Les den offisielle beskrivelsen

Integrering av en medlemsinstitusjon IONIS Education Group er å bli den første gruppen av private høyere utdanning i Frankrike.

Dette er en fordel som går utover de strukturelle realiteter, det er en sinnstilstand delte rundt en felles visjon og sterke verdier:

Betydningen gitt til menneskelige og oppkjøp praksis, ikke bare i assimilering av kunnskap, fordi en skole er også et sted å konsolidere sin personlighet. Det overordnede vekt på å lære modifikasjoner til analyse av endringer for å mestre nye situasjoner. Den permanente åpningen på International, forretnings dynamikk, innovasjon og kreativitet, følelse av initiativ og entreprenørskap.

Den IONIS Gruppen bærer en aktuell undervisning, fordi han lytter verdener og transformasjoner som omgir den. Bedre forstå familier, studenter, ungdom og bedre integrere utviklingen i våre samfunn, fremstår som en plikt IONIS Education Group trenger å trene for å holde fremdeles relevant og effektiv.

En enkelt nettverk

Laget 35 år siden av Marc Sellam, er IONIS Education Group nå den største gruppen av private høyere utdanning i Frankrike. Tjue skoler og enheter * samles i 12 byer i Frankrike over 23.500 økonomistudenter, markedsføring og kommunikasjon, ledelse, IT, romfart, energi, transport, biologi og oppretting ...

Konsernet har gitt IONIS mål å trene New Intelligence for Enterprise. En sterk åpning på International, en høy følsomhet for innovasjon og entreprenørskap, en ekte "kultur av tilpasningsevne og endring", disse er de viktigste verdiene lært til fremtidige nyutdannede av konsernets skoler . De vil dermed bli sentrale aktører i økonomien i morgen, bli med alumni nettverk av våre institusjoner, som til sammen overstiger 65.000 medlemmer.

Synergien mellom skolene er forsterket av distribusjon av et digitalt nettverk av optisk fiber, unik i høyere utdanning i Frankrike: IONIS Digital System (Internet 1,5 Gbps, 1Gbps fiber kobling mellom områder).

Stor følsomhet for innovasjon, en forkjærlighet for entreprenørskap, en ekte "kultur for tilpasning og endring" er de viktigste verdiene lært til fremtidige avgangselever på skoler IONIS Education Group, til dem som vil bli sentrale aktører i økonomien og morgendagens verden.

Dette er bærebjelkene i hans kall skjema New Intelligence for Enterprise.

Tall og fakta

En digital campus i Frankrike dedikert til IKT og Internett. Nesten 6000 studenter. Et nettsted åpen 7/7, 24/24 for å hjelpe elevene å leve sine prosjekter i sitt eget tempo. En enkelt klynge bringe sammen skoler av engineering og digital kompetanse, forskningslaboratorier, inkubatorer og startups. 4 skoler: EPITA, Epitech, Web @ cademie, Ionis School of Technology & Ledelse meltyNetwork, oppstart grunnlagt av Alexander Malsh (Epitech Promo 2009), Vice President of Digital National Council. Ruge: Creative Valley, partnerskap og Epitech Push'Pull og StartUp42 EPITA ved oppstart akselerator. Ti anvendt forskningslaboratorier og grunnleggende i alle områder av digitale og datamaskin. Over 60 studentforeninger som er involvert i mange felt: sport, spill, japansk animasjon, kultur, forskning, entreprenørskap, robotikk, foto, video ... En unik utstyr i Frankrike IONIS Digital System: en 1Gbps fiber eier med 1,5 Gbps båndbredde som knytter 12 byer i Frankrike hvor IONIS Education Group opererer.

Programmer gitt i:
  • Fransk

IONISx : la formation professionnelle 100% en ligne