HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Heip har en rik erfaring på over et århundre og et stort nettverk av alumni; Fakultet for eksepsjonell kvalitet består av jurister, økonomer, geografer, demografer og kjente personligheter fra akademia, diplomatiske, militære. Videre tillater et nettverk av internasjonale partnere studentene til å gjennomføre deler av studiet i et utenlandsk universitet.

Det har en privilegert beliggenhet med moderne campus i hjertet av Paris, og tilbyr studentene et sted å arbeide.

integrere HeipEr samtidig passe inn i en historie, delta i et utdanningsprosjekt og spennende forskning, og fremfor alt å bygge en profesjonell fremtid.

Integrering Heip skole er samtidig være en del av en historie, og delta i et prosjekt

Heip er en uavhengig skole, institusjon for gratis høyere utdanning Act 1875 og regulert av en 1901 lov forening.

Opprettet i 1899, har det en rik opplevelse, både intellektuelt og lærerikt, for over et århundre

Ved krysset av flere disipliner, studie internasjonale relasjoner og politiske krav for å vite alt på en gang historie, jus, politisk og samfunnsfag, økonomi ... På bakgrunn av dette, for mer enn et århundre ledende eksperter på hvert av disse fagområdene, men også aktører i den politiske og internasjonale verden, har besluttet å arbeide sammen for å passere sin kunnskap og sin kompetanse for å tilby en unik opplæring for elevene engasjerte politiske og internasjonale spørsmål.

Et fakultet eksepsjonell kvalitet

Siden begynnelsen, fakultetet består av faglig aktivitet eller emeritus, historikere, jurister, statsvitere, økonomer, geografer, demografer, litterære, men også kjente personligheter fra det diplomatiske, politiske, militære.

Et viktig internasjonalt nettverk

Et nettverk av internasjonale partnere, i konstant utvikling, tillater elevene å gjennomføre deler av studiet i et utenlandsk universitet. Hvert år studenter drar til et semester i store utenlandske offentlige universiteter i Storbritannia, Russland, Italia, Spania, Tyrkia ...

En skole på en menneskelig skala

Studentgrupper ikke overskride førti studenter; språkkurs sammen studenter av alle kampanjer; Lærerne er der, åpne spørsmål: Heip er ikke bare en skole, er det en møteplass, et sted for prosjekt hvor han ofte klasser er opprettet i studentens søknad hvor utveksling partnerskap er inngått fordi en student ville forlate for en ny destinasjon, hvor, overfor en brennende spørsmålet, er en spesiell konferanse organisert slik at vi kan informere, slik at vi kan forstå ...

En priviligert

Heip har en privilegert beliggenhet i Paris selv, i moderne og romslige lokaler, og tilbyr studentene et flott sted å jobbe med kafeteria, bibliotek, studierom.

Steder

Paris

Address
HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques,
10 rue Sextius Michel

75015 Paris, Île-de-France, Frankrike

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: