IGR-IAE Rennes

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

IGR-IAE Rennes , Graduate School of Management

Skolen er et grunnleggende medlem av det nasjonale nettverket av University Business Schools, IAE France-nettverket , som består av 33 utvalgte medlemmer i hele Frankrike.120729_polygoneinternational_2.jfif

Det er delt inn i tre hovedavdelinger: School of Management, The Franco-Japanese Center of Management (CFJM) og Regional School of Training for Chartered Accountants (IRPEC).

Forskningsprogrammer støttes av Centre for Research in Economics and Management (CREM) , det eneste forskningssenteret innen økonomi og ledelse i vestlige Frankrike, akkreditert av National Centre for Scientific Research (CNRS). CREMs hovedmål er å utvikle analyse og gjennomføre eksperimenter og simuleringer innen blant annet virksomhet, økonomi, ledelse og markedsføring.

University Graduate School bidrar til utvikling av europeiske studier i ledelsesvitenskap og er et aktivt medlem av Academic Council of European Institute for Advanced Studies in Management (EIASM), og i styringskomiteen til European Foundation for Management Development (EFMD ). Skolen bruker en selektiv inngangsprosess. I gjennomsnitt aksepteres bare en av ti søknader. For å bli tatt opp forventes det at alle kandidater presenterer en realistisk og gjennomtenkt karriereplan, så vel som deres faglige prestasjoner og motivasjon.

I 2007 resulterte en omfattende innsamlingsaksjon i at den første stiftelsen noensinne ble opprettet innen universitetshøyskolenettverket i Frankrike (Fondation IGR-IAE). Nært knyttet til den franske stiftelsen, (Fondation de France), har den som mål å initiere og støtte innovative programmer (seminarer, workshop og konferanser) med mål om å forbedre forskning og undervisning i Management Science.

Steder

Rennes

Address
11 Rue Jean Macé
35708 Rennes
France

35708 Rennes, Brittany, Frankrike