IPAG Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

IPAG Business School ligger i hjertet av Paris, og tilbyr internasjonale studenter den spennende muligheten til å oppleve et livlig bymiljø ved siden av sine akademiske studier. Campus ligger i 6. arrondissement som har en populær kafékultur; den åpne kafé og restaurantscenen langs Boulevard Saint-Germain og Saint-Michel, barer og puber i Latinerkvarteret, historiske monumenter, samt boutique shoppingområder og en variert kunstscene. Akademisk er IPAG en institusjon som er en av de beste franskmasternivå skoler som tilfredsstiller sine kandidater mest (l'Etudiant 2013 og 2014). Dette er en del av grunnen til at IPAG Business School er et utmerket valg som en studie i utlandet.

Internasjonalt på IPAG

Internasjonal integrasjon er en del av vår historie. Over 2.400 studenter deltar hvert år på et bredt spekter av kurs både undervist på fransk og engelsk med mulighet til å studere globalt.
Med 118 partnerinstitusjoner i 35 land har studentene et stort utvalg av land og kulturer å utforske på våre utvekslingsprogrammer, todiplom, trippelbevis, MBA-programmer og praktikplasser. Våre programmer er utformet for å utruste studenter med de sosiale og faglige ferdighetene som trengs for å komme videre i dagens utfordrende og raskt skiftende forretningsmiljø. I tillegg gir IPAG Business School sin nærvær også gode muligheter for våre studenter å integrere sine studier med arbeidsplasser.

Innovasjon

IPAG Business School dedikerer sin innsats for kvalitetsforskning i ledelsen, og vår største prestasjon er å være et av de største forskningslaboratoriene i Frankrike. Vi holder posisjonen som den 2. mest anerkjente post-Bac-skolen i ledelsesforskning. IPAG Lab har vært en kjerneinvestering siden den ble grunnlagt; Det fokuserer på å utvikle teoretisk og anvendt kunnskap innen økonomi og ledelse. Med over 70 professorer eller tilknyttede medlemmer har Lab hvert år produsert 150 publikasjoner i økonomiske og ledelsesvurderinger. Videre har laben medlemmer av redaksjonelle styre av noen av de ledende internasjonale tidsskrifter og er vert for besøkeprofessorer fra noen av de største internasjonale universitetene.

Karriere

Over 85% av de unge kandidatene fra IPAG finner jobb på mindre enn 3 måneder, 54% av studentene starter sin profesjonelle karriere i store bedrifter eller blir gründere.
Studentene er utstyrt med et bredt spekter av støtte som inkluderer IPAGs arbeidsside som forbinder arbeidsgivere og studenter, denne eksklusive tjenesten gir muligheter for muligheter i våre partnerfirmaer.
I tillegg tilbys mange studenter i IPAG Business School en permanent kontrakt på slutten av deres sluttplassering.

programmer

Programmene undervist på engelsk inkluderer:

  • Bachelor i internasjonal ledelse
  • Bachelor i bedriftsøkonomi
  • Internasjonalt Business og Management Program
  • MBA International Trade
  • MBA Luxury Brand Management
  • MBA Energi og Bærekraft
  • MBA European Management
  • MBA Food Business Management

Steder

Paris

IPAG Business School - Paris Campus

Address
184, bd Saint-Germain
75006 Paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 53 63 36 24

Hyggelig

Address
4, bd Carabacel
06000 Hyggelig, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss