IESEG School of Management Lille - Paris

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Historie

Vår opprinnelse går tilbake til 1964 i Lille hvor det historiske campus ble opprettet. I 2008 åpnet vi et andre campus i Paris i Grande Arche of La Défense. Siden den gang har vi oppnådd rangeringen av en topp 10 fransk handelshøyskole i tillegg til den prestisjetunge anerkjennelsen av å bli en Grande École - et av de mest respekterte og akademisk strenge høyere utdanningsprogrammene i verden. IÉSEG-kulturen er født av en lidenskap for fremgang og evne, noe som betyr at vi fokuserer all vår energi på å identifisere det sanne potensialet fra hver student. Vi er stolte av vår uortodokse tilnærming til forretningsutdanning og dens evne til å innpode nøkkelverdiene for prestasjon, ansvar, integritet, solidaritet, engasjement - evner som har vært kjernen i skolen vår helt fra begynnelsen.

utdanning

På IÉSEG har studentene tilgang til det 5-årige Grande École-programmet: Et 3-årig bachelorprogram som dekker grunnleggende ledelse etterfulgt av et 2-årig Master in Management-program der studentene utvider ledelseskunnskapen og velger en fordypning. Vitnemålet som er godkjent av det franske undervisningsdepartementet, har også fått tildelt karakteren master (mastergrad).
I tillegg tilbyr IÉSEG en 3-årig bachelor i internasjonal virksomhet, 10 ett års Master of Science og en internasjonal MBA fullstendig undervist på engelsk.

Forskning

Ved IÉSEG Research Center utfører våre professorer prisbelønnet forskning og publiserer i de beste internasjonale vitenskapelige tidsskrifter. Primærfeltene er økonomi, finans, markedsføring, forhandling, informasjonssystemstyring, strategi, driftsledelse og det tverrfaglige feltet helsestyring. IÉSEG har også en unik tilknytning til CNRS, Europas største forskningsorganisasjon, som forsterker vår tverrfaglige tilnærming til moderne forretningsproblemer.

Karrieremuligheter

Karriere-tjenestene våre er et helt støttesystem som tilbys av IÉSEG for bygging av det profesjonelle prosjektet til IÉSEG-studenter. Det kommer i mange former og utvikler seg gjennom hele programmet.

Karrieretjenestene fortsetter å bygge videre på studentens personlige og profesjonelle refleksjon for å tillate dem å ha de nødvendige verktøyene for effektivt å komme inn i yrkesverdenen. Workshops ledes av sertifiserte karrieretrenere, HR og rekrutteringsfagfolk.

akkreditering

IÉSEG og programmene er anerkjent i Frankrike av det franske departementet for høyere utdanning, forskning og innovasjon og Conférence des Grandes Ecoles. Denne anerkjennelsen fungerer som en garantist for skolens dyktighet.

IÉSEG har “Triple Crown” av internasjonale akkrediteringer: EQUIS, AACSB og AMBA, og er en del av en begrenset krets av de beste handelshøyskolene over hele verden (mindre enn 1%). Disse akkrediteringene sertifiserer IÉSEG sin fortreffelighet i henhold til svært strenge internasjonale standarder.

  • EQUIS (europeisk kvalitetsforbedringssystem)
  • AACSB (Forening til Advance Collegiate Schools of Business)
  • AMBA (Forening for MBAer)
  • Conférence des Grandes Écoles

Steder

Lille

Address
IESEG School of Management
Lille Campus
3 rue de la Digue

59000 Lille, Hauts-de-France, Frankrike

Paris

Address
IESEG School of Management
Paris Campus
socle de la Grande-Arche,
1, parvis de la Défense

92044 Paris, Île-de-France, Frankrike

Akkrediteringer