Les den offisielle beskrivelsen

INSEEC Chambéry Campus

Siden etableringen i 1968, INSEEC Chambéry Business School

  • Lavere og høyere på INSEEC Chambéry Business School, EGC Savoie og på æsni (Business Studies Senter for internasjonalt nivå idrettsutøvere)
  • Deltids programmer i Continuing Education Center

INSEEC Chambéry, en del av det nasjonale nettverket av utdannet handelshøyskoler i Frankrike, er sertifisert av Kunnskapsdepartementet for å gi en utdannet diplom i virksomheten.

Ved hjelp av en selektiv nasjonal opptaksprøve, INSEEC Chambéry Business School rekrutterer studenter som har fullført en videregående skole diplom pluss minst to års høyere utdanning.

INSEEC Chambéry Business School er en av 34 medlemmer av Agera (Association of høgskolerådet i Rhône-Alpes-regionen), en forening anerkjent som en viktig representant for regionale og nasjonale offentlige institusjoner. INSEEC Chambéry Business School deltar i arbeidet i mange Agera komiteer, særlig provisjon på internasjonale spørsmål. (www.agera.asso.fr).

INSEEC Chambéry Business School garanterer kvalitet utdanning basert på sin praksis med aktiv forskning som tillater oss å:

  • Kontinuerlig forbedre den faglige kvaliteten på våre programmer gjennom kvalifikasjonene til våre lærere
  • Utvikle bildet av Chambéry Business School Group, spesielt i utlandet
  • Bidra til å fremme of Management Science Research
  • Hjelpe bedrifter å løse sine ledelse problemer.

Siden effektiv forvaltning av ansattes kompetanse blir en stadig viktigere ressurs for bedrifter og deres konkurranseevne, INSEEC Chambéry Business School og dets videreutdanning Senter tilbyr programmer som oppfyller de nøyaktige behovene til næringslivet. Disse omfatter:

  • Kurs sentrert på problemløsning
  • Personlig utdanning (i-selskap og blandet gruppe kurs, veiledning)
  • Mange programmer som fører til vitnemål og sertifiseringer tilgjengelig for folk

Gjennom sin karriere (inkludert Management Program og INSEEC Chambéry Business School læreplanen som et deltidsstudium).

Program in International Business Management hjelper studentene til å få en god forståelse av det utenlandske markedet miljøet og teknikker for internasjonal virksomhet. Det utvider sitt perspektiv og evne til å forstå ulike utfordringer for internasjonal virksomhet for å møte dem effektivt.

Fokusert på analyse av spesifikke markeder, nemlig amerikanske, europeiske, japanske, kinesiske, Sentral- og Øst-europeiske og afrikanske, lærer dette programmet hvordan å administrere og handel i et internasjonalt miljø på ulike felt (politiske, juridiske, økonomiske og kulturelle). Spesialiserte kurs og dyptgående analyse av case-studier også tillate elevene å utvikle virksomheten feltet kunnskap og dekke alle fag om internasjonal handel, finansiering av utenlandsk handel, import-eksport lovgivning, tollovgivningen og internasjonal markedsføring.

Som verden blir et globalt marked, behovet for internasjonal handel kompetanse innen små og mellomstore bedrifter har aldri vært mer presserende. Jobbmuligheter da spenner fra å bli internasjonale entreprenører i området for import og eksport eller handel forskere og hvorfor ikke utenlandske forretningsutviklere. Det finnes også internasjonale karrieremuligheter i markedsføring, salg, innkjøp, distribusjon av varer, handel konsultasjon eller som en utenlandsk prosjektleder. Det er også muligheter i internasjonale institusjoner som WTO, OECD og APEC. Oppgaven til INSEEC Chambéry, som ligger i et enestående miljø i Savoie mellom innsjøer og fjell, er å møte den økende forventninger til både studenter og bedrifter. Gjennom innovative programmer og lærere utveksling, ønsker vi å gi våre studenter med en stadig økende attraktivt pedagogisk erfaring.

Kontinuerlig forbedring av våre fagmiljø er et resultat av aktiv forskning, herunder bidrag til fremme av ledelse vitenskap, forskning og ledelsesproblemløsninger og en høyt kvalifisert pedagogisk personale. Studentene kan velge lavere og høyere i Business and Management-orienterte disipliner. Studentene også tilegne seg verdifull kunnskap og globale ledelsesmessige ferdigheter gjennom praksisplasser, internasjonale erfaringer og studieperioder med universiteter over hele verden.

Siden etableringen i 1968 har INSEEC Chambéry, Graduate School of Business kontinuerlig tilpasset seg til utviklende økonomi til å tilby omfattende og variert pensum det gjør i dag. Studentene kan velge lavere og høyere i Business and Management-orienterte disipliner. Vår skole er også hjemmet til en forretnings Senter for internasjonalisering nivå idrettsutøvere og et Senter for Executive Education.

Den internasjonale dimensjonen er udiskutabel og inkluderer arbeidserfaring i utlandet, faglig utveksling med våre 75 universitetspartnerne, 30 internasjonale double degree alternativer, 120 internasjonale studenter per år, studiepoeng og nordamerikanske kredittsystem og samarbeid i forskning og undervisning ekspertise med utenlandske partnere.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. markedsføring ... [+]

MSc. / MBA Markedsføring

Alle klasser er undervist på engelsk.

Dette kurset tar sikte på å gi internasjonale studenter den kunnskapen og ferdighetene som kreves for å jobbe effektivt i et globalt miljø med fokus på:

Brand Management, digital strategi og ledende forretnings-og selskapsstrategier samt inngående kunnskap om ledelse og markedsføring.Mobile Marketing Ferdigheter for å utvikle praktiske ferdigheter som trengs for å operere i et profesjonelt arbeidsmiljø: Administrere flerkulturelle team på forskjellige nettsteder ved hjelp av effektive beslutningsferdigheter. Community Management, Editorial Strategy.KARRIEREMULIGHETER

Dette kurset kan brukes direkte til arbeid innen digital markedsføring og kommunikasjon, fellesskapsledelse, markedsføring, mat og vinmarkedsføring, merkevarehåndtering og forbrukeradferd.... [-]

Sveits Geneva
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 semestre
Campus
Les mer på norsk
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food ... [+]

MBA / MSc. I Luxury Brand Management, Food

Alle klasser er undervist på engelsk.

Programmet tilbyr en tverrfaglig tilnærming: solid forretnings-, strategisk, markedsførings- og kommunikasjonskunnskap kombinert med eksponeringen til den praktiske siden, takket være aktive fagfolk og feltbesøk.

Det gir den nødvendige kunnskap og kompetanse for å komme inn i luksus serviceindustrien gjennom en blanding av akademiske søyler og praktiske kurs på ulike bransjesegmenter.

KARRIEREMULIGHETER

Dette kurset kan brukes direkte til å jobbe i Luxury Hospitality i en rekke tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, Culinary Tourism, Management gastronomi... [-]

Sveits Geneva
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 semestre
Campus
Les mer på norsk

MSc

INSEEC Chambéry campus

Oppgaven til INSEEC Chambéry campus (Graduate School of Business) er å møte den økende behovene til både studenter og bedrifter for globale ledelsesmessige ferdigheter. G ... [+]

Master of Science International Management er en tre periode kurs med 385 timer med ansikt-til-ansikt trening som er verdt 60 studiepoeng eller 26 amerikanske studiepoeng.

Alle klasser blir undervist på engelsk.

Dette kurset tar sikte på å gi internasjonale studentene kunnskap og ferdigheter som kreves for å arbeide effektivt i et globalt miljø med fokus på:

International Trade, Strategisk ledelse og logistikk, samt inngående kunnskap om regnskap og markedsføring HR ferdigheter til å utvikle personlige og praktiske ferdigheter som trengs for å operere i et profesjonelt arbeidsmiljø: håndtere flerkulturelle team på ulike nettsteder som bruker effektive beslutnings evner. KARRIEREMULIGHETER ... [-]
Sveits Geneva
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 semestre
Campus
Les mer på norsk
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. I International Business Management M2 er en tre-periode kurs med 348 timer ansikt til ansikt trening som er verdt 60 studiepoeng eller 26 amerikanske studiepo ... [+]

MSc. / MBA International Business Management er en tre-periode kurs med 348 timer ansikt til ansikt trening som er verdt 60 studiepoeng eller 26 amerikanske studiepoeng.

Alle klasser er undervist på engelsk.

Dette kurset tar sikte på å gi internasjonale studenter den kunnskapen og ferdighetene som kreves for å jobbe effektivt i et globalt miljø med fokus på:

Internasjonal handel, strategisk ledelse og logistikk samt inngående kunnskap om regnskap og markedsføring.Menneskelige ressurser Ferdigheter til å utvikle personlige og praktiske ferdigheter som trengs for å operere i et faglig arbeidsmiljø: Styring av flerkulturelle team på ulike nettsteder ved hjelp av effektive beslutningsferdigheter.KARRIEREMULIGHETER... [-]
Sveits Geneva
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 semestre
Campus
Les mer på norsk