Les den offisielle beskrivelsen

Å velge IDRAC Business School er å velge en unik måte å lære og forstå fremtidige personlige og profesjonelle utfordringer.

Å velge IDRAC Business School skal konfronteres med virkeligheten i selskapet, med det i bransjene, slik at du kan validere, profesjonelle kompetanser på høyt nivå og for å avdekke dine ambisjoner.

Å velge IDRAC Business School er å velge:

 • Akademisk fortreffelighet.
 • Et bidrag fra vår forskning om "rethinking business model".
 • En pedagogisk innovasjon fortsetter.
 • Et bredt utvalg av internasjonale kurs.
 • Livskvalitet på våre campus.
 • En støtte til ansettelsen og forberedelsen med veksling.

Gjør våre studenter, kvinner og menn som tar sin fremtid i egne hender, støtter dem til sysselsetting gjennom en pedagogisk oppmuntring her er engasjementet fra lagene i IDRAC Business School .

IDRAC Business School , en lokal Business School

IDRAC Business School tilbyr et pedagogisk tilbud som forutsetter og reagerer på utfordringene i den globale økonomien, moderniteten og generasjonsendringer.

Det territoriale nettverket tillater permanente kryssinger mellom det akademiske, det økonomiske og det internasjonale miljøet.

IDRAC Business School er organisert på en human scale campus. De er gode steder å bo.

Til hvert sitt program, til hver sin karriere

IDRAC Business School tilbyr Business School programmer fra Bac til Bac 5 (også tilgjengelig av VAE): BTS, Bachelor, Program Grande Ecole, MBA spesialisert, MSc.

IDRAC Business School bringer en ekte IDRAC Business School rundt sine grunnverdier og vurderer individuelle handlinger som en del av kollektive prestasjoner.

Oppdrag og verdier

IDRAC Business School er laget for å tilby et alternativ til tradisjonelle elitistiske modeller, en grunnskole grunnlagt på en dyp humanistisk overbevisning, og søker å alltid verdsette styrker og personlige kvaliteter til elevene og elevene.

IDRAC Business School etablert i hjertet av territorier i Frankrike og IDRAC Business School , og involverer lokale økonomiske aktører i sin pedagogikk og forskning som gir en rekke trening fra Post-Bac til Bac 5 og videreutdanning.

IDRAC Business School oppfyller dermed bedriftens behov i form av faglig og ledelsesmessig kompetanse og bidrar til økonomisk utvikling ved å forutse trender og utviklinger i handel og interessenter.

Verdiene til IDRAC Business School

Ved å lytte og utvikle altruisme, IDRAC Business School dem i sin utvikling. Gjennom utveksling, strukturerer og styrker skolen ansvaret og gir mening til forpliktelsen til det offentlige og dets ansatte. IDRAC Business School er etablert i hjertet av territoriene, i Frankrike og IDRAC Business School , og er en multi-campus skole som involverer lokale økonomiske aktører i sin pedagogikk og forskning. Skolen møter bedriftens behov når det gjelder faglig og ledelsesmessig kompetanse og bidrar til økonomisk utvikling ved å forutse trender og utviklinger i internasjonal handel.

IDRAC Business School oppdrag er å oppdage og avsløre individuelle og kollektive potensial.

Skolen legger individet i hjertet av hans tilnærming og prøver å få ham til å overgå seg selv. Det respekterer mangfold og gir alle muligheten til å verdsette deres personlighet.

Medarbeiderne deler oppriktige menneskelige verdier og et felles ønske om å fremme entreprenørskap og profesjonalitet. Skolen gir en strukturering ramme for utviklingen av hver av sine elever. Den forbereder sine publikum til å skaffe seg atferdsmessige kvaliteter, en initiativånd, en smak for risiko og evne til å bygge relasjoner. IDRAC Business School tillater oppkjøp av umiddelbart operative profesjonelle ferdigheter som gjør at elevene kan tilpasse seg komplekse flerkulturelle miljøer og utvikle deres ansettelsesevne.

Undervisningen til IDRAC Business School fokuserer på virkelige scenarier. De stimulerer kapasiteten til forventning og selvtillit. Skolen mener at læringsansvar krever en rekke erfaringer og engasjement i handlingen. Alternasjonen er en pedagogisk dynamikk til effektiviteten demonstrert av skolen siden etableringen.

Forskning på IDRAC Business School

Forskningen utført av IDRAC Business School bidrar til å stimulere sine elever ved å gjøre det mulig å teste sine beslutninger om konkrete prosjekter. Det er også nyttig for beslutninger fra bedriftsledere og deres prestasjoner. Dens lærerforskere bidrar til å bestemme den økonomiske verdien av innovasjon og kreativitet gjennom kommersiell validering og delta i adventen til en ny ledelse som evolusjonen i verden krever.

Det er denne balansen som gjør IDRAC Business School sterk og pålitelig.

113963_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

styrker

IDRAC Business School er opptatt av de økonomiske og sosiale problemene i vår verden, og gir studentene en ny måte å tenke og handle på.

IDRAC Business School fokuserer på oppkjøp av forretningsferdigheter, utvikling og kritisk tenkning av hver student. IDRAC Business School utdanningsprosjektet fokuserer på fire biaser:

 • konseptbegrepet.
 • ferdighetsutvikling.
 • åpningen på selskapet.
 • personlig støtte.

Diversifisert trening fra LAC til BAC 5

IDRAC Business School tilbyr programmer forankret i virkeligheten i næringslivet. Forutsatt at hver student har en unik personlighet og et prosjekt, er kursene forskjellige:

 • BTS "International Trade", "Operational Commercial Management", "Forhandling og digitalisering av kundeforhold", "Forvaltning av små og mellomstore bedrifter"
 • BACHELOR "Sjef for markedsføring og næringsutvikling", "Salgs- og markedsoperasjonssjef", "Teknisk salg"
 • Grande Ecole Program
 • Spesialiserte MBA-programmer
 • Videreutdanning

En tilstedeværelse distribuert gjennom hele Frankrike

Spredt over fransk territorium, gir IDRAC Business School campus studentene mulighet til å finne en skole i de viktigste økonomiske sentrene i Hexagon.

Nærhet til selskaper

På grunn av 50 års forretningsforbindelser har IDRAC Business School dermed fått en viss anerkjennelse fra bedrifter og institusjoner med bred rekkevidde.

Med nesten 6000 ungdomar om året på en praktik eller sandwich kurs, er dette alle selskaper som kan, på tvers av alle arbeidsområder, måle tilstrekkigheten mellom vår opplæring og de ferdighetene som forventes i selskapet.

Skolen har 25.000 profesjonelle partnere.

Internasjonalt ved IDRAC Business School

De 7 tilknyttede campusene

IDRAC Business School er tilstede overalt i Frankrike. Med sine 7 tilknyttede universiteter i Barcelona, Brno, Cork, Dublin, New York, Beijing og Santander, tilbyr skolen studentene muligheten til å gå på full nedsenkning ved å følge et intensivt program på fremmedspråk.

100% engelsk kurs i Frankrike

Pass på at alle studenter ikke kan gå i et år, IDRAC Business School de som bor i Frankrike å ta et semester med kurs 100% på engelsk!

Det akademiske oppholdet i utlandet

IDRAC Business School er i dag en partner på 100 universiteter i 40 land på fem kontinenter!

Hver campus er nøye utvalgt basert på faglig nivå, by og språk.

Feltopplevelser

Studentene kan gå på internasjonal tur som en del av et internship. IDRAC Business School gir oppfølging gjennom hele IDRAC Business School .

Uforglemmelige opphold for å tro på vitnesbyrdene til våre studenter.

Medlem av HEP Utdanning

Den kollektive HEP EDUCATION er en frivillig allianse med 35 skoler og trening sentre rundt 3 fellesverdier - Humanisme, Entreprenørskap, Profesjonalitet - HEP

HEP EDUCATION mener i en pedagogikk av oppmuntring og akkompagnement. Det forsvarer en militant visjon om utdanning som tar sikte på å gjøre våre elever, kvinner og menn som er vellykkede og ta sin fremtid i egne hender.

HEP EDUCATION tilbyr gjennom sine medlemmer en undervisning og et program med forpliktelser og tjenester som møter de tre verdiene - humanisme, entreprenørskap, profesjonalitet - HEP

Lansert om vinteren 2016, tilbyr HEP EDUCATION og tjenester blir implementert gradvis siden begynnelsen av 2017 skoleåret.

Programmer gitt i:
 • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

IDRAC Business School

Gjennom en resolutt strategisk tilnærming gjør det fjerde året det mulig å sette i perspektiv de store beslutningene som en leder må gjøre, i henhold til livssyklusen som ... [+]

Grande Ecole-programmet utsteder et Visé BAC 5-diplom med en mastergrad.

Det høyeste nivået av utmerkelse utstedt av departementet for høyere utdanning og forskning, master grad er garantien for et svært høyt nivå av faglige og faglige ferdigheter.

Hva er graden av mester?

Mastergraden er en anerkjennelse gitt til visse kurs på Bac 5-nivå av høyere utdanningsdepartementet og forsker på skoler som oppfyller flere kriterium for ekspertise (kvalitet på opplæring, internasjonal åpenhet, etc.).

Takket være vår Grande Ecole Program, vil du kunne få en grad i ledelse med graden av master. En av de viktigste fordelene ved denne anerkjennelsen er at det i stor grad letter godkjenningen av din grad i ledelse i utlandet. Hvis du ønsker å forfølge en internasjonal karriere, er det et klart pluss!... [-]

Frankrike Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mer
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
IDRAC Business School

I dag, via digital media (smarttelefon, nettbrett, datamaskin, etc.) tilbyr digital markedsføring bedrifter og merkevarer mulighetene for å generere vekst, samtidig som m ... [+]

En pedagogikk ved handling i tjeneste for å skaffe dine ferdigheterFerdighetsblokkene

Spesialiserte MBA-programmer er organisert rundt ferdighetsblokker viet til kjernefagene for ledelse og økonomiske forhold.

Modulene av kurs er organisert i henhold til en pedagogisk progresjon som er definert fra målene med ferdigheter til å erverve.

Utvikle kommersiell og markedsføringsstrategi

Definer selskapets posisjonering, identifisere potensielle markeder, evaluer forretningsresultater og fastslå forretningsmål.

Implementere og administrere kommersiell og markedsføringsstrategi

Bygg og utfør handelspolitikk, utvikle kommersielle handlingsplaner, evaluer strategiens økonomiske innvirkning.... [-]

Frankrike Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mer
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
8 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
IDRAC Business School

Programmålet er å trene selgere som jobber med den internasjonale utviklingen av selskapet: forretningsutviklere, eksportsoneforvaltere eller eksportforvaltere; Salgsfolk ... [+]

En pedagogikk ved handling i tjeneste for oppkjøpet av dine ferdigheterFerdighetsblokkene

Spesialiserte MBA-programmer er organisert rundt ferdighetsblokker viet til kjernefagene for ledelse og økonomiske forhold.

Modulene av kurs er organisert i henhold til en pedagogisk progresjon som er definert fra målene med ferdigheter til å erverve.

Utvikle markedsføringsstrategi

Definer selskapets posisjonering, identifisere potensielle markeder, evaluer forretningsresultater og fastslå forretningsmål.

Implementere og administrere salgs- og markedsføringsstrategien

Bygg og utfør handelspolitikk, utvikle kommersielle handlingsplaner, evaluer strategiens økonomiske innvirkning.... [-]

Frankrike Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mer
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
8 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
IDRAC Business School

Programmålet er å kunne styre oppstrømsressursene i selskapet. Utvikle strategier tilpasset det internasjonale miljøet i virksomheten. Bli ekspert i leverandørforhold, st ... [+]

En pedagogikk ved handling i tjeneste for å skaffe dine ferdigheterFerdighetsblokkene

Spesialiserte MBA-programmer er organisert rundt ferdighetsblokker viet til kjernefagene for ledelse og økonomiske forhold.

Modulene av kurs er organisert i henhold til en pedagogisk progresjon som er definert fra målene med ferdigheter til å erverve.

Utvikle kommersiell og markedsføringsstrategi

Definer selskapets posisjonering, identifisere potensielle markeder, evaluer forretningsresultater og fastslå forretningsmål.

Implementere og administrere kommersiell og markedsføringsstrategi

Bygg og utfør handelspolitikk, utvikle kommersielle handlingsplaner, evaluer strategiens økonomiske innvirkning.... [-]

Frankrike Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mer
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
8 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
IDRAC Business School

Programmets mål er å skaffe seg den grunnleggende kunnskapen som vil sikre den kommersielle utviklingen av selskapet og styre en kraftig salgsstyrke. ... [+]

En pedagogikk gjennom handling til tjeneste for å skaffe dine ferdigheterFerdighetsblokkene

Spesialiserte MBA-programmer er organisert rundt ferdighetsblokker viet til kjernefagene for ledelse og økonomiske forhold.

Modulene av kurs er organisert i henhold til en pedagogisk progresjon som er definert fra målene med ferdigheter til å erverve.

Utvikle markedsføringsstrategi

Definer selskapets posisjonering, identifisere potensielle markeder, evaluer forretningsresultater og fastslå forretningsmål.

Implementere og administrere salgs- og markedsføringsstrategien

Bygg og utfør handelspolitikk, utvikle kommersielle handlingsplaner, evaluer strategiens økonomiske innvirkning.... [-]

Frankrike Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mer
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
8 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk

50 ans et toujours remarquable !

30 secondes pour découvrir nos programmes | IDRAC Business School

Address
Rue du Sergent Michel Berthet,47
69009 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike
Address
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Address
114 Rue Lucien Faure Adresse 2
33300 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike
Address
Parc Euromédecine 499, rue de la croix verte
34196 Montpellier, Occitanie, Frankrike
Address
16, boulevard Général de Gaulle
44200 Nantes, Pays de la Loire, Frankrike
Address
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike
Address
20 bis jardin Boieldieu La Défense Cedex
92071 Paris, Île-de-France, Frankrike
Address
Parc d'activité de Basso Cambo 12, rue Michel Labrousse
31100 Toulouse, Occitanie, Frankrike
Address
5 Boulevard du Port d'Aval, 80000 Amiens, France
80000 Amiens, Hauts-de-France, Frankrike