ILERI

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det er to typer skoler, de som forbereder karriere og de som smider skjebner. Institutt for studier av internasjonale relasjoner er et sted der ikke bare eksepsjonelle karriereveier er på vei, det er spesielt stedet der unge mennesker bøyer livet sitt: i ILERI velger de å å bli engasjert borgere i verden.

ILERI er et sted hvor verdiene av humanismen har blomstret siden 1948, og som sådan gir instituttet sine kandidater med den mest verdifulle viaticum: besettelsen av respekt for andre og ønsket om å følge dem å kombinere med dem, forstå deres kultur, bygge med seg, organisere verden, skape rikdom, å beseire hat, kamp og kriger. Og så, selvfølgelig, må ILERI ha det beste faglige nivået for å gi den mest pålitelige kunnskapen til de som vil forlate og ta del i internasjonale institusjoner, i selskaper, i frivillige organisasjoner , i løpet av verden. Dens prestisjefylte fakultet er den ubestridelige garantien for kvaliteten på skolens undervisning.

På slutten av dagen sjekker ILERI studentene en spesiell ILERI av dette huset: vi forlater aldri det. Den er slitt i seg selv gjennom hele livet som en kvinne og en mann.115128_45956501_2135753859788656_7642633697501380608_n.jpg

18 poeng for fortreffelighet

Å bli student ved ILERI er å skaffe seg de nødvendige ferdighetene til å utvikle seg i internasjonale kretser.

Siden 1948 har ILERI trent studenter i funksjonene til internasjonale organisasjoner, frivillige organisasjoner, internasjonale selskaper, europeiske institusjoner, fransk sivil tjeneste, diplomati, lokale myndigheter, tenketanker, journalistikk, lobbyvirksomhet, landrisiko konsulentfirmaer og internasjonale rekrutteringsfirmaer.

Denne omfattende, balansert læreplanen gir studentene en solid og bærekraftig utdanning.

En unik skole

Utvalg ved inngangen: ILERI er en ILERI består av strålende, nysgjerrige, lidenskapelige og engasjerte studenter, veiledet av en referanselærer per år.

Krevende og omfattende program: Internasjonal lov, statsvitenskap, geopolitikk, internasjonal økonomi, tre fremmedspråk. Kurs på fransk og engelsk.

Fakultet: består av akademikere og anerkjente fagfolk, dedikert og tilknyttet ILERI .

Transversale prosjekter for anvendelse og generell kultur: utvikling av kritisk ånd, aksent på debattens forskning og kultur, gjennom gruppeprosjekter.

Ekstremt rikt og aktivt samfunnsliv med mer enn ti foreninger: forsvar, humanitær, klima, debatt, FN-simulering, UNICEF, Trust Africa, BDE, Asia, etc.

Generell kultur: Valgfrie temaseminarer, kartleggingsverksted, kulturbesøk.

Konferanser: ukentlig, åpen for publikum med IR-spesialister og webcast.

Alternering i master 2: lærlingskontrakt, profesjonaliseringskontrakt eller vekslende internship.

Etablering anerkjent av staten: Crous stipend og stipendbevis fra ILERI .

Internships i Frankrike og i utlandet: forberedelse til sysselsetting i løpet av skolingen etterfulgt av en rådgiver og støtte fra praktikstjenesten.

Erasmus Charter: nesten 30 prestisjefylte internasjonale børser valgt innen internasjonale forhold.

Nettverk med 9000 gamle: Vanlige testimonials, dedikert plattformtilgang, katalog, praksisplasser, arbeidsplasser.

Ressursenter: mer enn 1600 bøker, spesialiserte tidsskrifter, tilgang til CAIRN-dokumentardatabasen i mastergrad og støtte fra dedikerte dokumentalister.

En historie og verdier: hevdet og sendt ned gjennom generasjonene av ILERI .

Tre obligatoriske fremmedspråk: fra et valg av 11 språk læres og elearning plattform.

Prestisjefylte partnerskap: MAE, DRM, DGSI, CESA, CESM, etc.

Mastergradsstudier: Internasjonal sikkerhet og forsvar, økonomisk etterretning eller RNCP-tittelnivå 1: Internasjonalt samarbeid fra utlandet.

Profesjonell integrering: 50% på seks måneder, 80% på ett år, med en første årlig gjennomsnittlig lønn på 30K €.

Steder

Puteaux

Address
Jardins Boieldieu,20bis
92071 Puteaux, Île-de-France, Frankrike