ID4FOOD

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ONIRIS er en institusjon for høyere utdanning og forskning i departementet for Food landbruk og fiskeri.

Forankret i sitt territorium og åpen for det europeiske området, har det en svært bredt tematisk spekter inkludert dyrehelse og folkehelse, klinisk, biomedisinsk og bioteknologi for helse, mat vitenskap og prosessteknikk.

ONIRIS mål å være aktiv innen dyr og menneskers helse, og bidrar aktivt til konseptet "en medisin, en helse", og mat. Til disse to hovedtemaer, samt et bidrag til et tverrgående tema på miljø og bærekraftig utvikling.

ONIRIS trener ca 1.200 studenter, blant annet ved å tilby tilsvarende opplæring: - for veterinær yrker (veterinær lege grad). Spesifisitet av denne opplæringen patologer og ledende biologer er å kombinere ferdigheter ervervet gjennom opplæring ved klinikken, særlig innenfor et europeisk nivå sykehus, de som følge av forskerutdanningen - ingeniøryrker (sivilingeniør) med to spesialiteter: spesialitet "mat / fôr" spesialitet "Helse bioteknologi".

I begge spesialiteter, har Oniris ingeniørutdanning en veldig sterk tilstedeværelse i den industrielle stoff og svært spesifikke verktøy profesjonalisering og forskning som teknologiske haller nær-industrielle forhold.

Steder

Nantes

Oniris – Programme id4Food

Address
Oniris – Programme id4Food
Site de la Géraudière

Rue de la Géraudière

CS 82225
 

44322 Nantes, Pays de la Loire, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss