IONISx

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

  • IONISx , DEMATERIALISERT SKOLE

    I en verden i evigvarende transformasjon, betyr undervisning å vite hvordan man skal innovere. Innovasjon er en del av IONIS Groups DNA, og digital utdanning som en anerkjent og velprøvd metode for læring i dag er intet unntak. IONISx er helt dedikert til digital utdanning og tilbyr, gjennom sin IONISx .com-plattform, IONISx utviklet i over tretti år av konsernets skoler.

360 ° LÆRING PÅ KORTET

Mulighetene som IONISx plattformen tilbyr er mange og varierte, inkludert kurs som er permanent tilgjengelige, slik at du kan lære og jobbe asynkront, uten begrensninger. Foredragsholderne som designet innholdet er en blanding av profesjonelle og akademiske eksperter, inkludert mange professorer fra konsernets skoler. Det digitale innholdet blir utdypet etter originale temaer, med en presis vinkel, for å bringe et nytt lys på emnet og en kunnskap.

En ny måte å lære og trene på

Hos IONISx digitalisering av utdanning takket være MiMo et viktig skritt i den "dematerialiserte skolen". MiMos (for "mikro-moduler") består av små læringskapsler på opptil 30 minutter for å lære et nøkkelkonsept. Sammensatt av videosekvenser, sammendragsark, tilleggsressurser, formative og evaluerende øvelser, dekker de en enorm mengde fag, like mye datamaskin, teknisk, økonomisk ...

Til dags dato har IONISx allerede designet mer enn 2800 MiMo for å bygge spesifikke læringsveier. Disse modulene kan vises når som helst og hvor som helst, inkludert mobil og nettbrett. De tilbyr stor fleksibilitet til elevene, gratis å organisere timeplanen i sitt eget tempo, etter deres behov. Et omfattende overvåkningsgrensesnitt gjør det mulig å gi personlig støtte og oppfølging for hver elev.

Steder

France Online

Address
France Online, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: