ESIEA Graduate Engineering School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ESIEA, utdannet ingeniør skole og forskningssenter, med studiesteder i Paris og Laval (Frankrike), som spesialiserer seg på digitale realfag og teknologi.

Kom og bli med de nye ansiktene til den digitale verden på ESIEA: de menn og kvinner som, i morgen, vil være i stand til å forstå komplekse systemer, design og bygge nye og tenke på nye bruksområder og hvordan å markedsføre dem ... Grunnlagt i 1958, med studiesteder i Paris og Laval (Frankrike), tog ESIEA IT-ingeniører som spesialiserer seg på informasjonssystemer og Embedded Systems, for å møte det økende behovet for høy kompetanse i den digitale økonomien. Fra medisin til transport, ikke glemme media, finans, energi, fritid og utdanning ... den digitale verden er overalt.

ESIEA inviterer deg til å utforske de mange mulighetene det gir, til å planlegge din fremtidige karriere og gjøre det til virkelighet. Få tilgang til alle sektor av det!

 • Bli med på en teknisk skole der elevene blir sett på som individer, hvor personlige relasjoner og entreprenørskap saken; hvor du kan gi dine ambisjoner, ditt talent og din potensielle frie tøyler samtidig utvikle seg til en tilpasningsdyktig, multi-dyktige og kreative profesjonelle.
 • Bruk din kunnskap fra år 1, ved å delta i vitenskapelige og team-byggeprosjekter.
 • Hjelp rein samfunnet gjennom ditt engasjement i våre laboratorier 'forskningsprosjekter.
 • Kom og bli med i et fellesskap av team-spirited Nysgjerrige entusiaster "som elsker å" lære ved å gjøre ", og som deler drømmen om ledende innovasjon der det betyr mest.

IT-sikkerhet, virtuell virkelighet, embedded systemer, helse, informasjonssystemer, virtualisering og cloud computing, banktjenester informasjonssystemer, store data, tilkoblede objekter, mobile applikasjoner, og mange andre.

Viktige kompetanseområder: IT brukes til sikkerhet, helse og virtuell virkelighet

ESIEA kompetanse innen IT-sikkerhet har fått anerkjennelse takket være sin "Operational Cryptology og Virology" (CVO) forskningslaboratorium og dets spesialist kurs: Specialized Master (Mastère) "Informasjon og Systems Security" (på engelsk og fransk).

"Digital Interaksjoner - Helse og Handicap" lab utfører banebrytende forskning innen funksjonshemming rehabilitering og autonomi utvinning bistand gjennom samspillet av en rekke teknologiske kompetanseområder: virtuelle og utvidet virkelighet, robotikk, kommuniserende objekter, embedded systemer, etc.

Hvordan forskning baserte studenter?

Det oppmuntrer innovative og up-to-date undervisning og læring.

Elevene kan arbeide med forskere på vitenskapelige og teknologiske prosjekter eller under "fremme forskning og innovasjon" program fra år 1 ved skolen.

Da gjaldt praktisk problemløsning, kan forskning deltakelse representerer en reell merverdi for fremtidige arbeidsgivere i en CV.

ESIEA er tilknyttet to doktorgrads skoler og byens universitet partnerskap tillate ESIEA kandidater til å studere til doktorgrader i Frankrike eller i utlandet.

En skole i hjertet av det digitale økosystemet

ESIEA er en aktiv aktør i den økonomiske utviklingen nettverk og samarbeider med ledende bedrifter i IT-feltet (CGI, Atos, Sopra Steria, Capgemini ...) - Medlem av den franske Tech og Cap Digital og bilder & reseaux konkurranseevnen sirkler.

 • En partner i ulike entreprenørskaps utviklingstiltak: Laval Mayenne Techno, Ivry Urban Campus og Numa, navet for Paris start-ups.
 • Grunnleggerne av Laval Virtual og Silver Valley, en nyskapende næringsutvikling nettverk i Paris-området.

Studerer ved ESIEA starter to år etter videregående skole

ÅR 3: Putting "Practice" First - Digital Science and Technology kurs for å mestre det grunnleggende. Vekt på praktisk og laboratoriearbeid, med få formelle forelesninger.

 • Gjennomføring av 4 prosjekter for å gjennomføre (vitenskapelige, tekniske og personlig utvikling) og utvikling av en karriereplan. Internasjonalt prosjekt.
 • Fra 1. år, kan studentene velge en forskningsbasert eller entreprenørskap basert tilnærming, takket være vår spesielle forskning og innovasjon eller entreprenørskap Oppstart tiltak.

ÅR 4: Spesialisert In A Field - Første store spesialisering valg: Information Systems eller Embedded Systems.

 • Gjennomføring av et team-basert, nyskapende vitenskap og teknologi prosjekt, veiledet av en bedrift eller forskningslaboratorium - 4-5 måneders industri internship ÅR 5: Karrieremuligheter - Fremtidige ingeniører velge én stor og to mindreårige (en teknisk og en ledelses) til øke sin kompetanse på feltet der de har tenkt å starte opp.
 • Entreprenørskap prosjekt.
 • Engineering internship, doble grader i Frankrike og i utenlandske partnerinstitusjoner.
 • Alumni "buddy" system for alle nyutdannede.

studieretninger: 4 fulle post-graduate spesialisering veier (første og andre året på masternivå): IT og helse, IT-sikkerhet, entreprenørskap, forskning og innovasjon.

Alumni og fagfolk arbeide hånd i hånd med skolen i alle faser av studenten erfaring Den alumni ta en aktiv del i livet til skolen ved coaching enkeltelever, sponsing praksisplasser, velge søkere, tilsyn prosjekter, eller undervisning ... Flere og flere fagfolk blir med lærere og har mange forskjellige muligheter til å møte studenter: Industri forum, Job dating, 1. og 2. år engineering prosjekter foreslått av klient selskaper ...

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Fransk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Specialized Master Sis: Informasjonssikkerhet Og Systemer

Campus Heltidsstudier 12 måneder October 2018 Frankrike Paris

The Master Spécialisé® SIS er åpent for alle som ønsker å bli eksperter på informasjonssikkerhet og systemer, med en global visjon av informasjon system - og mer generelt av informasjon - de trenger beskytte, og i stand til å reagere raskt og effektivt til å endre situasjonen for usikkerhet knyttet til eksterne eller interne angrep, som de blir konfrontert. [+]

The Master Spécialisé® SIS er åpent for alle som ønsker å bli eksperter på informasjonssikkerhet og systemer, med en global visjon av informasjon system - og mer generelt av informasjon - de trenger beskytte, og i stand til å reagere raskt og effektivt til å endre situasjonen for usikkerhet knyttet til eksterne eller interne angrep, som de blir konfrontert. Konfrontert med disse fenomenene, må spesialisten ha en global visjon. The Master Spécialisé® SIS er ment å profiler 5 (eller muligens 4) er i stand til programmering, og har en sterk teknisk base. The Master Spécialisé® SIS er spesielt åpen for ledere som allerede jobber som ønsker å spesialisere seg innen datasikkerhet. Etter treningen, elevene er i stand til å vurdere sikkerheten i et informasjonssystem, for å definere en plan for vern av anlegg betrodd dem, for å utvikle og implementere de riktige tekniske enheter og for å sikre operativ bruk. De gripe inn som driftsledere, ingeniører, konsulenter og prosjektledere i sikkerheten til informasjonssystemer eller nettverk, sikker applikasjonsutvikling, reverse engineering eller revisjon og risikovurdering. The Information Security & Systems: nettverkskoden Den Specialized Master SIS mål å utdanne spesialister i informasjonssikkerheten at bedriftene forventer. Styrkene i Master i Information Security og Systems 1. Specialized Master er en trening 6 varer i minst to semestre. Det inkluderer teoretiske leksjoner, en virksomhet forskning ansatte arbeider og forsvar av en profesjonell avhandling. Denne treningen er akkreditert av konferanse des Grandes Ecoles. 2. Den Specialized Master SIS - ESIEA er en omfattende og krevende opplæring som... [-]

Videoer

L'ESIEA en 30 secondes

La Sécurité Informatique à l'ESIEA

Kontakt

ESIEA Paris-Ivry - Graduate Engineering School

Adresse, linje 1 Paris/Ivry Campus 74 bis, avenue Maurice Thorez Ivry-sur-Seine
Paris, Ile-de-France, Frankrike
HJemmeside http://www.esiea.fr/
Telefon +33 1 43 90 21 21

ESIEA Laval - Graduate Engineering School

Adresse, linje 1 38 rue des Docteurs Calmette et Guérin 53000 Laval
53000 Laval, Bretagne, Frankrike
HJemmeside http://www.esiea.fr/
Telefon +33 2 43 59 24 24