ESCP Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ESCP Business School grunnlagt i 1819 og har produsert generasjoner av ledere og gründere. Med sine seks urbane studiesteder i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa, gir ESCP Business School virkelig europeiske identitet den muligheten til å tilby en unik flerkulturell utdanningsstil innen forretningsfelt og et globalt syn på internasjonale ledelsesspørsmål. Hvert år ønsker ESCP Business School velkommen til over 6000 studenter og 5000 ledere fra mer enn 120 forskjellige land, og gir dem et omfattende tilbud av ledelseskurs og spesialiserte programmer (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD og Executive Education). ESCP Business School er inkludert blant bare 1% av handelshøyskolene i verden som har akkreditering (AACSB og EQUIS). www.escpeurope.eu - Følg oss på Twitter @ESCPeurope

Selv om merkevaren ESCP Business School utviklet seg i løpet av sine nesten 200 år med historie, forble det alltid lojal mot sine tre første bokstaver. Fra 1819 under navnet Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie og snart etter omdøpt til Ecole Supérieure de Commerce, utviklet det seg til ESCP femti år senere i 1869. Etter sammenslåing med sin søsterskole, European School of Management (EAP), i 1999 ble skolen kalt ESCP-EAP i omtrent et tiår. I 2009 ble skolens navn omgjort til ESCP Europe, med eksplisitt henvisning til dens europeiske arv og posisjonering. I 2019 ble skolen ESCP Business School .

Det internasjonale omfanget av ESCP Business School har vært synlig siden det var tidlig. Allerede teller klassen 1824 30% av internasjonale studenter med 15 forskjellige nasjonaliteter, blant dem syv spanske, fem brasilianere, fem nederlendere, fire tyskere og to amerikanere. Språkopplæring var en viktig del av den første læreplanen som, i tillegg til fransk grammatikk, også kurs i engelsk, tysk og spansk. Fra 1825 ble totalt ti språk undervist ved ESCP Business School og studentene måtte studere minst tre av dem.

Rundt halvannet århundre senere var ESCP Business School igjen en pioner gjennom etableringen av en handelshøyskole på flere campus. For å svare på skolens europeiske kall, ble campus i Tyskland og i Storbritannia åpnet i 1973, fulgt av Spania i 1988, Italia i 2004 og Warszawa i 2015. I sammenheng med en stadig mer globalisert verden, var ambisjonen av ESCP Business School dag er å trene virkelig europeiske ledere ved å fremme koblingen mellom humanistiske verdier og lederutdanning. ESCP Business School blir en verifisert europeisk skole åpen for verden.

Misjon og verdier

ESCP Business School kobler sammen og former næringslivet ved å fremme kunnskap og praksis på tvers av kulturell ledelse.

Læringsledelse fra et tverrfaglig perspektiv på høyeste nivå av faglig fortreffelighet, utvikler vi kulturelt intelligente, flerspråklige ledere, som er åpne, tilpassbare og ansvarlige.

Som ledere og gründere er kandidatene til ESCP Business School utstyrt for å lede og inspirere i en globalisert verden.

Nøkkelord

 • 6 ESCP Business School campus i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa
 • Akkreditering: AACSB og EQUIS
 • Verdens første handelsskole (est 1819)
 • Over 150 forskningsaktive professorer som representerer over 20 nasjonaliteter på tvers av våre 6 universiteter
 • 90 tilknyttede professorer, 40 besøkerprofessorer, over 800 utøvere og eksperter
 • Over 130 akademiske allianser i Europa og Verden
 • En full portefølje: Bachelor, Mastergrad, MBA, PhD og Executive Education
 • 5000 studenter i utdanningsprogrammer som representerer 100 forskjellige nasjonaliteter
 • 5.000 høytidsdeltakere i tilpasset opplæring og lederutdanning
 • 55.000 aktive alumner i over 150 land i verden
 • Europeisk styring som representerer skolens dype europeiske identitet
 • Regelmessig rangert blant verdens beste handelshøyskoler

studie~~POS=TRUNC

ESCP Business School særegne modell av en grenseoverskridende handelshøyskole utgjør hjertet av vår europeiske identitet. Med sine seks urbane campus i store europeiske byer, bidrar ESCP Business School aktivt til utviklingen av en europeisk ledelseskultur og lar skolen tilby en unik type tverrkulturell næringsutdanning:

 • BERLIN
 • LONDON
 • MADRID
 • PARIS
 • TORINO
 • WARSAW

Steder

Paris

ESCP Europe

Address
ESCP Europe Campus Paris
79, avenue de la République

75543 Paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 49 23 20 00

London

ESCP Europe - London Campus

Address
ESCP Europe Campus London
527 Finchley Road


NW3 7BG London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Berlin

ESCP Europe

Address
ESCP Europe Campus Berlin
Heubnerweg 8-10

14059 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefon
+49 30 320070

Torino

ESCP-EUROPE Torino

Address
ESCP Europe Torino Campus
Corso Unione Sovieticà, 218 bis

10134 Torino, Piemonte, Italia
Telefon
+39 011 670 5894

Warszawa

Address
ESCP Europe Warsaw Campus
c/o Kozminski University
57/59 Jagiellonska St.

03-301 Warszawa, Masovia Voivodeship, Polen

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Programmer