Ferrieres Paris

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ferrieres School of fransk Excellence

Å velge å studere ved Ferrières skole lanserer en karriere i en bransje i konstant vekst, og som byr på utallige profesjonelle muligheter over hele verden. Bare 15,5 miles unna hjertet av byen av lys Paris, like i nærheten av både Paris 'store internasjonale flyplasser (Orly og Roissy Charles de Gaulle), er Ferrières lett tilgjengelig fra sentrum av Paris med offentlig transport. På Ferrières, tror vi at suksess kommer fra solid teoretisk og praktisk opplæring kombinert med personlig utvikling.

Målene for Ferrières 'er å utvikle ledere for fremragende forskning som er kompetente, allsidig og i stand til å holde lederstillinger og definere fremtidige bransjen trenger.

For å sikre at kompetanse og ekspertise underviste møte nåværende og fremtidige behov i Hospitality, gastronomi og luksus industri, har vi utviklet programmet med tett samarbeid med våre prestisjefylte partnerbedrifter, samt rådgivere fra beste handelshøyskolene.

Multi-bransjen TILNÆRMING:

Drevet av kjerneverdiene i tradisjon og innovasjon, ydmykhet, arbeid og åpent syn, er oppdraget av Ferrières tredelt:

Utdanne fremtidige fagfolk fra hele verden, gjennom en rekke programmer, at krav fit industrien i Gastronomi, gjestfrihet og luksus: Bachelor, Master og Culinary kvalifiseringsprogram Bidra til å fremme kunnskap og praksis i løpet av de tre dimensjoner: mat Kultur, gjestfrihet ledelse, Luxury og Event plannng. Styrke innflytelse og attraktivitet Frankrike i disse områdene av fortreffelighet.

FERRIERES HIGH-END ECOSYSTEM:

Den Ferrières 'omfattende Ecosystem gir studentene en eksepsjonell yrkeserfaring og umiddelbart konfronterer dem med "excellence", takket være et utvalg av flere restauranter, et cateringselskap og et 4 * hotell. Disse institusjonene, som ikke søknad, men profesjonelle enheter, forvaltes av et team av erfarne Hospitality fagfolk og forretningsfolk, noen av dem prisvinnere av «Meilleur Ouvrier de France» -prisen. De tilbyr high-end kjøkken og et førsteklasses service til et krevende klientell.

Som deres kapasitet øker, blir elevene gradvis innlemmet i ulike stillinger i kjøkken, spiserom, innkjøp, Vinkelner avdeling, bar, resepsjon, gjest forbindelser, renhold, salg, reservasjoner, vedlikehold, markedsføring, økonomi, e-markedsføring og event planlegging. Dette hands-on erfaring møter faglig læring.

Steder

Ferrieres-en-Brie

Paris Area

Address
Rue du Château - BP49
Ferrières-en-Brie

77164 Ferrieres-en-Brie, Île-de-France, Frankrike
Telefon
01 81 16 77 77

Paris

Address
Paris, Île-de-France, Frankrike