Les den offisielle beskrivelsen

Om INSA Toulouse

Med 14.000 alumni som er til stede i alle økonomiske sektorer, anerkjennes "Institut National des Sciences Appliquées" i Toulouse, en internasjonal, flerdisiplinær statlig ingeniørskole, for sin femårige utdanning, som tiltrekker studenter av høyt akademisk nivå og hvem har fått gode resultater på Baccalaureat.

10 INSA nøkkelpunkter

Grad kurs, kjent og anerkjent:

 • Et veletablert nettverk av kandidater som arbeider over hele verden. Hvert år går mer enn 10% av ingeniørene i Frankrike fra INSA-konsernet.

Internasjonalt, et hovedfokus:

 • Internasjonale programmer, flerkulturelle universiteter, to grader, Mer enn 3600 internasjonale studenter og over 1100 internasjonale avtaler mv.

Forskning, forkant:

 • Over 50 forskningsenheter. Vitenskapelig og teknologisk utvikling for bruk i næringslivet.

Verdier, forening:

 • Basert på likestilling, mangfold, inklusivitet og fortreffelighet, utvikler sosialt oppmerksomme ingeniører.

Undervisning, annerledes:

 • Allsidighet, entreprenørskap ... Høgskole ingeniører med åpne tanker, god kultur og en smak for sport.

Grad muligheter, innovative:

 • Individuelt tilpasset, personlig veiledning og tema-basert kurs ... Innovative og "à la carte" prosjekter.

Høyoppnående studenter:

 • Opptak åpent for alle nivåer, basert på akademisk rekord, karakterer og motivasjon.

Forretningspartnere:

 • Praktik, gjestelærere, forskningskontrakter, jobbdate, ekspertise etc.

Jobbutsikter, eksepsjonell:

 • 1,5 måneder for å finne den første jobben.

Campuser, livlige:

 • Sport, kultur, kunst, klubber, etc.

En utdanning støttet av toppnivåforskning

INSA-Toulouse tilbyr en rekke 8 ingeniørfaglige spesialiseringer , inkludert datavitenskap, ingeniørfag, matematikk og biokjemi. Kursene, knyttet til de nyeste vitenskapelige fremskrittene, støttes av aktiviteten til ledende forskningslaboratorier , støttet av store industrielle grupper, for eksempel innen nye materialer for luftfart, miljøvernteknikker og nanobjekter.

Innovativ pedagogikk for langvarig læring

Gjennom hele kurset står studentene overfor konkrete, komplekse prosjekter og problemer som de jobber i grupper, med hjelp av lærere når de blir bedt om det. Ingen spørsmål, ingen forelesninger, etc. er prinsippet bak denne aktive læringsmetoden, eksperimentert av anerkjente universiteter i Amerika og Nord-Europa, og nå foreslo av UNESCO.

Ingeniører åpne for verden

Den internasjonale dimensjonen har vært en prioritet for INSA siden den ble åpnet, og internasjonale deler er gradvis opprettet. På campus er en av fem studenter en internasjonal student.

INSA ønsker studenter velkommen med et bredt spekter av profiler: studenter med en teknologisk "Baccalaureat" , studenter som velger samarbeidsopplæring, vekslende perioder med faglig studiekompetanse og industriell erfaring og studenter med videreutdanning.

Å være åpen for verden involverer også studentens forpliktelse til samfunnet som er høyt verdsatt og gir studiepoeng som en del av kurset.

Noen figurer

 • Opprettelse: 1963
 • 450 MSc ingeniørutdannede hvert år og rundt 2900 studenter innmeldt
 • 70% av studentene på overnatting på campus
 • Over 450 faste ansatte
 • Et alumni nettverk av over 15.000 ingeniører (83.000 med INSA-konsernet).
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

INSA Toulouse

Målet med dette ettårige avanserte masterkurset er å tilby forelesninger på engelsk som omhandler generiske aspekter av sikkerhetsstyring og deres bruksområder innen ulik ... [+]

Målet med dette ettårige avanserte masterkurset er å tilby forelesninger på engelsk som omhandler generiske aspekter av sikkerhetsstyring og deres bruksområder innen ulike fagområder.

Første semester inneholder 2 delerDel A omhandler generell kunnskap, herunder begreper risiko, risikoidentifikasjon, analyse, evaluering og behandling, kommunikasjon og konsultasjon, sikkerhetsstyringssystem, juridiske og menneskelige faktorer i risikostyring (20 studiepoeng).Del B omhandler søknadsfelt: Prosesssikkerhet, toksikologiske farer for menneskers helse, miljørisiko forbundet med giftige produkter, naturlige og teknologiske farer for konstruksjon, pålitelighet av databehandlingssystemer, risiko forbundet med stråling, sikkerheten til elektriske systemer. Denne andre delen krever ikke dyp kunnskap om hvert domene som en introduksjon til nyttige ferdigheter vil bli levert. En stor del av forelesningene leveres av fagpersoner (25 studiepoeng).Andre semester er dedikert til en internship i bedrifter (30 studiepoeng)... [-]
Frankrike Toulouse
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Address
135 Avenue de Rangueil
31077 Toulouse, Occitanie, Frankrike