IAE Grenoble

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som Graduate School of Management ved Université Grenoble Alpes (UGA), er Grenoble IAEs oppdrag å trene og utvikle både spesialiserte ledere og ledere med dobbel kompetanse. For å oppfylle sitt oppdrag henter IAE praktisk praktisk kompetanse og ledere i verdensklasse.

Grenoble IAE utvikler talent:

 • På bachelor (3. år) og kandidat (M1
 • I heltidsstudier, i arbeidsstudier og i utøvende utdanningsprogrammer;
 • I markedsføring, ledelse, finans, informasjonssystemledelse, innovasjonsledelse og teknologi.

Innovasjon og fremgang i ledelsespraksis i hjertet av IAEs visjon

Grenoble IAEs tilnærming er basert på kontinuerlig anvendt forskning , kombinert med et nådeløst ønske om nettverk med næringslivet . Forskernes forskningsrike forskere i ledelsesvitenskap, de sterke partnerskapene de har med ingeniørskoler, de praktiske initiativene det sponser til støtte for entreprenørskap, og (la oss ikke glemme) de høyt kvalifiserte nyutdannede den produserer år etter år — alle disse faktorene bidrar til forbedret innovasjon for alle aktører i økosystemet. Enten fra et økonomisk perspektiv, eller med tanke på økonomi, samfunns velvære og innovasjon, Grenoble IAE har allerede hatt en betydelig innvirkning på økosystemet sitt ved å spre internasjonal anerkjennelse . I hjertet av et verdenskjent økosystem er IAEs visjon å være ledende innen innovasjon og standardbærer for fremgang i ledelsespraksis .

60 års suksess

Grenoble IAE ligger der vitenskapelig forskning skjærer sammen forretningsinnovasjon, og har en unik posisjon innenfor nettverket av handelshøyskoler i Frankrike. Fra denne privilegerte stillingen har skolen bygd sitt rykte på sine utdannelser, inkludert Master in Management of Strategic Purchasing (DESMA), Master of Quantitative Marketing (le Quanti), og Master in Finance, Accounting and Auditing (CCA) ).128370_caisse_savon_alternantsdeGrenobleIAECPIERREJAYET151.jpg

Hvorfor velge Grenoble IAE?

Velg å studere ved Grenoble IAE, og du vil dra nytte av alle funksjonene på en kvalitetsledelsesskole, inkludert komfortable fasiliteter, personlig støtte og profesjonelt nettverk. Samtidig vil du ha tilgang til de mange tjenestene til et stort offentlig universitet på en eksepsjonell campus. Du får det beste fra begge verdener!

En praktisk pedagogisk tilnærming i tråd med virksomheter

Grenoble IAE justerer programmene sine etter behovene til virksomheter, og legger spesiell vekt på anvendt læring . Takket være sine forretningsforbindelser, det store bassenget av tilknyttede professorer og alumni- nettverket, opprettholder IAE kontinuerlige forbindelser med ledende virksomheter gjennom forskningsgrupper, forbedringsutvalg, stoler for universitetssektoren, verksteder i industrien (for eksempel om forhandling, entreprenørskap eller innkjøp ), praksisfora og konferanser: det er stimulerende aktivitet hele året på Grenoble IAE!

En personlig tilnærming til studien

Grenoble IAE tilbyr personalisert profesjonell support med kjennskap til kjernen av sitt oppdrag. Å rådgi og orientere elevene for å maksimere en elevs potensial er en av de viktigste opptattene i skolens pedagogiske team. Takket være den tverrfaglige tilnærmingen og forbindelsen til den profesjonelle verdenen , kombinerer Grenoble IAE en rekke kompetanser, og oppmuntrer til entreprenørskap og innovasjon.

Et sterkt internasjonalt fokus

Grenoble IAE har en lang tradisjon for samarbeid med handelshøyskoler rundt om i verden; spesielt i Brasil, Kina, Indonesia og Russland . Hvert år blir mer enn 500 studenter fra 70 forskjellige land påmeldt ved Grenoble IAE. I tillegg kan Grenoble IAE-studenter dra nytte av et av de mange internasjonale utvekslingsprogrammene for å tilbringe et semester eller et år på å studere eller fullføre et internship utenfor Frankrike. Eller velg å bli mer internasjonalt fokusert her i Grenoble ved å melde deg på et av de fire M2-programmene som tilbys helt på engelsk.

Et innbydende miljø og fantastiske fasiliteter

Grenoble IAE ønsker deg velkommen med moderne og fullt utstyrte bygninger , både i Grenoble og i Valence. Eksepsjonell studentliv på campus, i et bevart naturmiljø , lar studentene utøve en rekke idretter - og i noen tilfeller også på verdensklasse . Det er en rekke studentklubber ved IAE for å livliggjøre og berike det daglige studentlivet. Disse inkluderer AIESEC, Junior Enterprise og klubber som promoterer humanitære prosjekter .

IAE-merket - Et viktig nettverk!

Grenoble IAE tilhører nettverket IAE FRANCE, University Schools of Management. Dette nettverket av 35 skoler inkluderer mer enn 30 bachelor-, master- og doktorgrad. programmer i ledelse og forener 49 500 studenter. IAE Frankrike er et viktig nettverk av fagfolk og et tegn på kvalitet.

Nøkkeltall

 • 60 nasjonaliteter
 • 350 fagpersoner som bidrar til lærerstaben
 • 110 internasjonale partnere
 • 800 nyutdannede per år; mer enn 23 000 siden 1956
 • 2000 studenter
 • 250 praksisplasser og sandwichkurs per år
 • 1700 firmakontakter
 • 93% sysselsettingsgrad innen 8 måneder etter endt utdanning

Steder

Saint-Martin-d'Hères

Address
Avenue Centrale,525
38040 Saint-Martin-d'Hères, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Valence

Address
51 rue Barthélémy de Laffemas
26901 Valence, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Programmer

Denne skolen tilbyr også: