Les den offisielle beskrivelsen

ONIRIS er en institusjon for høyere utdanning og forskning i departementet for Food landbruk og fiskeri.

Forankret i sitt territorium og åpen for det europeiske området, har det en svært bredt tematisk spekter inkludert dyrehelse og folkehelse, klinisk, biomedisinsk og bioteknologi for helse, mat vitenskap og prosessteknikk.

ONIRIS mål å være aktiv innen dyr og menneskers helse, og bidrar aktivt til konseptet "en medisin, en helse", og mat. Til disse to hovedtemaer, samt et bidrag til et tverrgående tema på miljø og bærekraftig utvikling.

ONIRIS trener ca 1.200 studenter, blant annet ved å tilby tilsvarende opplæring: - for veterinær yrker (veterinær lege grad). Spesifisitet av denne opplæringen patologer og ledende biologer er å kombinere ferdigheter ervervet gjennom opplæring ved klinikken, særlig innenfor et europeisk nivå sykehus, de som følge av forskerutdanningen - ingeniøryrker (sivilingeniør) med to spesialiteter: spesialitet "mat / fôr" spesialitet "Helse bioteknologi".

I begge spesialiteter, har Oniris ingeniørutdanning en veldig sterk tilstedeværelse i den industrielle stoff og svært spesifikke verktøy profesjonalisering og forskning som teknologiske haller nær-industrielle forhold.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

ID4FOOD

Samarbeids innovasjon tilbyr en ny svaret på problemene i gjennomføringen av innovasjonsstrategier ... [+]

Hvorfor en mastergrad i mat innovasjon?

Bakgrunn:

Samarbeids innovasjon tilbyr en ny svaret på problemene i gjennomføringen av innovasjonsstrategier ved agribusiness.

I denne sammenheng må næringsmiddelindustrien transdisiplinær ledere trent i åpen og samarbeids innovasjon og med nøkkelen til å utvikle strategier for å møte de økonomiske, sosiale og miljømessige utfordringene i verden i dag og i morgen.

Mål:

The Master Management Collaborative Innovation Mat bæres av fem institusjoner for høyere utdanning og forskning - Audencia - Ecole de Management - Design Nantes Atlantique Skole - Ecole Supérieure d'Landbruk d'Angers, - Oniris, Veterinær School, Mat og matdepartementet Nantes-Atlantique - Nantes Universitetet The Master tar sikte på å gi deg to uunnværlige kvaliteter som verdsettes i dag: åpenhet og spesialisering.... [-]

Frankrike Nantes
September 2019
Engelsk,Fransk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Id4food