EURECOM

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EURECOM ble evaluert av Quacquarelli Symonds (QS) mot nøklene i det som gjør et universitet i verdensklasse.
EURECOM ble tildelt en femstjerners generell excellence rating (ut av fem stjerner) i QS Stars University ratings 2018.
Som studie destinasjon er EURECOM anerkjent globalt for sine sterke forbindelser med industri, høy EURECOM og Excellence i sin undervisning .
EURECOM fikk fem QS-stjerner i undervisning, brukbarhet og fasiliteter .

EURECOM - En ledende Graduate School og Research Center innen Digital Science

EURECOM er en forskerskole og forskningsenter i EURECOM ligger i Sophia Antipolis teknologipark (Franske Riviera), et stort europeisk sted for telekommunikasjonsvirksomhet. Den ble grunnlagt i 1991 i et konsortieform [GIE] som tillot EURECOM å bygge et stort nettverk av anerkjente akademiske og industrielle partnere. EURECOM forskerteam består av internasjonale eksperter, rekruttert på høyeste nivå, hvis arbeid er regelmessig anerkjent og har oppnådd internasjonal anerkjennelse.

3 grunnleggende oppdrag:

1 / Forskning

Prioritet har blitt gitt til tre fagområder: Digital Security, Data Science and Communication Systems.

2 / Høy utdanning

EURECOM tilbyr utdannet og postgraduate kurs i Digital Science og tilbyr fire Master of Sciences fullt anerkjent av den franske staten og dedikert til utenlandske studenter. I 2012 åpnet EURECOM to EURECOM i blomstrende sektorer: Sikkerhet for datasystemer og kommunikasjon og kommunikasjon for intelligente transportsystemer . Disse grader er 100% undervist på engelsk

Mesterens grenser - MSC

EURECOM og IMT (Institut Mines Télécom) tilbyr statlig anerkjent Master of Science grader i 4 spesialiseringer hovedsakelig rettet mot internasjonale studenter i:

  • Master i digital sikkerhet
  • Master i datavitenskap og teknologi
  • Master i Mobile Computing Systems
  • Master i Internett av ting (IoT)

Disse grader er åpne for kandidater med tilsvarende en 3/4-årig bachelorgrad i et relevant felt. Mastergradene er akkreditert av det franske utdannelsesdepartementet som nasjonale mastergrad i naturvitenskap og teknologi og gir tilgang til videre ph.d. studier eller til toppstillinger i bransjen.

Postmesterens grenser

Med IT-posisjoner blir stadig mer komplisert, er det nødvendig med høyere nivåer av ferdigheter. EURECOM innlegg Masterstudier er designet for studenter og ingeniører med en fullført mastergrad som søker en konkurransefortrinn i blomstrende felt som Digital Security og Connected Vehicles / Intelligent Transport Systems.

Post-master-graden (på fransk: " titre d'ingénieur de spécialisation "), akkreditert av CTI, fransk akkreditering Agency of Engineering læreplaner, som garanterer statlig anerkjennelse og høy synlighet blant bedrifter. Det europeiske kvalitetsmerket "EUR-ACE" er gitt til begge grader.

To spesialiseringer:

  • Sikkerhet i datasystemer og kommunikasjon
  • Kommunikasjon for intelligente transportsystemer (tilkoblede kjøretøyer)

3 / Opplev den franske Rivera

Med sin beliggenhet på den franske Rivera, tilbyr EURECOM studenter dykking, seiling, strandfester, EURECOM , rafting i Verdon Gorges og den enkle gleden av å bo på et sted som har 300 dager sol om året, bare to timer fly vekk fra Europas største hovedsteder.

HVORFOR EURECOM jeg EURECOM ?

"Jeg anbefaler absolutt å tilbringe et år på EURECOM til noen!"

  • Eino (FINNISK) - AALTO Student ved EURECOM

"Jeg anbefaler definitivt EURECOM !

Universitetsbygningen er liten og alle studenter er utvekslingsstudenter, så stemningen er veldig positiv og sosial.

Professorene er fra mange forskjellige land og er motiverte til å forelese og forske.

Temaene for kursene og forskningen er betimelig, og det øker motivasjonen til å studere.

Cote d'Azur som beliggenhet er kjempebra, for her har vi bare noen måneder av den "finske våren" og resten av tiden er det sommer.

Man skal ikke frykte det beryktede byråkratiet i Frankrike, fordi det er mange ansatte ved universitetet som gjerne hjelper til med alt det praktiske.

Det er flere muligheter for å lære det franske språket, men det å kjenne språket er ikke en forutsetning, ettersom alt kan gjøres på engelsk. "

  • Janita, Jomar, Eirik, Christian, Fredrik, Amund, Marius (NORSK) - NTNU-studenter ved EURECOM

"Vi (Janita, Jomar, Eirik, Christian, Fredrik, Amund, Marius og alle) dro til EURECOM for å gjøre noe litt annerledes for vårt fjerde år, og det viste seg å være et godt valg.

Her får vi:

- Mindre kurs på 5 eller 3 studiepoeng, noe som betyr at du kan få et ganske bredt spekter.

- En flott passform med banen vi tar hjem igjen - det er ikke veldig vanskelig å få godkjent kursvalgene. (Vi er fra elsys, komtek og data).

- En veldig internasjonal vennegjeng

- God økonomisk støtte fra Erasmus, lånekassen og CAF.

- Super fint vær!

Vurderer du EURECOM i et semester eller to i utlandet? Kjør på! "

  • Ivan (RUSSIAN) - CTU Praha-student ved EURECOM

"Vel, et år tilbrakt på EURECOM var definitivt fantastisk!

Utdanningsnivået er høyt her, så ikke bli overrasket over at det kreves at du jobber mye. På den annen side er kunnskapen du får her, oppdatert med hva industrien krever og oftere til og med utover det (siden EURECOM ikke bare er et universitet, det er også et forskningssenter).

Universitetsadministrasjon, lærere og assistenter er veldig vennlige og har en tendens til å hjelpe deg i tilfelle du ble sittende fast i noe. Det er nesten som en liten familie :)

I tillegg til å komme i kontakt med moderne trender i industrien, vil du ha en mulighet til å utforske en fantastisk beliggenhet i Cote d'Azur. Det er ikke nødvendig å introdusere den franske rivieraen, bare se på kartet og se avstandene mellom alle kjente steder. Det er faktisk mye å besøke !.

Siden det er ganske få studenter (fra hele verden), vil du lett få "reisekompisen" eller "chillin kompisen" med hvem du vil ha (sikkert mange) gode minner og fascinerende turer over alt. kysten.

For meg personlig var det en flott opplevelse, og jeg er virkelig takknemlig for at jeg hadde denne muligheten.

Livet ville ikke være det samme etter å ha brukt litt tid her. Du vil få nye muligheter, nye venner og varme minner.

Lang historie kort, hvis du leter etter noen endringer i livet, et godt eventyr eller en god tid, er dette rett sted! "

  • Aida (KAZAKHSTAN) - CTU Praha-student ved EURECOM

"Muligheten til å komme til å studere på EURECOM utgjør en spesiell del av

utdanningslivet mitt. Å komme til universitetet for dobbeltgradsprogram fra Praha var en veldig hyggelig og veldig givende opplevelse.

EURECOM har et flerkulturelt samfunn der mennesker fra forskjellige nasjonaliteter er veldig godt integrert. Alle professorer og administrasjonen er høyt kvalifiserte, tilgjengelige og veldig hjelpsomme. Når det gjelder akademikere, likte jeg veldig mange forskjellige tilbudte kurs, og at jeg kunne spesialisere meg i de fagene som interesserte meg mest. Kursene er godt balansert med forelesninger, laboratoriearbeid og utfordringer. Jeg har lært utrolig mye i og utenfor klasserommet og møtt fantastiske mennesker. Jeg oppfordrer alle til å delta i dette programmet.

Pass på at du ikke går glipp av en så unik og fantastisk mulighet! "

Steder

Biot

Address
450 route des Chappes, Campus SophiaTech 06410 Biot
Biot, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike