Ecole Supérieure De Publicité

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

École Supérieure de Publicité er den eldste kommunikasjonsskolen i Frankrike. Den ble opprettet i 1927 da visjonærer inspirert av utseendet til amerikansk reklame bestemte seg for å bringe struktur, strategi og strenghet til dette kreative universet. Som en pioner innen sitt felt tilpasser og forutser ESP kontinuerlig utviklingen for stadig å tenke nytt på kommunikasjon.

I dag er ESP mer enn 650 studenter trent hvert år. Vi tilbyr dem alle ferdighetene de trenger for å bli ekte fagfolk innen kommunikasjon, reklame, digital, markedsføring og ledelse i stillinger som praktiseres både i kommunikasjonsbyråer, i mediehåndtering og hos annonsøren.

Fordi vi lever i et samfunn der endringer og innovasjoner er i søkelyset, er opplæringskursene våre fra Bac til Bac + 5 designet for å innpode vår ESPiens intellektuelle smidighet slik at de tilpasser seg dagens digitale miljø.

ESP er også en skole som drar nytte av et stort nettverk på grunn av ansiennitet, men også fordi det tilhører AD EDUCATION-gruppen, et nettverk av 7 etablissementer som er samlet rundt sterke verdier, som har samme bekymring for innovasjon og som alle er eksperter på sitt felt .

ESP, et medlem av AD Education-nettverket, tilbyr sine studenter leietilbud via ImmoJeune-plattformen

Steder

Île-de-France

Address
Rue Léo Delibes,9
75116 Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss