i to land - på ESCP Europe i Berlin og Paris. Studentene vil få bred kunnskap om alle områder av bærekraftig styring, som bærekraftskultur, forsyningskjeder eller CSR-rapportering. Bedriftsrådgivningsprosjekter, karriere dager og en internship hjelper elevene til å utvikle sitt eget karriere nettverk. Programmet er instruert på engelsk. ESCP Europe har mer enn 10 års erfaring med å integrere bærekraftemner i forretningsprogrammer.

Master i internasjonalt bærekraftig styringsprogram har en sterk internasjonal dimensjon: Du skal studere ved ESCP Europe i Berlin og Paris og dra nytte av ESCP Europe globale fakultet, et internasjonalt klasserom og et verdensomspennende bedriftsnettverk.... [-]


MSc i markedsføring og kreativitet

Campus Heltidsstudier 18 måneder January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Frankrike Paris + 2 fler

ESCP Europe MSc i markedsføring [+]

ESCP Europe MSc i markedsføring

Søknadsprosessen for januar 2019 inntak av MSc i markedsføring

Målrettet på postgraduates som holder Honours grader i noen disiplin, tilbyr MSc i Markedsføring og kreativitet kurs alle elementene i et høyt nivå MSc-program og en innovativ tilnærming som plasserer kreativitet i sin kjernen. Våre nyutdannede utmerker seg i deres etterfølgende dynamiske karriere ved å lære å frigjøre verdien av kreativitet både i seg selv og i de rundt dem.

Kreativitetselementet er infundert gjennom MSc i Markedsføring og Kreativitets 18-måneders program og reflekteres i illustrative tilfeller og beste praksis fra kreative næringer. Spesialseminarer om mote, design, arkitektur, film, musikk, språk, kunst, teater og reklame er bygget inn gjennom takk til våre partnerskap med britiske og europeiske kreativitetskunstnere. Studentene drar nytte av å studere i både London og Paris, to av verdens anerkjente sentre for kreativ fortreffelighet, samt fra støtten til skolens fremragende fakultet i verdensklasse. Ved å kombinere dette unike fokuset med nesten 200 års kompetanse, tilbyr vi MSc i Markedsføring og Kreativitet studenter med en av de mest slående, tankevekkende og - fremfor alt - karriereutvidende Marketing masters tilgjengelig for tiden. Vær oppmerksom på at MSc i Markedsføring og Kreativitet programmet er undervist helt på engelsk og har bare ett inntak per år (januar).... [-]


Spesialisert Master i Business Performance Management

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

Målet med dette programmet er å hjelpe deg med å realisere ditt faglige mål ved å gi deg en transversal visjon av selskaper for å forbedre deres økonomiske og operasjonelle resultater. Vi oppnår dette målet ved å knytte den faglige ekspertisen til ESCP Europe fakultet og den oppdaterte praksiskunnskapen til de profesjonelle foreleserne ved hjelp av ulike pedagogiske tilnærminger. Dette programmet finner sted på vår Paris Campus. [+]

ESCP Europe Masters er profesjonelle orienterte programmer i spesifikke ledelsesområder designet for postgraduates med et klart karrieremål og fører til en spesialisering eller dobbel kompetanse som svar på bedriftens etterspørsel etter høyt kvalifiserte ledere.

Denne master er et ettårig fulltids akademisk program designet for studenter med en første mastergrad akademisk eller profesjonell grad i engineering, business, arkitektur, medisin, lov, farmakologi, statsvitenskap, kunst eller annen grad grad. Læreplanen består av seks måneders heltidsopplæring, inkludert et internasjonalt seminar, etterfulgt av en firmaplassering som varer minst fire måneder og ferdigstillelse av en faglig avhandling som skal overføres ved slutten av programmet.... [-]


Spesialisert Master i innovasjon og entreprenørskap

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

Entreprenører spiller en nøkkelrolle i bedriftsstrukturer som initiatorer, katalysatorer og skapere av merverdi. Ledere må nå være entreprenører og forretningsutviklere og kunne oppdage vekstmuligheter, utvikle og lansere prosjekter. Etter å ha fullført Master of Science i innovasjon og entreprenørskap, har deltakerne et overordnet perspektiv som gjør at de kan designe, bygge og overvåke utviklingsprosjekter i karriere, uavhengig av firmaets størrelse. Dette programmet finner sted på vår Paris campus. [+]

Entreprenørskap og innovasjon står sentralt i den økonomiske fornyelsen av et samfunn. Å bli en gründer er et naturlig skritt for de fleste, men også en vanskelig beslutning, da det er mer enn en jobb, det er en "livsstil".

Etter å ha fullført Master of Science i Innovasjon og Entreprenørskap, har deltakerne et grundig perspektiv som gjør det mulig å designe, bygge og overvåke utviklingsprosjekter i karriere. Dette spesialiserte masterprogrammet styres og undervises av professorer og fagfolk som er lidenskapelig om entreprenørskap og som deler et stort antall verktøy og feltopplevelse. For mange har dette Masters-programmet vært skråstokken for strålende entreprenørskap. Denne spesialiserte Master® forbereder entreprenører på høyt nivå for å opptre i et miljø som ofte er tvetydig og usikkert.... [-]


Spesialisert Master I Internasjonal Prosjektledelse

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

Den spesialiserte Master® i International Project Management adresserer strategiske økonomiske og finansielle aspekter av prosjektledelse og internasjonal virksomhet, og legger særlig vekt på å utvikle forhandlingsferdigheter og evnen til å jobbe i internasjonale lag. Et måneds internasjonalt seminar er inkludert i valg mellom Asia eller Latin-Amerika. Dette programmet finner sted på vår Paris Campus. [+]

The Specialized Master i International Project Management adresserer strategiske økonomiske og finansielle aspekter av prosjektledelse og internasjonal virksomhet og legger særlig vekt på å utvikle forhandlingsferdigheter og evnen til å jobbe i internasjonale lag. Et måneds internasjonalt seminar er inkludert i valg mellom Asia eller Latin-Amerika. Dette programmet finner sted på vår Paris Campus.

ESCP Europe Masters er profesjonelle orienterte programmer i spesifikke ledelsesområder designet for postgraduates med et klart karrieremål og fører til en spesialisering eller dobbel kompetanse som svar på bedriftens etterspørsel etter høyt kvalifiserte ledere.

Denne master er et ettårig fulltids akademisk program designet for studenter med en første mastergrad akademisk eller profesjonell grad i engineering, business, arkitektur, medisin, lov, farmakologi, statsvitenskap, kunst eller annen grad grad.... [-]


Spesialisert Master i International Business Law og ledelse

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

The Specialized Master i International Business Law and Management er et program spesielt utviklet for advokater og juridiske rådgivere. Aware av de voksende behovene for å forbedre dialogen mellom bedriftsledere og advokater, kombinerer dette prestisjefylte programmet lov og ledelse. Kursene finner sted i Paris på vår Paris campus første semester og i London andre semester, både på vår campus i London og på Queen Mary University of London campus. [+]

ESCP Europe Masters er profesjonelle orienterte programmer i spesifikke ledelsesområder designet for postgraduates med et klart karrieremål og fører til en spesialisering eller dobbel kompetanse som svar på bedriftens etterspørsel etter høyt kvalifiserte ledere.

Denne master er et ettårig fulltids akademisk program designet for studenter med en første mastergrad akademisk eller profesjonell grad i engineering, business, arkitektur, medisin, lov, farmakologi, statsvitenskap, kunst eller annen grad grad. Læreplanen består av seks måneders heltidsopplæring, inkludert et internasjonalt seminar, etterfulgt av en firmaplassering som varer minst fire måneder og ferdigstillelse av en faglig avhandling som skal overføres ved slutten av programmet.... [-]


Spesialisert Master i International Wealth Management

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

Akkrediterte CIF (Investment Advisor) og CJA (Relevant Legal Expertise), Specialized Master® i International Wealth Management (tidligere MS Private Banking og Financial Planning) på vår Paris Campus trener høyt nivå generalister i feltet. Karrieremuligheter er forvirrende: advokater, bankrådgivere, advokater, forsikringseksperter, skattekonsulenter, regnskapsførere, eiendomsforvaltere, finansielle investeringskonsulenter - og mange flere. Studentene bruker en måned på vår London Campus. [+]

