Les den offisielle beskrivelsen

IESEG School of Management Lille - Paris

Etablert i Lille i 1964 og medlem av "Lille katolske universitet" og "konferanse des Grandes Ecoles", IESEG School of Management er nå en av de 10 beste handelshøyskolene i Frankrike, akkreditert med AACSB, EQUIS og AMBA internasjonale merker (kun tildelt til 1% av handelshøyskoler i verden). Skolens Master in Management rangert 17nde i verden i 2016 Financial Times 'beste forvaltningsmasterprogrammer og femte blant franske handelshøyskoler.

IESEG 's oppgave er å trene og forberede fremtidige ledere og ledere i næringslivet både nasjonalt og internasjonalt, skaper skuespillere av endring i et profesjonelt miljø som er i stadig endring og forbedring.

IESEG har totalt 4800 studenter på både Lille og Paris studiesteder og rundt 2090 internasjonale studenter.

Den "Grande Ecole" program er en fem-årig program hvor studenter følger både en bachelor og master komponent.

IESEG var den første handelshøyskole i Frankrike for å ha en 5 års etter baccalauréat program: et 3 årig ​​bachelorprogram som dekker de grunnleggende av ledelsen, etterfulgt av en 2 års MSc program der studentene utdype sin ledelse kunnskap og velger en spesialisering.

I masterstudium IESEG har 9 felt av spesialisering: markedsføring, økonomi, Human Resources Management, Management of Information Systems, Operations Management, Audit-Control, International Negotiation, International Business Economics and Strategy, entreprenørskap og innovasjon, og General Management.

International mind-set, en av de sterke sider av skolen.

Med en internasjonal oppfatning, er IESEG den første skolen å tilby alle kursene på masterstudium i engelsk. 84% av de faste vitenskapelige ansatte kommer fra et ikke-fransk bakgrunn. Det er over 200 ledelseskurs som tilbys på engelsk.

IESEG har et nettverk av 262+ partner universiteter i mer enn 66 land. 80% av IESEG studentene ta del i vår student utvekslingsprogram ved disse universitetene. Forskning På IESEG forskning og undervisning går sammen, og dette er en viktig del av skolen. IESEG sammen med HEC Paris, den eneste franske business school der forskningssenter (IESEG Research) er også en del av CNRS. Mengden av betydning gitt til forskning og midler til å gjennomføre denne aktiviteten, er en garanti for kvalitet og tillater elevene å være en del av en intellektuelt stimulerende miljø. Den katolske universitetet i Lille IESEG er en del av det katolske universitetet i Lille, som av organisasjonen, størrelse, infrastruktur ressurser og kvaliteten er svært lik som noen kjente britiske universiteter. Samt Vauban Universitetsbiblioteket som eier 55.000 bøker og et abonnement på over 600 tidsskrifter og magasiner, huser Digital Network Library (Bibliothèque Numérique no Reseau). Det gir studentene mulighet til å ha tilgang til dokumenter via internett. Å være medlem av Universitetet gir også IESEG studentene skal ha tilgang til andre ressurser: faglig utveksling, kantina og universitets restauranter, haller av bolig, sportssenteret, legesenter mm En skole - 2 studiesteder - Lille og Paris Den første og viktigste IESEG campus ligger i hjertet av Lille, kjent som en "student-by" og en dynamisk. Med over 100.000 studenter, er Lille den andre største universitet byen i Frankrike. Paris campus: plassering i "Grande Arche de la Défense", hjertet av forretningsområdet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

IESEG School of Management Lille - Paris

Bli med i vår Master in Management - Grande Ecole programmet: en to-årig Master of Science rangert 17nde i verden i 2016 Financial Times 'beste Master in Management kateg ... [+]

2-årig Master in Management-programmet er en del av IESEG berømte "5-års Grande Ecole Program". Dette programmet ble rangert 17nde på Financial Times 'liste over de 90 beste Masters in Management i verden!

Internasjonale studenter vil bli svært utvalgte franske studenter som har fullført sin 3-årig BBA på IESEG.

Studenter med bachelorgrader i business relaterte felt er kvalifisert til å søke.

programmets mål

The Master in Management tog studenter til å bli ledere som er effektive, med et strategisk perspektiv, og kan tilpasse seg til flerkulturelle miljøer.

Det gir en utmerket anledning for alle som ønsker å spesialisere seg i følgende områder:... [-]

Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
IESEG School of Management Lille - Paris

Bli med på MSc i Big Data Analytics for Business: et ettårig program fullt ut undervist på engelsk på en av de beste handelshøyskolene i Frankrike på Lille campus. ... [+]

MSc i Big Data Analytics for Business er et unikt program som trener forretningsfolk innen (online) markedsføring, økonomi og operasjoner. Nyutdannede vil bli beslutningstakere med sterke grunnleggende i virksomheten og analysen.

Fordeler med MSc i Big Data Analytics for Business

· Eksponering for industribasert læring gjennom hackathon, workshops, rekrutteringsmøter med bransjeeksperter.

· Eksponering for ledende datavitenskapsteknologier (Python, R, SAS, GIT, GITHub, JupyterLab, Jupyter Notebooks, Hadoop, Hyve, Gnist, Kaggle, IBM SPSS Statistikk, Tableau, Excel, blant annet).

... [-]
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
IESEG School of Management Lille - Paris

Bli med på MSc i Business Analysis and Consulting: et ettårsprogram fullt ut undervist på engelsk på en av de beste handelshøyskolene i Frankrike på vår Paris campus. ... [+]

Dette ettårsprogrammet er helt undervist på engelsk, og tar sikte på å gi fremtidige ledere og konsulenter de ledelsesmessige og kommunikasjonsevner som kreves for å fungere som forandringsagenter og levere bærekraftig ytelse for selskaper som opererer i et globalt miljø.

Programmål

Målet med programmet er å gi fremtidige ledere og konsulenter de ledelsesmessige og kommunikasjonsevner som kreves for å fungere som forandringsagenter og levere bærekraftig ytelse for selskaper som opererer i et globalt miljø.

Fremtidige ledere / konsulenter er opplært til å skaffe seg den nødvendige kunnskapen og kompetansen til å oversette strategiske planer til konkret ytelse, ved ikke bare å fokusere på en finansiell oversikt, men også ved å vurdere komplementære aspekter av ytelse som HRM, IT, driftsledelse, risiko etc.... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

IESEG School of Management Lille - Paris

Bli med på MSc i digital markedsføring ... [+]

Dette ettårsprogrammet helt undervist på engelsk gir en unik mulighet til å styrke både din kunnskap om Digital Marketing og CRM.

"Fremveksten av internett og nye former for kommunikasjon og kommersialisering har helt forandret markedsføringspraksis. I dag er nettkommunikasjon og bygging av langsiktige relasjoner med kunder prioriterte retninger for noen markedsførere for å øke selskapets konkurranse og lønnsomhet."

Dr. Véronique Pawels Delassus, Academix Direktør, Markedsavdeling

PROGRAMMÅL

Hovedformålet med programmet er å forberede fremtidige ledere til å jobbe i disse to raskt voksende

Hvorfor velge MSc i DIGITAL MARKETING

· Muligheten til å ta Google Analytics-sertifisering. Studentene vil bli lært beste praksis for å integrere analysedata i dagens markedsføringsarbeid, forstå viktige beregninger og mestre avanserte funksjoner i Google Analytics for å forstå merverdien av webanalyse for selskaper med en online tilstedeværelse.... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
IESEG School of Management Lille - Paris

Bli med på vår MFM: et ettårig masterprogram undervist på engelsk med fokus på moteforvaltning, på en av de beste handelshøyskolene i Frankrike på vår Paris campus. ... [+]

IÉSEGs MSc i Fashion Management er et ettårig masterstudium helt undervist på engelsk designet for talentfulle individer som ønsker å spesialisere seg i Fashion Business og å oppnå en internasjonal karriere i moteindustrien.

MFM programmål

Målet med programmet er å forberede fremtidige ledere av mote selskaper, som vil kunne håndtere konkurransedyktige globale miljøer og fremme utveksling av erfaringer og beste praksis på den internasjonale motearenaen.

Karrieremuligheter for kandidater kan bli funnet i stillinger på alle felt knyttet til lederroller i moteindustrien, inkludert kjøperen; Produktsjef; salg

Hvorfor velge MFM?

· Blanding av case-studier, bedriftsbesøk og gjestespesialister fra mote- og luksusindustrien.... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
IESEG School of Management Lille - Paris

Bli med på MSc i økonomi: et ettårig program fullt ut undervist på engelsk med fokus på økonomi på en av de beste handelshøyskolene i Frankrike på vår campus i Paris. ... [+]

Dette ettårsprogrammet helt undervist på engelsk er utformet som en jevn overgang til finansbransjen gjennom en blanding av teori og praksis, samhandling med fagfolk og dedikerte økter i våre Bloomberg-fasiliteter.

Programmål

MSc i finans er designet for studenter som ønsker å forbedre sin forståelse av økonomisk analyse i et veldig praktisk miljø. Programmet er fullt ut undervist i engelsk, noe som gjør sin internasjonale applikasjon en av sine store styrker. Gjennom observasjon av profesjonell praksis får studentene en unik mulighet til å lære fagets etiske normer. Teori er satt i bruk i laboratoriet for finansmarkeder hvor studentene også kan få profesjonell sertifisering.... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
IESEG School of Management Lille - Paris

Bli med på MSc i International Accounting, Audit and Control: et ettårig program fullt ut undervist på engelsk på en av de beste handelshøyskolene i Frankrike på vår Pari ... [+]

Dette ettårsprogrammet helt undervist på engelsk gir studentene en relevant innsikt i viktigheten av finansiell rapportering for det moderne forretningsmiljø.

Programmål

MSc i International Accounting, Audit, og Control er designet for studenter som ønsker å oppnå langsiktig karriere suksess. Den er basert på et solid fundament i finansiell rapportering og analyse; i ledelse regnskap og beslutningsprosesser; og finansiell rådgivning. Programmet gir studentene en forståelse av moderne finansielle rapporteringsfunksjoner fra et teknisk og institusjonelt synspunkt slik at kandidater kan jobbe i en rekke bransjer. Nyutdannede drar nytte av den innebygde hurtige forberedelsen for opptak til globale profesjonelle regnskapsorganer (f.eks. Unntak for ACCA Professional Examinations, tilpasning til CIMAs Masters Gateway og dekning av en betydelig del av IMAs Kunnskapsskap).... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
IESEG School of Management Lille - Paris

Bli med på MIB: et ettårig masterprogram fullt ut undervist på engelsk med fokus på den internasjonale virksomheten på en av de beste handelshøyskolene i Frankrike, med c ... [+]

Programmål

Vi bygger på vår gode forståelse av forretningspraksis og kulturer for å gi studentene de grunnleggende ferdighetene som er nødvendige for å administrere organisasjoner i en hvilken som helst internasjonal sammenheng. For de med faglig bakgrunn i virksomheten, vil MIB ta sin kunnskap til et annet nivå ved å gi nye perspektiver. For de som ikke har bakgrunn i virksomheten, vil MIB gi teoretiske grunnleggende i ledelsen, samt gi muligheter til å anvende sin nyfødte kunnskap.

Hvorfor velge MSc i Internasjonal Business?

· Kompakt program i internasjonal sammenheng.

· Mulighet til å tilpasse en del av læreplanen til dine behov.... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
IESEG School of Management Lille - Paris

Bli med på MSc i International Business Negotiation: et ettårig program fullt ut undervist på engelsk på en av de beste handelshøyskolene i Frankrike på vår Paris campus. ... [+]

IÉSEGs MSc i International Business Negotiation tar sikte på å utdanne effektive, allsidige og etiske ledere, med sterke forhandlingsferdigheter for å jobbe i en internasjonal kontekst. Det gir deltakerne mulighet til å forstå alle elementer i en forhandlingsprosess, og å fullt ut engasjere seg i tverrfaglige analyser av forhandlinger i et globalt miljø.

Nøkkelegenskaper ved MSc i International Business Negotiation

· Partnerskap med AKAM (The Association of Key Account Management) for å skaffe seg et Nøkkelkonto Management Professional Diploma sammen med MSc diplom

· Et helt års erfaring i forhandlinger og relaterte felt: bedriftsledelse, kommunikasjon, ledelse og konflikthåndtering mv... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
IESEG School of Management Lille - Paris

Bli med på våre MSc i Investment Banking og Capital Markets: et ettårig program fullstendig undervist på engelsk på en av de beste handelshøyskoler i Frankrike på vår Lil ... [+]

Gjennom sin unike design tar dette programmet kunnskap om kapitalmarkeder til et nytt nivå. Interaktive leksjoner av akademiske og industrielle eksperter gir sterke tekniske ferdigheter i kapitalmarkedsinstrumenter, finansielle datatjenester og dataprogrammering. Dette programmet er spesielt rettet mot nyutdannede i økonomi eller bedriftsøkonomi villig til å videreutvikle sine tekniske ferdigheter og kunnskaper i økonomi. I et raskt globalt finansielt miljø utforsker dette programmet videre den siste utviklingen i kapitalmarkedets forskrifter og overholdelse.

Nøkkelegenskaper ved MSc i Investment Banking

· Interaktive leksjoner av faglige og industrielle eksperter... [-]

Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
IESEG School of Management
Lille Campus
3 rue de la Digue

Lille, Hauts-de-France, 59000 FR
Location address
IESEG School of Management
Paris Campus
socle de la Grande-Arche,
1, parvis de la Défense

Paris, Île-de-France, 92044 FR