INEAD

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt: Remote skole

Med fjernundervisning, tar du kontroll over din læring å aktivere styrer din karriere suksess. På ditt tempo. Avstanden er å transformere informasjon til kunnskap!

Tilegne seg kunnskap er nå mulig til enhver tid, i størst antall. Vår viktigste rolle er å hjelpe deg i å tenke og bygge din kunnskap. Din fremtid er i hjertet av våre bekymringer!

INEAD tilbyr med sitt team doble opp av lærere og trenere, kognitiv pedagogikk og tro mot den sokratiske metode for Sokrates!

INEAD, spesialist E-læring Opplæring

Spesialist i avstand høyere utdanning siden 2008, INEAD tilbyr 52 kurs i e-læringskurs i 9:

Human Resources

Marked, kommunikasjon, Events Bank, finans, forsikring Miljø, bærekraft Ledelse og Business Management Logistikk og Supply Chain Datamaskiner, Nettdesign Reiseliv, Hotell Sosiale, Medisinsk, Helse

Vår forskjellen er vår coaching og personlig coaching vi forsikrer våre 1200 studenter per år. Dessuten kan våre studenter studerer når de vil, hvor de vil og i sitt eget tempo.

pedagogisk metode

Du er i hjertet av læring. Din tempo er vårt, vi respekterer og vi tilpasse oss det. Vi tilbyr en papirløs utdanning med støtte fra våre lag. Vi fokuserer på å utvikle dine ferdigheter og strukturere interaksjon med lærere og trenere.

Vår undervisning metoden er basert på fire akser:

Nærheten av vår fjernundervisning Menneskeheten av nettet for å optimalisere trenings De riktige verktøyene for å tjene din læretid Den pedagogiske plattformen

Instituttet Kvalitetspolitikk

Kall Eductive Group, som tilhører INEAD, er å arbeide for den profesjonelle fremtid av sine studenter. Det inkluderer et sett av videregående skoler, hver spesialiserer seg på en sektor eller flere sektorer, men med en felles valuta: Trening - en jobb - en jobb.

INEAD er en pilotskole gruppe i fjernundervisning; det har blitt en betydelig aktør i Frankrike for fjernundervisning. Dette målet krever blant annet gjennomføring av en kvalitet politikk.

Videre fremveksten av informasjons- og kommunikasjonsteknologi brukes til undervisning og opplæring, nye kundenes forventninger, det skiftende pedagogisk sammenheng ... er nødvendig for å integrere og noen ganger forutse disse endringene i undervisningsmetoder av instituttet.

Ved å stole på en kvalitet tilnærming og dermed fremhever lytting og kundetilfredshet, ønsker instituttet å forbli tro mot sine verdier.

Kvalitetspolitikk, ønsket vi å sette i gang INEAD, har som mål å gi muligheter til sine ansatte og sine kunder. Den dekker fire områder:

Forbedret arbeidsevne: Gi opplæring som, gitt en vanskelig markedstilgang til sysselsetting av ungdom, fremme faglig integrasjon. Bærekraftig arbeidsevne: Gi opplæring som fremmer analytiske evner, kritisk tenkning, men også borger forstand, personlig vekst, åpenhet til Europa og verden ... for studenten Garners lønnsomme aktiva i hele sin profesjonelle karriere. En pedagogikk for suksess: Bruk instruksjonsvideoer design og teknologi for å oppnå best mulig resultater, basert på en kropp av lærere, utvikling av samarbeid på individuell oppfølging av studenter på verktøy interaktiv informasjon og kommunikasjon. En kultur av høy standard og kvalitet: Utvikle blant ansatte en kontinuerlig forbedring tilnærming forstått, delt og akseptert av alle.

opplærings garanterer kvalitet

EDUCTIVE GROUP : INEAD er medlem av Eductive Group, gruppeundervisning høyere nasjonal skala består av tjue skoler.

RNCP SERTIFISERING : INEAD dispensasjons Securities Sertifisert registrert i den nasjonale Directory of Professional sertifiseringer (RNCP) under ansvar av den nasjonale kommisjonen for Yrkes sertifisering, selv under myndighet av Arbeidsdepartementet.

KONTROLL DEPARTMENT OF EDUCATION :

INEAD er underlagt undervisning og administrativ styring av Kunnskapsdepartementet, i samsvar med artikkel L. 442-2 i opplæringsloven.

Økonomiske og administrative KONTROLL AV Arbeidsdepartementet : INEAD er registrert som en opplæringsorganisasjon med regionale Arbeidsdirektoratet, sysselsetting og yrkesrettet opplæring (DRTEFP). Eiendommen er underlagt tilsyn av Arbeidsdepartementet i samsvar med artikkel L6361-1 og L6361-2 av arbeidsloven.

FEDE MEDLEM :

INEAD er medlem av European Federation of Schools (FEDE). Grunnlagt i 1963, representerer FEDE dag 75 europeiske Diplomer deles ut av mer enn 14.000 studenter i over 350 skoler i Frankrike og Europe.Tous de Fede diplomer er basert på European Credit Transfer System og europeisk kreditt opphopning Credit Transfer System (ECTS).

Akkreditering av FEDE IACBE :

Den IACBE (International Assembly for Collegiate Business Education) godkjenner opplæringsprogrammer som oppfyller bestemte krav kriterier. Godkjent opplæring bør ta sikte på å tilegne seg spesifikke faglige ferdigheter på arbeidsplassen. Alle DEES Fede diplomer utstedt av akkrediterte IACBE.

Steder

France Online

INEAD

Address
39 Avenue Denis Padovani, 13127 Vitrolles
France Online, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: