Ecole de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

HISTORIE av School of PARIS COUTURE

Opprettet i 1927 av den Chambre Syndicale de la Haute Couture School of Chambre Syndicale av parisisk Couture reflekterer konstant interesse som til enhver tid, gjennomført skreddere og Fashion Designers, først til svært dyktige teknisk opplæring som kreves av sine yrker, på den annen side framveksten av nye talenter som vil skape morgendagens mote.

EDUCATIONAL TILSYN

The School of Union Chamber of parisisk Couture er en unik institusjon som gjenspeiler de ulike kurs av tradisjonelle ferdigheter samt avansert teknologi. Merverdien det gir er basert på sin spesielle forhold til yrke, sin nærhet til bedrifter.

Presidenter og ledere av menneskelige ressurser av luksusboliger, samlet i "CIRCLE St Roch" ratifisere skolens retningslinjer og sikre deres konstant implikasjon at opplæring gitt av vår institusjon vil være i tråd med behovene til de profesjoner bransjen mote og spesielt couture og luksus.

Alle kurs blir undervist av arbeider fagfolk eller fra selskapet som, gjennom de ulike kursene er bevis på karakteren av profesjonalisering trening.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Fransk

Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også: