Les den offisielle beskrivelsen

Det er to typer skoler, de som forbereder karriere og de som smider skjebner. Institutt for studier av internasjonale relasjoner er et sted der ikke bare eksepsjonelle karriereveier er på vei, det er spesielt stedet der unge mennesker bøyer livet sitt: i ILERI velger de å å bli engasjert borgere i verden.

ILERI er et sted hvor verdiene av humanismen har blomstret siden 1948, og som sådan gir instituttet sine kandidater med den mest verdifulle viaticum: besettelsen av respekt for andre og ønsket om å følge dem å kombinere med dem, forstå deres kultur, bygge med seg, organisere verden, skape rikdom, å beseire hat, kamp og kriger. Og så, selvfølgelig, må ILERI ha det beste faglige nivået for å gi den mest pålitelige kunnskapen til de som vil forlate og ta del i internasjonale institusjoner, i selskaper, i frivillige organisasjoner , i løpet av verden. Dens prestisjefylte fakultet er den ubestridelige garantien for kvaliteten på skolens undervisning.

På slutten av dagen sjekker ILERI studentene en spesiell ILERI av dette huset: vi forlater aldri det. Den er slitt i seg selv gjennom hele livet som en kvinne og en mann.115128_45956501_2135753859788656_7642633697501380608_n.jpg

18 poeng for fortreffelighet

Å bli student ved ILERI er å skaffe seg de nødvendige ferdighetene til å utvikle seg i internasjonale kretser.

Siden 1948 har ILERI trent studenter i funksjonene til internasjonale organisasjoner, frivillige organisasjoner, internasjonale selskaper, europeiske institusjoner, fransk sivil tjeneste, diplomati, lokale myndigheter, tenketanker, journalistikk, lobbyvirksomhet, landrisiko konsulentfirmaer og internasjonale rekrutteringsfirmaer.

Denne omfattende, balansert læreplanen gir studentene en solid og bærekraftig utdanning.

En unik skole

Utvalg ved inngangen: ILERI er en ILERI består av strålende, nysgjerrige, lidenskapelige og engasjerte studenter, veiledet av en referanselærer per år.

Krevende og omfattende program: Internasjonal lov, statsvitenskap, geopolitikk, internasjonal økonomi, tre fremmedspråk. Kurs på fransk og engelsk.

Fakultet: består av akademikere og anerkjente fagfolk, dedikert og tilknyttet ILERI .

Transversale prosjekter for anvendelse og generell kultur: utvikling av kritisk ånd, aksent på debattens forskning og kultur, gjennom gruppeprosjekter.

Ekstremt rikt og aktivt samfunnsliv med mer enn ti foreninger: forsvar, humanitær, klima, debatt, FN-simulering, UNICEF, Trust Africa, BDE, Asia, etc.

Generell kultur: Valgfrie temaseminarer, kartleggingsverksted, kulturbesøk.

Konferanser: ukentlig, åpen for publikum med IR-spesialister og webcast.

Alternering i master 2: lærlingskontrakt, profesjonaliseringskontrakt eller vekslende internship.

Etablering anerkjent av staten: Crous stipend og stipendbevis fra ILERI .

Internships i Frankrike og i utlandet: forberedelse til sysselsetting i løpet av skolingen etterfulgt av en rådgiver og støtte fra praktikstjenesten.

Erasmus Charter: nesten 30 prestisjefylte internasjonale børser valgt innen internasjonale forhold.

Nettverk med 9000 gamle: Vanlige testimonials, dedikert plattformtilgang, katalog, praksisplasser, arbeidsplasser.

Ressursenter: mer enn 1600 bøker, spesialiserte tidsskrifter, tilgang til CAIRN-dokumentardatabasen i mastergrad og støtte fra dedikerte dokumentalister.

En historie og verdier: hevdet og sendt ned gjennom generasjonene av ILERI .

Tre obligatoriske fremmedspråk: fra et valg av 11 språk læres og elearning plattform.

Prestisjefylte partnerskap: MAE, DRM, DGSI, CESA, CESM, etc.

Mastergradsstudier: Internasjonal sikkerhet og forsvar, økonomisk etterretning eller RNCP-tittelnivå 1: Internasjonalt samarbeid fra utlandet.

Profesjonell integrering: 50% på seks måneder, 80% på ett år, med en første årlig gjennomsnittlig lønn på 30K €.

Programmer gitt i:
  • Fransk
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

ILERI

Tren høyt nivå spesialister i stand til å utvikle en global visjon om internasjonale sikkerhetsproblemer. Alternativet Internasjonal sikkerhet og forsvar av høyere diplom ... [+]

Tren høyt nivå spesialister i stand til å utvikle en global visjon om internasjonale sikkerhetsproblemer.

Alternativet Internasjonal sikkerhet og forsvar av høyere diplom i International Relations i ILERI er godkjent av Statens Diplom på Universitetet Grenoble-Alpes: Master 2 Internasjonale og europeiske studier, spesialitet Internasjonal sikkerhet og forsvar (Master grad) .

Den internasjonale sikkerhets- og forsvarsspesialisten fokuserer på opplæring av spesialister på høyt nivå som er i stand til å utvikle en global visjon om internasjonale sikkerhets- og forsvarsproblemer, ved å sammen med de fleste juridiske tilnærmingene legge til rette for økonomiske og politiske tilnærminger i en fornyet visjon om sikkerhet. sikkerhet, inkludert ikke-militær samarbeidssikkerhet.... [-]

Frankrike Puteaux
Oktober 2019
Engelsk,Fransk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
ILERI

Et sentralt tema for selskaper i et svært konkurransedyktig internasjonalt miljø, har Strategic Intelligence International som mål å gjøre informasjon til en strategisk r ... [+]

Et sentralt tema for selskaper i et svært konkurransedyktig internasjonalt miljø, har Strategic Intelligence International som mål å gjøre informasjon til en strategisk ressurs.

Alternativet International Strategic Intelligence of the Higher Diploma i International Relations of ILERI er sanksjonert av Master of IAE of Poitiers i økonomisk intelligens, statlig diplom. Det tar sikte på å trene studenter i beste praksis og kvalifikasjoner innen innsamling, analyse, styring, behandling, formidling, beskyttelse og bruk av informasjon innenfor store grupper International.

Denne opplæringen gir kompetanse som er anvendelig i alle former for selskaper eller offentlige myndigheter som er ivrige etter å gjennomføre en politisk funksjonell økonomisk intelligens i en internasjonal sammenheng, enten som en studie av studier, se og analyse, lobbyist, informasjonsspesialist.... [-]

Frankrike Puteaux
Oktober 2019
Engelsk,Fransk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
ILERI

En BAC 5-trening er unik i Frankrike for å trene spesialister på høyt nivå som kan starte og støtte den internasjonale og økologiske utviklingen av de oversjøiske territo ... [+]

En BAC 5-trening er unik i Frankrike for å trene spesialister på høyt nivå som kan starte og støtte den internasjonale og økologiske utviklingen av de oversjøiske territoriene.

Takket være sine oversjøiske territorier er Frankrike den eneste nasjonen i verden som er til stede i alle store geostrategiske bassenger, fra sub-arktiske til Antarktis, fra Stillehavet til Atlanterhavet, fra polar til tropiske. Oversjøisk er det 2,7 millioner franske verger av et stort land og maritim territorium, samt 80% av den nasjonale biologiske mangfoldet.

Formålet med denne BAC 5, ikke offentliggjort i Frankrike, er å trene fremtidige økonomiske, industrielle, assosiative og diplomatiske ledere i de oversjøiske territoriene for å hjelpe staten, lokale myndigheter og lokale bedrifter til å reise utenlands. utstillingsvinduer av økologisk og solidaritetsovergang, samt strategiske projeksjonsplattformer av Frankrike i verden.... [-]

Frankrike Puteaux
Oktober 2019
Engelsk,Fransk
Heltid studier
1 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

ILERI

En spesialisering Bac 5 for å lære problemene med internasjonal virksomhet. ... [+]

En spesialisering Bac 5 for å lære problemene med internasjonal virksomhet.

Det internasjonale forretnings- og markedsføringsalternativet i International Relations Higher Diploma of ILERI tilbys i samarbeid med ISC (Conférence des Grandes Ecoles), den er sanksjonert av en MSc og reservert for studenter som har validert sitt førsteår i andre syklus på ILERI .

Målet med treningenUtforsk internasjonal markedsføring og få tilgang til et globalt og systematisk syn på organisasjonen i sitt miljø.Å være i forkant innen digital markedsføring og la et selskap tilpasse seg stadig forandrede forbruk.Utvikle merkevarestrategier i store internasjonale grupper for bedre produktlevetid og forbrukerlojalitet.Bli en internasjonal markedsanalytiker og gjør det mulig for et selskap å åpne nye markeder mens du kontrollerer risiko.Bli en produktleder med ekte kunnskap om markeder og internasjonale problemer.Arbeid for eksport i en stor gruppe av farmasøytisk eller luksus sektor, bilindustri etc.Kombiner sterke ferdigheter i strategisk ledelse, markedsføring og forretningsferdigheter oppnådd før ILERI , for å få tilgang til stillinger med høyt ansvar i den internasjonale private sektoren.læren... [-]
Frankrike Puteaux
Oktober 2019
Engelsk,Fransk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

L'ILERI en 1 minute

Address
Jardins Boieldieu,20bis
92071 Puteaux, Île-de-France, Frankrike