Akkrediterte CIF (Investment Advisor) og CJA (Relevant Legal Expertise), Specialized Master® i International Wealth Management (tidligere MS Private Banking og Financial Planning) på vår Paris Campus trener høyt nivå generalister i feltet. Karrieremuligheter er forvirrende: advokater, bankrådgivere, advokater, forsikringseksperter, skattekonsulenter, regnskapsførere, eiendomsforvaltere, finansielle investeringskonsulenter - og mange flere. Studentene bruker en måned på vår London Campus.

I motsetning til utviklingen av et multifaglig miljø, økende internasjonalisering og stadig mer komplekse personlige ressursproblemer med hensyn til både sentrale aktører og velferdsstyringsaktiviteter på dette feltet, har ESCP Europe besluttet å utvikle disse programmene til en virkelig internasjonal læreplan; den eneste i sitt slag.... [-]


Spesialisert master i ledelse av kulturelle og kunstneriske aktiviteter

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

En spesialisert master i ledelse av kulturelle og kunstneriske aktiviteter gir en ekstra fordel ved en dobbelgrad: Den spesialiserte master-graden fra ESCP Europe og Master di II livello fra Università Ca ' Foscari Venezia. Programmet finner derfor sted fra september til desember i Venezia og fra januar til mars på vår Paris Campus. [+]

En spesialisert master i ledelse av kulturelle og kunstneriske aktiviteter gir en ekstra fordel ved en dobbelgrad: Den spesialiserte master-graden fra ESCP Europe og Master di II livello fra Università Ca ' Foscari Venezia. Programmet finner derfor sted fra september til desember i Venezia og fra januar til mars på vår Paris Campus.

Nøkkelegenskaper

ESCP Europe Masters er profesjonelle orienterte programmer i spesifikke ledelsesområder designet for postgraduates med et klart karrieremål og fører til en spesialisering eller dobbel kompetanse som svar på bedriftens etterspørsel etter høyt kvalifiserte ledere.

Denne master er et ettårig fulltids akademisk program designet for studenter med en første mastergrad akademisk eller profesjonell grad i engineering, business, arkitektur, medisin, lov, farmakologi, statsvitenskap, kunst eller annen grad grad.... [-]


Spesialisert Master i Markedsføring

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

I dag, for å komme i gang og utmerke seg i en karriere innen markedsføring eller kommunikasjon, er to kvaliteter avgjørende: spesialisering og åpenhet. Den spesialiserte Master® i markedsføring [+]

Nøkkelegenskaper

ESCP Europe Masters er profesjonelle orienterte programmer i spesifikke ledelsesområder designet for postgraduates med et klart karrieremål og fører til en spesialisering eller dobbel kompetanse som svar på bedriftens etterspørsel etter høyt kvalifiserte ledere.

Denne master er et ettårig fulltids akademisk program designet for studenter med en første mastergrad akademisk eller profesjonell grad i engineering, business, arkitektur, medisin, lov, farmakologi, statsvitenskap, kunst eller annen grad grad.

Læreplanen består av seks måneders heltidsopplæring, inkludert et internasjonalt seminar, etterfulgt av en firmaplassering som varer minst fire måneder og ferdigstillelse av en faglig avhandling som skal overføres ved slutten av programmet.... [-]


Spesialisert Master I Medieforvaltning

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

Den spesialiserte Master® i medieadministrasjon har vært en lanseringsplass for suksess for over 400 høytstående medieledere, produsenter, journalister og multimedieprosjektledere i denne fascinerende, men skjøre bransjen. I dag utgjør kandidatene et kraftig nettverk som fortsetter å styrke programmet og legge til sin kreative energi. Dette programmet finner sted på vår Paris campus. [+]

I dag, for å komme i gang og utmerke seg i en karriere innen markedsføring eller kommunikasjon, er to kvaliteter avgjørende: spesialisering og åpenhet. Den spesialiserte Master® i markedsføring

Den spesialiserte Master® i medieadministrasjon har vært en lanseringsplass for suksess for over 400 høytstående medieledere, produsenter, journalister og multimedieprosjektledere i denne fascinerende, men skjøre bransjen. I dag utgjør kandidatene et kraftig nettverk som fortsetter å styrke programmet og legge til sin kreative energi. Dette programmet finner sted på vår Paris campus.

Nøkkelegenskaper

ESCP Europe Masters er profesjonelle orienterte programmer i spesifikke ledelsesområder designet for postgraduates med et klart karrieremål og fører til en spesialisering eller dobbel kompetanse som svar på bedriftens etterspørsel etter høyt kvalifiserte ledere.... [-]


Spesialisert Master i revisjon og rådgivning

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

ESCP Europe Masters er profesjonelle orienterte programmer i spesifikke ledelsesområder designet for postgraduates med et klart karrieremål og fører til en spesialisering eller dobbel kompetanse som svar på bedriftens etterspørsel etter høyt kvalifiserte ledere. [+]

ESCP Europe Masters er profesjonelle orienterte programmer i spesifikke ledelsesområder designet for postgraduates med et klart karrieremål og fører til en spesialisering eller dobbel kompetanse som svar på bedriftens etterspørsel etter høyt kvalifiserte ledere.

Denne master er et ettårig fulltids akademisk program designet for studenter med en første mastergrad akademisk eller profesjonell grad i engineering, business, arkitektur, medisin, lov, farmakologi, statsvitenskap, kunst eller annen grad grad. Læreplanen består av seks måneders heltidsopplæring, inkludert et internasjonalt seminar, etterfulgt av en firmaplassering som varer minst fire måneder og ferdigstillelse av en faglig avhandling som skal overføres ved slutten av programmet.... [-]


Spesialisert Master i Strategi og Organisasjonskonsulent

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

Målet med Specialized Master® i Strategy and Organization Consulting er å trene deltakere i bedriftsrådgivnings- og intervensjonsprofessorer. De som er ansvarlige for planlegging og gjennomføring av store prosjekter for bedrifter, må ha både organisatorisk og ledelsesmessig kompetanse, og også kapasiteten til å bygge en klar strategisk visjon for selskapet og dets informasjonssystemer i en innovativ sammenheng. Dette programmet finner sted på vår Paris Campus. [+]

Målet med Specialized Master® i Strategy and Organization Consulting er å trene deltakere i bedriftsrådgivnings- og intervensjonsprofessorer. De som er ansvarlige for planlegging og gjennomføring av store prosjekter for bedrifter, må ha både organisatorisk og ledelsesmessig kompetanse, og også kapasiteten til å bygge en klar strategisk visjon for selskapet og dets informasjonssystemer i en innovativ sammenheng. Dette programmet finner sted på vår Paris Campus.

Nøkkelegenskaper

ESCP Europe Masters er profesjonelle orienterte programmer i spesifikke ledelsesområder designet for postgraduates med et klart karrieremål og fører til en spesialisering eller dobbel kompetanse som svar på bedriftens etterspørsel etter høyt kvalifiserte ledere.... [-]


Videoer

ESCP Europe I Paris Campus

Kontakt

ESCP Europe

Adresse, linje 1 ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République
75543 Paris, Île-de-France, Frankrike
HJemmeside http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +33 1 49 23 20 00

ESCP EUROPE

Adresse, linje 1 ESCP Europe Campus Madrid c/Arroyofresno 1, 28035 Madrid Spain
28035 Madrid, Community of Madrid, Spania
HJemmeside http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +34 913 86 25 11

ESCP Europe - London Campus

Adresse, linje 1 ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road
NW3 7BG London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
HJemmeside http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon false

ESCP Europe

Adresse, linje 1 ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10
14059 Berlin, Berlin, Tyskland
HJemmeside http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +49 30 320070

ESCP-EUROPE Torino

Adresse, linje 1 ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis
10134 Turin, Piedmont, Italia
HJemmeside http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +39 011 670 5894

Adresse, linje 1 ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St.
03-301 Warsaw, Masovian Voivodeship, Polen
Telefon false

Adresse, linje 1 Beijing, Beijing, Kina
Telefon false

Adresse, linje 1 Delhi, India
Telefon false