IFA Paris

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

IFA Paris - Den internasjonale mote skolen for design og næringsliv

Med 1200 studenter som er påmeldt sine "Bachelor- og Master / MBA-programmer på" Paris-, Shanghai- og Istanbul-campusene, IFA Paris den franske mote- og luksusarven, samt følelsen av innovasjon og egnetheten til å jobbe som et team i et internasjonalt miljø.

Våre 3000 studenter som representerer mer enn 50 forskjellige nasjonaliteter har integrert suksess i mote- og luksusverdenen.

Mottoet vårt: blomstrer kreativiteten din, del vår lidenskap for dyktighet.

For mer informasjon om campusene, programmene og mer, besøk www.ifaparis.com

PARIS SCHOOL

IFA Paris ble opprettet i 1982 for å kombinere fransk motarv med den moderne globaliserte verden. Som det eneste instituttet i Paris som tilbyr alle sine bachelor- og videreutdanningskurs som er undervist på engelsk og fransk, henvender IFA Paris til et høyt internasjonalt studentorgan fra alle verdenshjørner. International Fashion Academy, bedre kjent som IFA Paris , tilbyr studenter studenterkurs i design og markedsføring, og postgraduate kurs i design, business, kommunikasjon og luksus i et miljø med tverrfaglig samarbeid. Med campus i Paris, Shanghai og Istanbul er IFA Paris i forkant av mote- og luksusundervisning og tilbyr kurs som gjenspeiler bredden av muligheter som er tilgjengelige i denne livlige bransjen.

Nylig flyttet til 18-24 Quai de la Marne, har IFA Paris utsikt over den berømte kanalen og ligger i hjertet av det 19. arrondissementet. Den nye beliggenheten har tredoblet størrelsen på de tidligere akademiske fasilitetene og lagt til omfattende nye fasiliteter som kommer studentene til gode, inkludert større klasserom, en studentsalong og et ressurs- og studiesenter. Bygningen vil også huse flere nye moteverkstedplasser for å imøtekomme praktiske prosjekter

SHANGHAI SCHOOL

IFA Paris har blitt den ledende mote skolen i Kina og er unik i å demonstrere sin dedikasjon til suksess ved å bringe de beste, for det meste franske profesjonelle moteinstruktører. I partnerskap med Shanghai University of Engineering Sciences etablerte IFA Paris sin skole i Shanghai i 2002, den første noensinne kinesisk-franske joint venture i moteopplæring godkjent av den kinesiske regjeringen. IFAs Shanghai-skole tilbyr en unik mulighet til internasjonale studenter som ønsker å få innblikk i verdens raskest voksende mote- og luksusmarked, samtidig som de får samme høykvalitets pensum som læres på engelsk som i Paris. Shanghai er en åpen og utroversig storby og dens oppstigning i rekkene som en motekapital er uten tvil et seriøst emne. Siden den senere perioden av 1800-tallet har Shanghai vært mote senter i Kina. Shanghai-stilen reiste verden på 1920-tallet og 30-tallet og re-dukket opp i dag med mote designere ved hjelp av en blanding av tradisjonelle og moderne ideer for å skape friske motetrender. Bemerkelsesverdig er det landets moderne forbrukere som forvandler Kina til verdens største marked for luksus og high end mote produkter. Shanghai er utvilsomt Kinas mekka for internasjonal mote og luksusindustrien. De fleste utenlandske mote- og smykkermerkene, fra luksus til massemarkeder, regner med mer enn en butikk i byens mange moteforhandlingsdistrikter og store kjøpesentre. Mens luksuriøse biler, 5-stjerners hotell og high-end spisesteder er vanlige severdigheter i byens sentrum, er det også nå en økende interesse for yachter og private jetfly blant Kinas rikeste.

ISTANBUL SCHOOL

Etter å ha blitt etablert i Frankrike og Kina, er IFA Paris moteskole nå også til stede i en av de mest livlige byene som ligger ved krysset mellom Europa og Asia: Istanbul.

IFA Paris er veldig stolte av å samarbeide med et av de mest anerkjente universitetene i Istanbul: Nisantasi University. Nistantasi University ligger i det moderne komplekset Maslak 1453, og tilbyr et stort utvalg av fasiliteter og sikkerhet, inkludert boliger, butikker, kafeer og restauranter. Siden grunnleggelsen av universitetet har det utvidet seg til noen få andre campus, men nå kombinerer denne nye hovedcampus elegante fasader, solfylte atrier med stort luftig interiør med utdannings- og forskningsfasiliteter av høy kvalitet.

Campus ved Nisantasi University representerer et stort skritt i å oppfylle universitetets oppdrag om å bygge en fremtid ut av landets fortid, etablere et knutepunkt i forretningssenteret i Istanbul, der kultur, utdanning og læring møtes for å imøtekomme de skiftende behovene i Tyrkia og verden. IFA Paris mener det er et privilegium, så vel som en fordel for studentene å gjøre det beste ut av det stedet kan tilby.

Å være en av de mest spennende og dynamiske byene i verden, og et mangfoldig sted fullt av museer, gallerier, parker og moderne høyskoler, og er i stand til å gi en scene for de som lengter etter å utforske og utvikle sine egne interesser, og starte en karriere innen mote og luksuriøse forretningsmiljøer.

For mer informasjon, besøk https://www.ifaparis.com

Steder

Paris

Address
18-24 Quai de la Marne
75019 Paris, Île-de-France, Frankrike

Shanghai

Address
350 Xianxia Road
200336 Shanghai, Shanghai, Kina

Istanbul

Address
Maslak 1453 Neotech Kampüsü
34398 Istanbul, Istanbul, Tyrkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss