ESDES Lyon Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

STOR skole med VISA, Master Degree

Departementet for høyere utdanning og forskning fornyet tillit ESDES i 2015 bærer VISA til 5 år og MASTER karakteren 3 år. Medlem av konferansen des Grandes Ecoles, ESDES finne dermed på kort liste over post-Baccalaureate skoler som mottar disse etikettene, som representerer 5% av de 195 handelshøyskoler i Frankrike.

Denne fornyelsen viser kvalitet og bærekraft i prosjektet ESDES -Vision 2020 - som er å etablere seg som et nytt alternativ skole modell for fremveksten av en ansvarlig økonomi.

BUSINESS SCHOOL OF katolske universitetet i LYON

Født for 30 år siden i den katolske universitetet i Lyon (UCLy) ESDES utviklet i samsvar med humanistiske verdier av denne store universitet 140 år, det første universitetet i Lyon.

ESDES integrert i den nye campus, som har 10 000 studenter og 200 lærere, og tilbyr et rikt studentlivet mangfold, kulturer og tverrfaglig jus, økonomi, fag, samfunnsfag ...

Grobunn for pedagogisk samarbeid og forskning i skjæringspunktet mellom vitenskap og humaniora, som særlig etablering av felles kurs, for eksempel "Business and Law", "Filosofi og ledelse" profesjonelle profiler for bygging åpne for nye utfordringer med næringsutvikling.

ESDES EM Lyon: HJERTET AV STØRRE internasjonale økonomiske

Ideell beliggenhet i sentrum av Lyon, og har ESDES en dynamisk forretningsmiljø og prosjektleder ved første industrielle regionen i Frankrike, synonymt med mange internship og jobbmuligheter, et rikt kulturliv og studentlivet og en geografisk ramme som i stedet nær Alpene og Middelhavet, mens ved foten av TGV-stasjonen på 2 timer fra Paris.

Utmerkelsen er en institusjon for høyere utdanning gis etter kvalitetssikring av utdanning, administrasjon, ledelse og økonomisk balanse.

VISA departementet for høyere utdanning og forskning er en anerkjennelse av kvaliteten på opplæringen. Det er utstedt for en periode på ett til seks år, etter omfattende pedagogisk kontroll trening. En sertifisert grad tillater elevene å få likeverdighet av utenlandske vitnemål og for skolen å inngå samarbeidsavtaler med de beste utenlandske universiteter.

Rangeringen av MASTER som nyter internasjonal anerkjennelse gjelder bare for skolene å levere en 5 bac for en bestemt grad av opplæring kriterier, styresett, og internasjonal åpenhet (antall utenlandske lærere, av avtaler med utenlandske partnerinstitusjoner, forskningsvirksomhet av de faste lærere ...). Det gis for en begrenset periode.

Konferansen store skoler (CGE) samler mer enn 200 høyere utdanningsinstitusjoner og franske og utenlandske forskningsanerkjent av staten og levere et nasjonalt diplom bac + 5 minimum som danner sine kandidater i en konstant søken etter fortreffelighet sammen med næringslivet, aktørene i økonomien og det sivile samfunn. Formålet er å stimulere og koordinere diskusjoner og arbeid på undervisning, pedagogikk og forskning, med sikte på å bedre den sosiale velferd og bærekraftig utvikling.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se skolens masterprogrammer » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master High School Program

Campus Heltidsstudier 2 - 5 år September 2018 Frankrike Lyon

ESDES er først og fremst en Grande École, menneskelig skala, i en stor University i en stor region. [+]

ESDES er først og fremst en Grande École, menneskelig skala, i en stor University i en stor region.

HIGH SCHOOL

Programmet Grande Ecole i 5 år, med en veldig god rate arbeidsevne, gjorde omdømme ESDES.

sTOR UNIVERSITY

Født i den katolske universitetet i Lyon (UCLy) ESDES nyter alle fordelene ved et tverrfaglig campus på 36.000 m2, med moderne fasiliteter, en ideell beliggenhet i sentrum av byen.

STØRRE

Lyon, den andre polen på forskning og opplæring i Frankrike, har et verdensomspennende rykte. Første franske studentby og en favoritt blant entreprenører, utstråler byen territoriet Auvergne-Rhône-Alpes - første industriområde - som byr på gode muligheter for praksisplasser og arbeidsplasser.... [-]


Videoer

Welcome To ESDES the Business School of UCLy

Kontakt

Adresse, linje 1 ESDES 10 place des archives 69002 Lyon France
Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike