IFCAM

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i gruppen

Som et åpent universitet trener IFCAM alle ansatte i konsernet og gir mer enn to millioner timer opplæring hvert år. Fra den pedagogiske unnfangelsen, til animasjonen av formasjonene, gjennom integrering av nye læringsmåter, lager og diffunderer universitetet berikede, erfaringsmessige, samarbeidsmessige og lokale enheter.

Oppdragene våre

Med sin kunnskap om konsernets forretningsområder og ferdighetene som kreves, er IFCAM en viktig aktør i transformasjonen av konsernet. Den støtter prosjekter, designer og formidler treningsprogrammer, foregriper og deler fremtidig utvikling.

Overbevisningene våre

Tenk digitalt i tjeneste for mennesket i trening.

  • Sett folk tilbake i enheter som til nå var 100% egentrening.
  • Ledsag læring og oppgradering av ferdigheter eksternt.
  • Energiser og optimaliser trening ansikt til ansikt gjennom bruk av digital teknologi.
  • Gi lyst, foreslå attraktive apparater for elever for å utvikle og forankre læring.

Gjør en fantastisk opplevelse live.

  • Individualisering av kursene.
  • Tilpasning av akkompagnementet.
  • Sosial og multimodal tilnærming.
  • Medfølelse!
  • Åpningsdynamikk.

Våre sertifiseringer

IFCAM har OPQF-kvalifisering (Professional Office of Qualification Training Organisations) som sertifiserer profesjonaliteten til en opplæringsorganisasjon og garanterer kvaliteten på tjenestene som leveres: ferdigheter og erfaring fra trenere, ressursens tilstrekkelighet til tjenester, referanser og kontroll av kundetilfredshet, opplæringsorganisasjonens bærekraft og overholdelse av gjeldende regelverk.

Denne kvalifiseringen viser at universitetet er godt kvalifisert til å oppfylle sine oppdrag i konsernets tjeneste og forplikter teamene til en prosess med kontinuerlig forbedring.

Som det første IFCAM i banksektoren som internaliserer sin vitnemålspolitikk, har IFCAM , som sertifiserende organ, fullmakt til å levere studiene (master og bachelor) ved slutten av opplæringskursene.

119541_pexels-photo-515166.jpegrawpixel.com / Pexels

Et universitet for alle

IFCAM designer, produserer og distribuerer kraftige treningsapparater i treningsmiks. De dekker all kunnskapen som kreves for bank / forsikringsvirksomheten og støtter ansatte i deres kompetanseutvikling, uavhengig av nivå, jobb eller funksjon.

Tilbudet dekker seks hovedområder innen bank / forsikring, og sikrer en jevn og omfattende opplæring av ansatte på tekniske, regulatoriske, atferdsmessige og relasjonelle aspekter, samt en perfekt integrasjon i selskapskulturen.

Fysiske og distansielle campus

Universitetet har et campus fordelt på to nettsteder , det ene ligger Rue La Boétie i Paris og det andre i hjertet av konsernets enheter, Silvae i Montrouge .

Opplæringsområdene er også avsidesliggende: 3 e-læringsplattformer styres av IFCAM som konsernets ansatte blir opplært på. Opplæring og ressursene blir mer tilgjengelige gjennom en enkelt portal , som lar de ansatte forutse og følge sine opplæringshandlinger, og være en aktør i deres utvikling .

Steder

Mont

Address
58 Avenue Verdier
92120 Mont, Île-de-France, Frankrike

Paris

Address
16 Rue la Boétie,
75008 Paris, Île-de-France, Frankrike

Programmer

Denne skolen tilbyr også: