ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ESRA er en fransk filmskole, opprettet i 1972, det er den eneste private skolen som ESRA har rett til å utstede og levere en statsgrad (fransk bachelor). ESRA blander teoretisk og praktisk instruksjon likt i et program som viste sin effektivitet gjennom årene. 6000 alumni jobber nå innen kino og fjernsyn. Siden 2007 har ESRA tilbudt sine studenter en valgfri fjerde studieår i New York City, hvor de tar et 12-ukers program og tar en kort film i samarbeid med en New York-partnerskole. Våre sommerprogrammer tilbyr kvalifiserte studenter fra hele verden muligheten til å engasjere seg i utfordrende akademisk arbeid i selskap med jevnaldrende som deler sin eksepsjonelle evner og kjærlighet til å lære. Alle fakultet på ESRA er anerkjente lærere og fagfolk. Vårt fokus er på strenge akademikere og læring, men også på den sosiale opplevelsen som kommer fra å bringe internasjonale studenter sammen.

ESRA : ESRA School of Audiovisual Creation

Et treårig program innen kino og audiovisuelt: Direktør for film, Direktør for TV, Direktør for TV-serier, Produksjon, redigering og bilde (Kino).

ISTS: Undergraduate School of Sound Technics

Et treårig program for karrierer i Sound: studio lyd, lyd på skjermen, live-arrangementer og radio.

SUP'INFOGRAPH: Undervisningskurs for 3D Animasjonsfilmer.

Et treårig program for karriere i 3d animasjonsfilmer: Direksjon og animasjon, belysning og rendering, og etterproduksjon. NEW YORK: Graduate ESRA , ISTS og SUP'INFOGRAF studentene kan velge å følge et valgfritt 4. år i New York City. Dette programmet inneholder teoretiske og praktiske kurs, produksjoner og praksisplasser. Også, 1. og 2. årsstudent kan følge et sommerprogram i New York City i løpet av juli måned.

Videreutdanning:

I Paris, Nice, Rennes og Bruxelles tilbyr ESRA videreutdanning for alle voksne som søker en karriereendring, programmer fra en uke til åtte måneder på forskjellige felt: Audiovisuell styring, Audiovisuell tekniker, lydtekniker, HD-opptak, digital fotografering, programvare sertifiseringer (Apple og avid sertifisert senter).

ESRA

ESRA tilbyr introduksjonsprogrammer for franske videregående studenter fra 5 dager til en måned i Screenwriting, filmanalyse, lyd, regi og redigering. De foregår i februar, april og juli i hver skole: Paris, Nice, Rennes, Bruxelles og også i Cannes under den internasjonale filmfestivalen i mai.

ESRA INTERNASJONALE PROGRAMMER:

Siden 2016 tilbyr ESRA International et ettårig ESRA for utenlandske studenter på engelsk i Paris. Også siden 2016 tilbyr ESRA International 2 til 4 uker sommerprogrammer for utenlandske studenter i filmskaping på engelsk i Paris, Nice og Bruxelles.

ESRA - DHEC: GRADUATE PROGRAMMER

Siden 2008 tilbyr ESRA to utdannede programmer innen Screenwriting / Directing and Production / Distribution i Paris.

Steder

Paris

ESRA - ISTS - Sup'Infograph Paris

Address
ESRA PARIS
135 avenue Félix Faure

75015 Paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 44 25 25 25

Hyggelig

ESRA Côte d'Azur

Address
ESRA CÔTE D'AZUR
9, quai des Deux Emmanuel

06 300 Hyggelig, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Telefon
+33 4 92 00 00 92

Rennes

ESRA Bretagne

Address
1 rue Xavier Grall
35700 Rennes, Brittany, Frankrike
Telefon
+33 2 99 36 64 64

Brussel

ESRA Bruxelles

Address
ESRA BRUXELLES
34, Rue du Beau Site

1 000 Brussel, Belgia
Telefon
+32 2 647 47 37

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: